תכנון קיץ 2016...
-
שלום לכולם,
כרגע חזרנו מטיול מדהים ביער השחור, נעזרתי המון במה שמצאתי פה בפורום
גם "על הדרך" ששינינו את המסלול...
עכשיו עם הפנים קדימה לקיץ הבא

משפחה 3 ילדים יהיו בני 5.5,6.5 ו-11
חשבתי על הונגריה - האם יש מה לעשות עם ילדים? איך המחירים והמחייה?
מאוד אוהבים פארקים ואקסטרים
אבל גם טיולים ושופינג למבוגרים 
תודה מראש
-
תכנון קיץ 2016...למה דווקא הונגריה?
-
תכנון קיץ 2016...אנחנו היינו 5 ימים בבודפסט ו5 ימים באגם באלטון שעה וחצי מבודפסט יש שם פארקי חבלים טיולי אופניים קארטינג סקי כבל פארק מים קורקינטים ועוד... ממליצה בחום זה לא נופים כמו יער השחור ואוסטריה אך בהחלט כיף. ישנו בעיירה siofok מציעה לעבור עם האוטו גם לצד השני heviz מעיינות חמים ומערת tapolka שיט מתחת לאדמה באגם קטן שהתגלה. מקסים! חפשי א הדירה שהמלצתי עליה בטיפים בבודפסט מיקום מעולה!
-
תכנון קיץ 2016...לגבי רשתות בקניונים לא היה מאוד זול לעומת הארץ. האוכל זול גם במסעדות וגם בסופר. בבודפסט מלא קניונים היינו בnew west מצויין מבחינת מיקום ומאוד מודרני
-
תכנון קיץ 2016...תודה

לגבי למה - מטעמי עלויות
יש לי נוסע מתמיד ומספיק נקודות לכרטיסים למשפחה באל על אפ.
אז הלכתי לפי הרשימה שם... ובודפסט תפסה לי את העיין
אבל לא נעולה על כלום אז הצעות ליעדים אחרים יתקבלו בברכה...
גם משך הטיול גמיש שבוע-שבועיים
אולי רומניה?
-
תכנון קיץ 2016...אם יש לך ביעד דרך הנקודות את פראג ממליצה על שילוב עם סקסוניה השויצרית בגרמניה וצפון צכיה. נופים יפים, מזג אויר טוב ומחירים זולים ושלל אפשרויות לבילוי...אנחנו היינו עם בת 6 ובת 4 . ענת
-
תכנון קיץ 2016...כן יש גם פראג ..
באמת? מומלץ עם ילדים? הופתעתי עכשיו.
אשמח ליותר פירוט מה יש?
-
תכנון קיץ 2016...מקפיצה לי..
אשמח לעוד רעיונות או המלצות
קראתי קצת מסלולים של הונגריה / פראג
כרגע נוטה יותר להונגריה..
הערב חשובה: לא מטיבי לכת
יותר בכיוון של פארקים ופעילויותשוב תודה
-
תכנון קיץ 2016...תחשבי טוב אם היעדים שבחרת אכן עונים על הציפיות שלך לפארקי שעשועים ופעילויות.
-
תכנון קיץ 2016...לכן אני מעלה את ההודעה...
לשמוע ממי שהיה...
אשמח לרעיונות ליעדים אחרים
-
תכנון קיץ 2016...אנחנו טסנו בשנה שעברה לפראג עם בת 4,9,11
היינו שלושה ימים בפראג ועוד חמישה ימים בצפון צ'כיה. בפראג היינו בגן החיות, מופע בלט עם מזרקות מוארות, תאטרון שחור וטיילנו בעיר היפה שעניינה אפילו את הקטנה בגלל הבתים הצבעוניים.
בצפון ישנו בעיירה מהממת בשם ג'יסין טיילנו בהרי הענקים (יש מסלולים מקסימים ולא ארוכים מידי...), טירות, מגלשות הרים, מוזאון מדע מדהים. יש גם פארק מים שנראה ממש שווה ולא הספקנו.
טיול מקסים וממש זול! האוכל שם מצויין והכל מאוד זול.
ממליצה בחום. אפשר לשלב עם עוד יעדים כולל סלובקיה שם יש יותר נופים לדעתי.
בהצלחה!
-
תכנון קיץ 2016...יש לך את וורשה או קרקוב עם נקודות?
בוורשה,היה אמור להיפתח פארק אקסטרים בקייץ והפתיחה נדחתה.
כדאי לבדוק לגבי קייץ הבא.
וורשה נחמדה,קרקוב נעימה,בין לבין יש אגמים וטבע,בערים פארקים ציבוריים מקסימים!זאקופני עם רכבלים ואולי מעבר לסלובקיה.
יש סיכום בפורום של ענתנת עם ילדון,טיסה לקטוביץ ומשם המשך טיול..
העלויות נמוכות מאוד בהכול!
עוד אפשרות לזול ומעניין רומניה. יש טיסת אל על לבוקרשט.אפשר לטייל מכוכב אחד באזור ברשוב ועוד שני מוקדים...
תקריאי בבלוגים וגם צריך לחפש באשכולות..יש פארקי טיפוס על עצים,פארקי מים,גן חיויות,פארקים ציבוריים יפים,רכבלים,מצודות ...ואף חופי ים השחור...
-
תכנון קיץ 2016...מפרג אתם יכולים לנסוע לפליימוביל לרדת ללגולנד ולעשו טיול כוכב ביער הבווארי
עשינו זאת השנה
-
תכנון קיץ 2016...בסקסוניה השויצרית יש פארק בלנטיס פארק חבלים קאנו מסלולי אופנים ופארקי מים. בצפון צכיה בהרכוב מגלשת הרים ורכבל בשפינדרלוב מלין יש אומגות מגלשות הרים ומתקני אקסטרים. לגביי הונגריה אני לא יודעת.
-
תכנון קיץ 2016...תודה רבה עזרתם מאוד אכן אחרי שוטטות פה בפורום נראה שפראג וסקסוניה השווצרית יותר עונים לדרישות אתחיל מהזמנת טיסות ואז אמשיך לתכנון הטיול
כמה זמן לדעתכם מומלץ? חשבתי באיזור ה10 ימים הגיוני?