תקציב לתאילנד
-
לא צריך להגזים...כולנו היינו תרמילאיםאני לא יודע מהי ההגדרה שלך לפעם..
אני הייתי בתאילנד בפעם האחרונה ב2012 קשה לי להאמין שהיא פתאום שילשה את המחירים שלה..
אני מבטיח לך שאם תעשה סיבוב בסמוי או קופנגן וכדומה 80 אחוז מהצעירים הישראלים מתחת לגיל 25 לא מתקרבים אפילו ל100 דולר יומ
-
לא צריך להגזים...כולנו היינו תרמילאיםהמחירים עלו....
ומרבית הבני 25 כבר לא מתנהגים כמו שאנחנו התנהגנו ובזבזנו בגיל 25...

-
לא צריך להגזים...כולנו היינו תרמילאיםאני לא יודע מה איתך אני הייתי בן 25 בדיוק לפני 4 שנים ולא נראה לי שהייתה איזו מהפכה או סגנון טיול חדש שבא לעולם..
חברים של אחי הקטן הולכים ולנים בדיוק באותם גסטהאוסים שאני לנתי להם ומטיילים בדיוק כמו שאני וחברי טיילנו..
המחירים בתאילנד יכול להיות שעלו, בהתחשב בזה שרק לפני כמה חודשים חזרתי מיעד אחר שיקר בהרבה מתאילנד וגם שם לא הוצאתי 100 דולר ליום אז קשה לי להאמין שב3 שנים תאילנד הפכה ליפן של המזרח שאי אפשר לטייל בה בפחות מ100 דולר ליום.
-
הוצאה ממוצעתסתם יום אופייני שלי מהנסיעה האחרונה לתאילנד : בית מלון סביר 1500 3 ארוחות ביום במסעדות סבירות 500 מסאג 200 נסיעות 200 סרט או בילוי יום אחר לפחות 200 בילוי לילה 500 סה"כ מעל 3000 בהאט שזה כ 90 דולר וזה לא כולל קניות שאני עושה לפעמים טיולים והוצאות בלתי צפויות אחרות ואני לא מדבר על טיול ברמת פאר אלא ברמה ממוצעת אז בקלות עוברים את המאה דולר ליום !
-
הוצאה ממוצעתאיציק... תבדוק מה המחירים של המקומות עם הריכוז צעירים הכי גבוה..בין אם FOR SUNS בבנגקוק בין אםBLACK AND WHITE בקופנגן בין אם ANOUG בסמוי..
באף אחד מהם המחיר לא עובר את ה700 בהט וגם בהם ברוב המקרים אנשים ישנים בזוגות שלישיות ולפעמים גם רבעיות ככה שכבר התקציב לינה של תרמילאי הוא פחות מרבע מההוצאה שלך על לינה.. והנה הגעת לאזור ה60 הדולר
-
הוצאה ממוצעתאני כבר לא צעיר ובטח לא הולך לעשות טיול תרמילאי של תפרנים כמו שעשיתי לפני עשרים שנה ואני גם לא בטוח שזה מה שהשואל פה שמתייעץ איתנו מחפש.
-
הוצאה ממוצעתאתה לא אבל אנשים צעירים יותר בהחלט כן.
בכול אופן יכול להיות שהוא התכוון לטיול X ויכול להיות שהוא התכוון לטיול Y
הנקודה היא שהתקציב מינימום לטיול אינו 100 דולר, זה שאתה לא מסכים איתו לא הופך אותו ללא לגיטימי לעשרות אלפים אחרים
-
הוצאה ממוצעתאדם שבא לחודש ימים ורוצה להספיק כמה שיותר לא יעשה טיול תרמילאי של אחד שנוסע לתקופה ארוכה זה שונה לגמרי והעלויות הן שונות לגמרי לכל יום. מי שבא לחודש יקח סיורים כל יום יבלה כל יום ,ייקח מסאג'ים ואטרקציות בתדירות גבוהה ואת זה אי אשפר לסיים בפחות ממאה דולר ליום.
-
הוצאה ממוצעתאז אתה טועה.. אפשר.
-
הוצאה ממוצעתבוודאי שאפשר בטיול ברמה תרמילאית עם מלון פשוט, שימוש בתחבורה ציבורית בלבד , לאכול בדוכני רחוב בלבד ולא לקחת כמעט אטרקציות ולבלות כמה שפחות על שופינג אין בכלל מה לדבר...
-
אני בדעתו של איציק אבל לטעמי השרשור מיצה עצמו -
הוצאה ממוצעת..בגסט האוז אפשר לחסוך הרבה מעבר ללינה..
...הגסט האוז מספק שירותי תיירות+שירותיי בר\מקום בילוי\מסעדה
...מסאג'ים הכי טובים לדעתי בגסט האוזים..(והכי זולים)
...טיוליי יום\חצי יום מגניבים וזולים..
...

-
תקציב לתאילנדתלוי בטיול, לפי דעתי יותר ממספיק