ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פירנאיים בקראוון למתחילים :-)

פורום אירופה
    4
    6
    2492
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מתן בלנק יניב
      מתן בלנק יניב נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתכננים טיול בפירנאים (ספרדיים + צרפתיים) החל מאמצע אוקטובר בקראוון.

כבר היינו בכמה אתרים שרובם מובילים לאחד, ושנקודת האיסוף של הקראוון היא בברצלונה בעיירה \ פרבר שנקרא סיילנטה (?)  בכתבות שרשומה באתר העיירה הזו שייכת לברצלונה..אבל מרוחקת כ52 ק"מ..

הם מציעים איסוף מהשדה אבל קראתי ברשת שיש רכבת \ אוטובוס בשמינית מחיר..

מישהו פה כבר נסע לאסוף את הקראוון שלו מהעיר הזו? חיפשתי איך להגיע לשם באתרי תחבורה ציבורית אבל זה היה ממש קשה Sad

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

פירנאיים בקראוון למתחילים 🙂

מידע מיד שנייה- לא נסעתי כאן בקרוון, אבל מכירה כמה שכןwink

זוהי עיירה ולא פרבר (סלנט או סלנטה...אני רחוקה מהמפה שלי)

וממש לא קרובה לברצלונה

אם אתה אומר 52 ק"מ- מאד סביר. היא בכל מקרה לא נגישה לשדה התעופה בתחבורה ציבורית.

רוב האנשים משתמשים בשירותי ההסעה שמציעות חברות השכרת הקרוונים בדיוק בגלל אי הנגישות הזו.

• נירית
          נירית נערך לאחרונה על ידי

אמנם יש תחבורה ציבורית לעיירה Sallent  מברצלונה  וייקח נטו יותר משעתיים להתגלגל משדה התעופה ולהחליף אוטובוס לעיירה . אחר כך צריך להגיע לנקודת ההשכרה  שזה נדמה לי מחוץ לעיירה עצמה. לדעתי-לא מעשי עם כל הציוד ולאחר טיסה.

בנוסף, קחו בחשבון בתכנון שחלק מהקמפינגים מתחילים להיסגר מסוף ספטמר ומזג האוויר כבר חורפי למדי במקומות הגבוהים.

• מתן בלנק יניב
            מתן בלנק יניב נערך לאחרונה על ידי

לאחר דשדוש באתרי תחבורה ציבורית זה באמת נראה שהאופציה הטובה היא בשרותי ההסעה היקרים שהם מציעים..

קצת מדאיג מה שכתבת על אתרי הקמפינגים... הבנתי שלמרות שהעונה די נסגרת עדיין יהיו אתרים פתוחים (מקסימום נוסעים עד שמוצאים אחד פתוח, לא?)

עדיין שווה לנסוע נכון ? ממה שקראתי הנופים בעונה מהממים גם כשקריר Smile

• נירית
              נירית נערך לאחרונה על ידי

רציתי לכתוב שאני  מניחה שתמצאו אתרי קמפינג פתוחים. כדי לצמצם בזבוז זמן על חיפוש ונסיעה לאתר הבא, ממליצה להכין קצת שיעורי בית ולבדוק מראש. אבל בבדיקות אקראיות שערכתי עכשיו (לא מאד מעמיקות) ראיתי שיש הרבה קמפינגים, בייחוד ליד השמורות שנסגרים באמצע אוקטובר ונפתחים מחדש לקראת החורף. אני חושבת שתמיד אפשר למצוא במקומות יותר מרכזיים, אבל חלק מהיתרון של נסיעה בקרוואן ולינה קרוב לשמורות-מתפוגג משהו.

• עמית94
                עמית94 נערך לאחרונה על ידי

אני לא הייתי מציעה בכלל פעם ראשונה לנסוע עם קראוון בחורף , צריך לדעת לנסוע עם קראוון זה רכב כבד, גדול, וחלילה,,,,, אם כבר הזמנתם אז סעו לאט ובזהירות  מאוד, לא למהר להספיק , ובודאי לקחת יום יומיים באיזי להכיר את הרכב   טיול מהנה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון