עלויות ספארי בטנזניה?
-
היי חברים אני מתכנן טיול ספארי משפחתי בינואר. (זוג +3) אפשר לקבל קצת פרטים על עלויות? סדר גודל של 5/4 ימי ספארי...
-
עלויות ספארי בטנזניה?היי, אני הייתי ספארי בינואר (14), היינו גם 5 חברים.
הספארי היה ל-4 ימים והיינו ב3 שמורות: סרנגטי, מכתש נגורנגורו ועוד אחת שכחתי את שמה.
ישנו בקמפינג, והאוכל היה צמחוני-טבעוני לבקשתנו , עלה לכל אחד 600$, (התמחור היה לפי 150$ ליום), כמובן שזה כלל את הכניסות לכל השמורות, גיפ, מדריך-נהג, טבח וכו, לא הוצאנו שילינג מעבר לסכום הנ"ל לכל אורך הסאפרי. -
עלויות ספארי בטנזניה?חזרנו היום משילוב של 7 ימי ספארי כולל צפון הסרנגטי, ועוד 4 ימים בזנזיבר.
העלויות נגזרות ממרכיבים רבים לכן מאוד קשה לדבר על עלויות 'ממוצעות'.
העלות תלויה ב:
רמת הלינה (בסיסי, בינוני יקר, יקר מאוד), לינה בתוך השמורה או מחוץ לשמורה, טיסה פנימית לצפון הסרנגטי או לא, מלון בזנזיבר וכו'.
באחד מהפוסטים הקודמים פירטתי את מה שאני בחרתי לנו - זוג+ 3 (23, 20, 12).
אני הייתי מרוצה מהבחירה ומהרמה ומהכל. היה מדהים, אבל יתכן שלמישהו אחר זה יהיה יקר מידי ואני בטוח שניתן למצוא ביותר זול השאלה היא על מה מוותרים ומה התקציב וגם מה מחפשים (למשל אם לוקחים בחשבון את צפון הסרנגטי - יש לקחת בחשבון שלא ניתן לשלב זאת בטיול קצרצר בגלל המרחק.
אם תרצה תוכל לפנות אלי למייל [email protected] ואולי אוכל לסייע ביותר פרטים, לפי מה שאתה מחפש.
-
עלויות ספארי בטנזניה?@aviyal - אפשר לשאול כמה שילמתם טיפ עבור הספארי?
-
עלויות ספארי בטנזניה?Aviyal / orimal תודה רבה על התשובות
-
עלויות ספארי בטנזניה?מצטערת, לא זוכרת סכום, רק שזה היה במטבע מקומי...
-
עלויות ספארי בטנזניה?טיפ זה דבר מאוד אישי, אם מאוד מרוצים משאירים בנדיבות ואם לא אז פחות (או לא בכלל).
אנחנו התכוונו להשאיר 150$ - למשפחה של 5 נפשות לשבוע.
בסוף השארנו 200$ והוא היה מאוד מרוצה