טיסות לקיץ 2016
-
טוב אז מתחילים לארגן את הטיול המשפחתי הבא שלנו...לצפון איטליה...זוג עם 3 ילדים.
כיון שזאת פעם ראשונה שאנחנו מתארגנים ככ הרבה זמן מראש (בדכ אנחנו יותר ספונטניים) אז יש לי כמה שאלות-
1. להזמין כמעט שנה מראש??!! נורא מלחיץ...ומה קורה אם חס וחלילה קורה משהו ואי אפשר לטוס??
2. תמיד טסנו בחברות התעופה הגדולות. ראיתי שנפתחו כבר טיסות לאוגוסט 2016 מאוד מוזלות. מישהו מכיר או טס כבר בUkrain airline או Aegean airlines? האם שווה לקחת סיכון? ההפרשים מטורפים!!!
3. לגבי עצירת ביניים- מעולם לא טסנו עם עצירת ביניים ומפחיד אותנו עצירות ביניים עם שלושה ילדים (מסורבל מידי?). מה טווח הזמן הסביר לעצירת ביניים? יש עצירת ביניים רק של שעה. יורדים מהמטוס? זה לא מעט מידי? נספיק לעבור מטוס? ואם יש עיכוב בטיסה הראשונה ומפספסים את השניה?? מה עושים שם עם שלושה ילדים???
יש עצירות ביניים של שמונה שעות...מה אז? לא מורידים מזוודות? אפשר לצאת לסיבוב בעיר?
אשמח מאוד לשמוע מהמנוסים, נוכל לחסוך המון כסף אם נזמין מעכשיו.
חג שמח!!
-
טיסות לקיץ 2016עם 3 ילדים ומזוודות, לא הייתי מזמינה טיסה עם עצירה לאיטליה.
רוב המשתתפים פה מזמינים טיסות כ10 חודשים מראש
אני מניחה שניתן להשיג טיסות למילאנו עם איזיגט (בהזמנה באמצע אוקט')
בסביבות 200-250 יורו , ואולי פחות מכך - לשני הכיוונים, לכל נוסע
(המחיר הבסיסי לא כולל מזוודה - בתוספת תשלום)
איזיגט חברה מצוינת. השגתי כרטיסים ב160 יורו למילאנו.
-
טיסות לקיץ 2016תודה לי!
העלות שציינת לדעתך לכיוון אחד או הלוך חזור?
נראה לך שאיזיג׳ט עדיפה על החברות שציינתי?
-
טיסות לקיץ 2016לדעתי חבל לבזבז זמן על טיסות קונקשן לאירופה במידה וקיימת טיסה ישירה. גם אם יש פער במחיר. עדיף טיסה ישירה.
-
טיסות לקיץ 2016ראשית צריך להביא בחשבון כי הסיכונים בהזמנה מראש- הם בדיוק מה שציינת. כלומר אם קורה דבר מה שלא מאפשר את הטיול- "הלכו" הכרטיסים.
אני לא רוצה להתחיל אפילו לספר מה עלול לקרות במהלך 10 חודשים.
לכן אם קונים מראש- כדאי מאד למזער את הסיכונים והמחירים צריכים להיות מאד מאד אטרקטיביים כדי להגיד לעצמך "מקסימום הפסדנו את העלות של הכרטיסים בלבד!"
המשמעות הנלוות- שאת יתר שירותי הקרקע- לינה ורכב- יש לברר, להזמין עם אופציות ביטול רחבות ולמזער כאן את הסיכונים.
חלק ממזעור הסיכונים של הזמנת כרטיסים מראש, לדעתי, זה להסתמך על מדינות שהמצב הפוליטי והכלכלי שלהן ,נכון להיום, יציב ובטוח.
עדיין חברת תעופה יכולה לקרוס.
וכדאי שוב שמחיר הכרטיס יהיה מאד כדאי!
טיסת המשך- לא פחות משעתיים (לדעתי) בשדות תעופה רגילים או קטנים ויותר מזה בשדות גדולים (כמו פרנקפורט למשל).
אבל--- כדי להגיע לאיטליה לא הייתי לוקחת טיסת המשך.
אישית- ובכלל כדי להגיע ליעדים באירופה שיש אליהם טיסה ישירה לא הייתי מבלה יום בטיסות, בטח לא עם ילדים.
כשאין ברירה ---אז אין ברירה, אבל כדי לחסוך? -לא.
בכל מקרה -כל אחד והבחירה שלו בהיבט זה.
טיסות לצפון איטליה-
אפשר לטוס עם איזי ג'ט כפי שלי ציינה , למילאנו מלפנזה.
אפשר לחכות למבצעים של אל על (ויש כל פעם, לתקופה של 48 שעות וכו)- לוונציה
או לטיסות שכר לוורונה.
שני היעדים האחרונים קרובים יותר לאגם גארדה.
בכל מקרה יש לבדוק שעת נחיתה ושעת המראה ובהתאמה שעות כניסה ללינה(בדירות בתים כפרי נופש וגם בחלק מהמלונות לא מקובל להגיע בחצות ).
נחיתה בשעות מאוחרות לא מאפשרת השכרת רכב , ולעיתים קרובות מחייבת לינה של לילה בודד בשדה התעופה -מה שמייקר את העלות הכוללת.
כנ"ל לגבי שעת ההמראה בבוקר- האם תאפשר המשך לינה "שבועית" או תחייב לינה בודדת .
-
טיסות לקיץ 2016רק רציתי להוסיף...שמה שיכול לקרות בעשרה חודשים שיגרום לנו לא לטוס יכול גם לקרות גם חודש לפני הטיסה...או חס וחלילה שבוע לפני...
נראה לי שלהזמין טיסות זה תמיד סיכון... גם אם זה לא שנה מראש.
-
טיסות לקיץ 2016היי,
חשוב מאד לסגור שלד טיול לפני הזמנת הטיסות.
כמו כן תעשי מייד ביטוח לאחר השמנת הטיסה.
-
טיסות לקיץ 2016חבל להזמין טיסות עם קוניקשיין לאירופה.
כל כך הרבה סיפורים על עיכובים ועל מזוודות שלא הגיעו ליעד הסופי,
כך שהחיסכון הכספי עולה בסוף ביוקר.
כפי שכתבו יש דרכים נוספות להגיע בזול לאיטליה.
בהצלחה!
-
טיסות לקיץ 2016לא ממליצה לקחת קונקשיין לאיטליה. הסיבות נרשמו מהמגיבים האחרים. אם מזינים מראש עדיף לקחת טיסות סדירות וישירות.
-
טיסות לקיץ 2016מה שקורה 10 חודשים מראש יכול לקרות גם שבוע לפני. באופן כללי זה נכון, אבל אם הסבירות שמשהו יקרה היא אחד למליון בכל יום, זה 30 למליון בחודש, אבל 300 למליון ב-10 חודשים.
ולא רק הסתברות פשוטה, יש הרבה סיבות שעשויות למנוע מאיתנו לנסוע שמתפתחות עם הזמן ו/או יש להם סימנים מוקדמים:
בצד השלילי - כמובן ענייני בריאות של כולם, אבל גם מצוקה כלכלית, פיטורים וכו'. וכמובן מצב פוליטי/בטחוני כזה או אחר (פה או שם), ומצב חברת התעופה
בצד החיובי - הריונות, לידות, חתונות של משפחה/חברים קרובים וכו'.
-
תודה!תודה לכן!
עזרתן לי לעשות קצת סדר בראש...החלטנו בלי עצירות ביניים...נחכה לאיזיגט ונראה מה נשיג.
-
תודה! -
תודה!אויש, התגובות פה גורמות לי לחששות...
.רק שלשום הזמנתי כרטיסי טיסה לאפריל למילאנו ב Aegean ל 5 אנשים.
שעות נוחות, טיסה סדירה, הלוך ושוב ללא מזוודה ב 142$ !
הבעיה: קונקשן של שעה באתונה.
באיזי גט 230 $ אבל שעות נוראיות.
עכשיו הכנסתם בי חשש רציני.
נכון שאם חברת התעופה תקרוס, לא נפסיד הרבה כסף, אבל... נשאר בלי טיסה.
ומה עם הלינה שנזמין? ועוגמת הנפש?
-
לי תודה! כמה שאלות על איזיג׳טבאמת אין עלייך:-)
הטיפים שנתת בלינק ממש עוזרים. פעם ראשונה שננסה להזמין באיזיג׳ט והאמת שאני די חוששת.
אז אתחיל לעשות טסטים כבר עכשיו...
שאלות-
1. רק לוודא- מזוודות ומקומות לא להזמין בעת הזמנת הטיסות וזאת על מנת להספיק את העלויות הנמוכות לפני שנחטפות? תמיד ניתן אחכ לשריין? אוכל למעשה להכנס ישר אחרי סגירת ההזמנה ולהזמין מקומות ישיבה ומזוודות?
2. כמה מזוודות לדעתך כדאי להזמין לחמישה אנשים?
3. האם כל אדם יכול להעלות גם מזוודה בתשלום וגם טרולי בחינם? את הטרולי לא צריך לשריין מראש? אם כן אוכל לחסוך בעלויות של המזוודות ולתת לכל ילד טרולי.
4. אם נוסעים לגארדה, לאן אפשר לקחת איזיג׳ט...בטח לא מגיעים לורונה?
-
לי תודה! כמה שאלות על איזיג׳ט1 בדיוק.
2. כל נוסע יכול להעלות טרולי על פי הגודל המוגדר.
3. מזוודה יכולה להיות עד 1 לנוסע (אם לא טסים במחלקה מועדפת)
4. הושבה- יש מודלים שונים. הושבה בתשלום (יותר מרווח ) אפשר מרגע ההזמנה.
אם לא הזמנת בתשלום- כ30 שעות לפני הטיסה , נפתחת ההושבה- ואז כדאי להושיב את עצמכם (מזמן לא טסתי ללא הושבה מועדפת, כך שאני לא בטוחה שזה 30 שעות או 30 ימים? משהו עם 30 על בטוח).
5. הטיסה האפשרית מבחינתך למילאנו בלבד.
שימי לב היטב לשעות הנחיתה וההמראה והצורך (אולי) בלינת לילה נוסף בשדה התעופה עם הנחיתה או לפני המראה- עלול לייקר את המחיר.
-
לי תודה! כמה שאלות על איזיג׳טההושבה נפתחת באיזיג'ט בלבד 30 יום לפני הטיסה בזמן פתיחת הצ'ק אין.בשאר החברות הסדירות כגון לופטנזה ההושבה אפשרית 24 שעות לפני הטיסה.
ועוד הערה לגבי המזוודות: כשמחירי הטיסה זולים אז גם מחיר המזוודה זול. לכן עדיף לשלם על המזוודות כבר בהזמנה הראשונית.אפשר לאחר מכן להוסיף עוד מזוודות אבל אז מחיר המזוודה יהיה גבוה יותר כתלוי במחיר הטיסה באותו רגע. מניסיון!!! -
לי תודה! כמה שאלות על איזיג׳טתודה רבה יונית ואלון!
אני מניחה שגם אם נצטרך לשלם על לילה לינה בשדה התעופה זה עדיין ישתלם. ראיתי באתר בוקינג שהממוצע ללילה במלונות קרובים לשדה לכולנו הוא כ 100 יורו (כ 20 יורו לאדם), גם אם נוסיף את זה לעלות הטיסה עדיין יהיה כנראה יותר זול מול שאר החברות.
מה שמטריד אותי זה איך יודעים אם הם מבצעים צ׳ק אין גם באמצע הלילה? באתר בוקינג לא מצויין. רשום רק שיש צ׳ק אין החל מהשעה 14:00 וצ׳ק אאוט עד השעה 11:00.
-
לי תודה! כמה שאלות על איזיג׳טניתן למזער סיכונים על ידי ביטוח נסיעות שכולל גם ביטול נסיעה מסיבות בריאות.
-
לי תודה! כמה שאלות על איזיג׳טסיוי, קצת מהנסיון שלי:
בדקתי היטב מחירי טיסות למילנו מול ורונה באוגוסט:
עם איזי למילנו אפשר היה לקנות, עם פתיחת המכירה וגם מעט אחריה סביב 200-250 יורו לאדם, הלוך חזור.
לורונה- הכי זול שמצאתי לאוגוסט, היה 420 דולר.
טסנו עם איזי למילנו בשעות גרועות (נחיתה ב-11 בלילה, המראהב-7 בבוקר), ישנו גם בליל הנחיתה וגם לילה לפני החזרה הביתה במלון מוקסי- ממש מול הטרמינל, מדהים, תוך חצי שעה מהנחיתה היינו במיטות. לדעתנו מלון מעולה ונוח, הזמנו חדר פרמיום, שזה חדר כפול, 2 חדרים צמודים עם 2 מיטות זוגיות, אהבנו מאוד.
-
לי תודה! כמה שאלות על איזיג׳טתודה אמיש!
את יכולה לשלוח לינק או שם המלון בשדה שלנתם בו?