ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גט טקסי בחו"ל...

פורום אירופה
    4
    7
    4843
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • EuropeanTraveler
      EuropeanTraveler נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מתלבט האם לנסוע עם חברת האוטובוסים Green Line גם בחזור לשדה התעופה (של לוטון). השאלה היא האם גט טקסי מציעים מוניות לשדה התעופה בלוטון וגם מכריזים על מחיר לפני ההזמנה כפי שהכריזו באפליקציה כשהשתמשתי בה במוסקבה? כלומר, אני יכול לדעת מראש את המחיר עוד לפני ההזמנה? 

האם כדאי להשתמש ב-Uber? לפי מה שהבנתי מדובר בנהגים פרטיים שמציעים שירות הסעות, ואובר בעצם מלכדת את כולם לאפליקציה אחת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירליץ
        שירליץ נערך לאחרונה על ידי

גט טקסי בחו"ל...

גט טקסי עובד בלונדון, אבל המחיר שהציעו לנו היה גבוה משמעותית מחברת הסעות BA Transfer עליה אני ממליצה. 

• Simon27
          Simon27 נערך לאחרונה על ידי

גט טקסי בחו"ל...

מצטרף להמלצה של שירליץ על חברת BA TRANSFER ,

לנהגי המוניות השחורות שבלונדון זכור לי שנהוג לתת טיפ בסיום הנסיעה וזה מייקר עוד יותר את הנסיעה, לא נסעתי בהן הרבה זמן כך שאני לא יודע כיצד זה כיום..

שים לב שנסיעה במונית פרטית מלוטון ואליה כדאית כספית לארבעה אנשים ומעלה .

אם אתה נרשם לאתר של החברה הנ"ל (בחינם ובלי הרבה פרטים אישיים) אתה מקבל הנחה של עוד כמה פאונדים בודדים, אבל השרות מעולה והרכבים חדישים ואם אם אתה מחפש נוחות לך על זה.

מומלץ להזמין הסעה 24 שעות מראש , קח בחשבון לבקש שהנהג יגיע רק כשעה לאחר הנחיתה כי התור לביקורת הדרכונים יכול להיות מאוד ארוך.

יש עוד חברה מומלצת מיניקאבס אין לונדון הפועלת בדומה לBA TRANSFER.

• FlyingOut
            FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

גט טקסי בחו"ל...

השדות בלונדון, למעט סיטי (LCY), רחוקים למדי מהעיר ובנוסף לכך מחירי המוניות גבוהים יחסית - אז נסיעה פרטית לשדה ברכב תמיד תהיה יקרה. עובדה שקיבלת כאן שתי המלצות לשירותי הסעה כחלופה. 

אובר, בעיניי, הוא כמו גט-טקסי רק טוב יותר. מה שאתה תיארת כ״נהגים פרטיים שמציעים שירות הסעות״ הוא שירות שנקרא UberX - אבל זהו רק שירות אחד מתוך סל השירותים של אובר. החברה מציעה גם שירותי מוניות בדיוק כמו מה שמציעה גט-טקסי בישראל (נקרא, איך לא, UberTaxi). אני חסיד ענק של אובר ומשתמש בשירותים השונים של החברה ברחבי העולם. 

• EuropeanTraveler

גט טקסי בחו"ל...

נשמע טוב. אני יכול לדעת את המחירים שהם מציעים לפני שאני מזמין? כלומר, אפילו עכשיו?

איזו אפליקציה צריך להוריד כדי להשתמש בשירות המוניות ה"נורמלי" ולא בשירות נהגים פרטיים?

• FlyingOut
                FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

גט טקסי בחו"ל...

אתה יכול לקבל הערכת מחיר לפני הנסיעה דרך האפליקציה או דרך האתר של החברה (לכל עיר אתר משלה ושם יש מחשבון נסיעה). שוב, זוהי רק הערכת מחיר ולא הבטחה שזה המחיר שתשלם. שים לב שבזמני שיא, כאשר הביקוש לרכבים עולה, המחיר יכול לעלות משמעותית במטרה לעודד נהגים נוספים לעלות על הכביש. המידע הזה מוצג באופן גלוי באפליקציה וכאשר התעריף גבוה מהרגיל אתה מתבקש לאשר את זה כחלק מתהליך ההזמנה.

כל השירותים ניתנים דרך האפליקציה של אובר. אתה בוחר באיזה סוג שירות אתה מעוניין והאפליקציה תציג בפנייך את הרכבים הזמינים סביבך (ואז, כאמור, תוכל לקבל הערכת מחיר לפי היעד שתזין).

• EuropeanTraveler

גט טקסי בחו"ל...

במקרה של לונדון, המחיר שלהם יקר יותר מהמחיר שקיבלתי אצל חברה אחרת.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון