ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סופיה בכריסמס?

פורום אירופה
    4
    11
    15513
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • EuropeanTraveler
      EuropeanTraveler נערך לאחרונה על ידי

האם כדאי? מישהו היה בעיר בדצמבר? איך הם מתכוננים לחג ומתי התאורה מוכנה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • EuropeanTraveler

סופיה בכריסמס?

היי...

• EuropeanTraveler

סופיה בכריסמס?

היי?

• אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

סופיה בכריסמס?

לא היינו,

בדרך כלל נוסעים יעד כל שהו לכמה ימים..סופש,סופש ארוך.

סופיה נחמדה,קרובה בטיסה קצרה מישראל,אך אני בספק האם היא "מחזיקה" טיול של כמה ימים.טיילנו בה בקייץ,יום ראשון ואחרון לטיול מתגלגל.

להגיע לערים נוספות בתחבורה ציבורית בחורף,...צריך להתקונן לפני..לבדוק אפשרויות.

לבנסקו,חברים שלנו נוסעים כל שנה,אומנם בינואר,לסקי.בטוחה שבדצמבר גם היא מקושטת ושמחה.

זה סגנון אחר של אווירה.עיירה,עם פעילות ספורט חורף,מסעדות,ספא,בתי מלון מפנקים או פנסיונים.

אולי לשלב בין לבין..עם נהג מקומי או הסעות ממקום לינה בבנסקו?

• EuropeanTraveler

סופיה בכריסמס?

היי אמה,

לא מתאפשר לנסוע רחוק. אין עוד סקי כך שאני לא רואה טעם להרחיק לעיירת סקי ללא שלג. נשהה בסופיה 3לילות. איך העיר עצמה בדצמבר? מכירים מרכזי קניות מומלצים? שווקים?

• ענתנת
                ענתנת נערך לאחרונה על ידי

סופיה בכריסמס?

לא הייתי שם בדצמבר אבל אם מדובר על 3 לילות אני מניחה שאפשר למלא אותם, זו עיר נינוחה שנעים לשוטט בה. חפש את הסיפור "סופיה בשלושה קולות" או משהו כזה על סופ"ש ארוך כזה בסופיה.

לגבי קניונים ממליצה על paradise center הענק. היינו גם ב the mall - נחמד אבל יותר קטן. אני מכירה משפחה שבילתה יום שלם בפרדייז (ובמחירים של בולגריה לא תגיע לפשיטת רגל אפילו אם תבלה של יומיים..).

על הצד של טיולים אפשר לקחת טיול מאורגן למנזר רילה. המנזר יפה מאד והדרך יפה.

אין לי מושג איך כריסמס שם. אם לא תמצא עדות אישית אתה יכול להעזר בגוגל. למשל מצאתי את זה: בלוג כריסמס בבולגריה

• אמה
                  אמה נערך לאחרונה על ידי

סופיה בכריסמס?

יש אשכול,על בולגריה כרגע בפורום משפחות.תבדקי בו,ףיש גם סיכומים על בופיה.

ברור שיש מרכזי קניות ובטח במלון ישמחו לעזור ולהפנות אולי לויטושה או מקומות אחרים...

• EuropeanTraveler

סופיה בכריסמס?

ענת,

נשמע מעניין. המחירים היו ממש ממש זולים? מה למשל, כלומר אם את זוכרת דוגמאות... מרכז פרדייס נראה יפה גם מבפנים כי חשוב לנו שמבפנים זה לא ייראה טיפוסי כמו בארץ.

• ענתנת
                      ענתנת נערך לאחרונה על ידי

סופיה בכריסמס?

אני לא זוכרת דוגמאות. אל תצפה לרבע מחיר, במיוחד לא בסניפים של מותגים שאתה מכיר גם בארץ. H&M (שהיינו דווקא ב"דה מול" אבל אלה בטח אותם מחירים) היה משהו כמו 20-30% זול מהארץ, ככה בשליפה, אני לא מתחייבת.

קנינו כל מיני דברים בחנות צעצועים - חלקם חצי מחיר ביחס לארץ (אבל לא הכל).

אני הייתי שם רק שעתיים.. לא כל היום.

קוסמטיקה, מותגים מקומיים (הקרמים מומלצים מאד!!) היתה סופר זולה בלי פרופורציה לכלום.

קניון פרדייז יפה ויש סיכוי שגם מקושט לפני כריסמס כי זה דבר מקובל לעשות. זה רק ניחוש כמובן אבל אפילו בנצרת מקשטים אז שם לא יקשטו? Smile

יש בקניון גם לונה פארק לא גדול (לא יודעת אם מעניין אתכם) ובאולינג למיטב זכרוני. כמובן שיש מסעדות, לא רק פאסט פוד, אם כי לא מסעדות יוקרה כמובן. זה יום בילוי למי שאוהב כזה בילוי.

כמובן לא נשכח שיש בסופיה גם דברים לראות, כנסיות, יש שוק הנשים שלא הייתי בו אבל קראתי המלצות, יש בית כנסת שאומרים שהוא מעניין. אני הייתי בסופיה ממש מעט בטיול שלנו לבולגריה אז אני לא רוצה להיכנס להמלצות על מקומות שלא הייתי בהם, אבל היו כמה וכמה סיפורים בפורום משפחות וכדאי לך לקרוא.

ייתכן שבדצמבר כבר יהיה שלג בהר ויטושה ותוכלו לקפוץ לשם - זה ממש צמוד לעיר.

בשורה התחתונה, זה לא המקום לקבל את חווית הכריסמס האולטימטיבית אני מניחה, אבל בולגריה היא מקום של אנשים נחמדים ושמחים, והמחירים בה מאד נעימים לכיס, וזו יכולה להיות אחלה חופשה - כל עוד אתה לא מצפה לקבל משהו כמו פאריס ולונדון.

• EuropeanTraveler

סופיה בכריסמס?

נשמע שהמחירים אטרקטיביים, ואני עוד מגיע לקראת כריסמס עם ההנחות והמבצעים שהוא מביא עמו.

איך העיר עצמה מבחינת ארכיטקטורה? סובייטי ממש או שיש אווירה אירופאית נעימה אחרי הכל?

לא מצפים לפריז, אבל כן מצפים לשוק כריסמס נעים ותאורה הולמת ברחובות.

• snowe
                          snowe נערך לאחרונה על ידי

סופיה בכריסמס?

אנחנו היינו בספטמבר עיר ממש מדהימה וזולה. הזהירו אותנו שאין מה לראות חחח אזור יפייפה של בנייני הממשלה מוזיאונים וכנסיות. מדרחוב קניות ארוך עם מסעדות קפיטריות קניונים מפוזרים בכמה מקומות ומלונות ברמה גבוהה אני בטוחה שכל זה בדצמבר לפני הכריסמס יהיה רק יותר טוב ויותר יפה. אנחנו נוסעים שוב בצדמבר רק 5 ימים לפי הכריסמס אז אחרי זה בטוח יהיה לנו מידע יותר מעודכן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון