תקציב לתאילנד
-
שלום אנשים, רציתי לדעת כמה כסף להביא לחודש. האם 3500 דולר מוגזם הוא מספיק?
-
תקציב לתאילנד..תקציב ייפה אם הוא לא כולל טיסות ומלונות...
-
תקציב לתאילנדטיסות כבר יש מלונות אין
-
תקציב לתאילנדזה המינימום , אתה טס לבד ?
-
תקציב לתאילנדעם עוד חבר אבל כמובן משלם רק על עצמי
-
זה כמו שתשאל כמה עולה אוטואיזה אוטו? איזה מודל? איזה יד? מהשכרה? מפרטי?
התשובה לשאלה שלך תלוייה במה אתה הולך לעשות בטיול? האם זה כולל אטרקציות או רק בטן גב? האם אתה הולך לישון בחושות של 400 בהט או במלונות של 2000 בהט? וכו'.
כשאני נוסע לתאילנד התקציב המינימלי שלי הוא בסביבות ה-100$ ליום לפי החישוב הבא:
בסביבות 1000 בהט - בית מלון
בסביבות 800 בהט - אטרקציה (טיול יומי)
בסביבות 800 בהט - אוכל
בסביבות 600 בהט - מוניות
כמובן שאם אני צריך להכניס לתקציב מסאג'/ בחורות, טיסות פנים, קניות וכו' התקציב גדול יותר.
-
תקציב לתאילנדתלוי מה סגנון הטיול שלך..
לדעתי סכום יפה מאוד בטח שלא המינימום כמו שאיציק רשם לך..
-
תקציב לתאילנדאני באמת רוצה לשאול אתכם בנוגע לתקציב שאתם נותנים לאנשים, אני אתחיל ואגיד שיש לכם יותר ניסיון ממני, אבל אני ממש היום סיימתי טיול בתאילנד של 3 שבועות, אני וחבר בני 23 (שגב אני לא יודע הן כמה אתה אבל אולי זה יתאים לך)
לפי מה שאני מבין מהתגובות אתם אומרים ש3500 דולר זה תקציב מינימום אם הוא לא כולל טיסות ומלונות, בערך 14 אלף שקל לבזבוז?
זה נראה לי מוגזם, עכשיו יצא לי הטיול הכל כולל הכל בערך 11-12 כולל טיסות ומלונות, ל3 שבועות.
ישנתי בטיול ג'יפים בצאנג מאי, בארק בר, בקוקוהאט(בתקופת פול מון) ובאיביס בבנגקוק. עשיתי מעבר לג'יפים 2 טיולים, אחד לקו טאו, ואת 42 איים. יצאתי, שתיתי שייקים, עשיתי מסאז'ים, אכלתי תמיד במסעדות, תאילנדיות אבל במסעדות, לא בדוכני רחוב. שתיתי אלכוהול, קניתי באקטים. ולא הגעתי לסכום הזה שאתם מגיעים אליו.
היה לי 40 אלף באט לכל הבזבוזים האלה, עוד טיסה של 670 דולר. ומלונות בערך 2500 שקל.
עשיתי רק צד אחד כמו שאתם מבינים, אז כן היה פחות עלויות של טיסה לצד השני. אבל זה עדיין לא מגיע לסכומים האלה, אני שואל לא כדי חלילה לבטל אתכם, אלא באמת כדי להבין על מה הייתי אמור להוציא עוד.
וגם קניתי דברים בבנגקוק, לא בכמויות אמנם אבל קניתי
-
תקציב לתאילנדלי יוצא בדר"כ 10000 שקל כולל טיסות ומלונות לשבועיים עם 3 טיסות פנים. טס בסביבות 1000 דולר,ישן במלונות של 1100-1500 באט
אמנם כמעט בלי אטרקציות אבל עם אלכוהול ומסג'ים.
-
תקציב לתאילנדאממ אני מדבר על אטרקציות ומלונות ברמה גבוהה האם זה מספיק כי אני לא רוצה לישון במקומות נידחים. ואני בן 21 אז מסיבות צלילה דייג ובסגנון הזה.
-
תקציב לתאילנדאז הארק בר מלון של צעירים, החדרים בו הם סבבה לגמרי, הוא מאוד מרכזי, ממש הליכה מהגרין מנגו ויש מסיבות חוף ברביעי ושישי.
הקוקוהאט שאני הייתי, הייתי שם 8 ימים מלון מפנק ברמות, בהתחלה היו משפחות וככל שהתקרב הפול מון התחלף הנוף ונהיה יותר צעירים.
הרבה צעירים שהכרנו ישנו גם בביישור, למרות שלא הייתי בו.
מתי אתה טס? לי יצא להיות גם בהלף מון וגם בפול, הייתה חוויה טובה.
צלילות חבר'ה שהיו איתנו קפצו לקו טאו ונהנו, אני אישית לא הייתי אז לא יכול להמליץ.
אני אישית, נהנתי יותר בקופנגן מאשר בקוסמוי.
יש לך חודש אבל, אז עוד מעט הוותיקים יציעו לך מסלול, הצפון יפה.. למרות שאין מסיבות וכאלה, יותר טיולים אבל כן מומלץ.
-
תקציב לתאילנדאוספיל בזבזת בערך 9000 שח ל21 יום שזה בערך קצת יותר ממאה דולר ליום כמו שאמרתי וזה באמת המינימום לטיול טוב. אין סתירה למה שאמרנו.
-
תקציב לתאילנדאני טס יום שלישי הזה ובתקציב כזה איך המלונות בערך? 4-5 כוכבים?
-
תקציב לתאילנדבתקציב הזה גסט האוסים או מלונות 2-3 אתה לא צריך יותר מזה .
-
תקציב לתאילנד..לא לשכוח לקחת את כרטיס האשראי כגיבוי...

-
תקציב לתאילנדתקציב נראה לתאילנד הוא כ - 150 דולר ליום לזוג, להוציא טיסות בין לאומיות.
קישור לטיפ שכתבתי בנושא, כאן באתר למטייל. -
שלום שגבאתחיל מהסוף
תקציב של 100 דולר ליום הוא רחוק מלהיות תקציב מינימום בתאילנד, אנשים כנראה שכחו מה זה להיות תרמילאים צעירים{או שאף פעם לא היו} וזורקים מספרים בלי אחיזה למציאות.
בתור אדם שטייל 5 שנים בעולם מתוכם קרוב ל3 שנים במזרח אומר לך שבחיים לא הוצאתי 100 דולר ממוצע יומי לטיול למעט מספר מדינות במזרח{שתאילנד לא אחת מהן}
בחיים לא התכלבתי,לא חייתי בדוחק ורחוק מזה. גם שטיילתי עם חברים תמיד לכל אחד היה את חדר משלו ובאחלה מקומות{שהייה משותפת באותו חדר חוסכת לא מעט} ולכל אחד היה את האופנוע שלו וכו וכו...
אתה יכול לטייל בצורה נפלאה בפחות מ100 דולר וגם בפחות מ80 דולר..נכון לא תישן במלונות 5 כוכבים קו ראשון לים ולא תאביס כל היום סאבווי או בורגר קינג ולא תצא לכל "אטרקציה" שלבד ולא בקבוצה תעלה לך רבע ממה שתעלה דרך סוכנות
אם אתה בחור צעיר משוחרר צבא,תרמילאי,סטודנט אומר לך בתור אחד שנמצא בטווח גילאים דומה לשלך{בהנחה שאתה אחד ממה שרשמתי..} הסר דאגה מליבך יש לך אחלה תקציב שיאפשר לך שליטה מוחלטת בטיול שלך...
סע ותהנה ובהצלחה!
-
שלום שגבהתנהלות בטיול לטווח ארוך שונה לגמרי מטיול לחודש גם אני שטיילתי שנים במזרח ברוב הזמן לא עברתי את ה 50 דולר ליום ואפילו הרבה פחות אתה לוקח את הכל באיזי וההוצאות יורדות ואתה גם מתפשר על הרבה דברים כולל מקומות לינה בטיול של חודש אתה רוצה להספיק כמה שיותר וגם להתפנק יותר ולכן ההוצאות לכל יום הרבה יותר גבוהות ומאה דולר ליום זה בהחלט המינימום.
-
שלום שגבאין שום קשר בין אורך הטיול
הקשר הוא בין סוג הטיול
הדבר היחיד שקשור הוא שבטיול ארוך העלויות של הטיסות נספגות כמעט לחלוטין בתקציב הממוצע אבל אתה מלכתחילה אמרת 100 דולר שלא כוללים את הטיסות.
אני לא יודע אם באמת טיילת כמה שנים ואיך בדיוק טיילת. איך שלא תהפוך את זה 100 דולר ליום זה רחוק מהממוצע
תשאל כל סטודנט או משוחרר שסביר להניח שתמצא בבלאק אנד וויט בקופנגן או אנוג בסמוי שמשלם 600-700 בהט ליום ורובם גם לוקחים חדר משותף ותראה שבפועל אנשים מרימים יופי של טיול בסכום שלא מתקרב אפילו ל100 דולר.
מה שאתה אולי מתכוון זו תקציב לחופשהbuy the book ואז אתה צודק.
תרמילאי ממוצע לא מתקרב לסכום של 3000 בהט ליום
שתהיה לך שבת שלום
-
לא צריך להגזים...כולנו היינו תרמילאים..כולנו היינו תרמילאים על תקציב...
..אבל צריך להכיר במציאות שתאילנד לא זולה כמו פעם..
..אני מסכים איתך שזה תלוי באופי הטיול התרמילאי...