ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פתיחת חשבון בנק בתאילנד

פורום תאילנד
    7
    8
    5839
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • vision1
      vision1 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב-

יש לי חנות באינטרנט שממנה אני חיה. 

אני רוצה לעבור לתאילנד לתקופה ממושכת על בסיס ויזה - ראן (שנה+-) 

תהיה לי אפשרות לפתוח חשבון בנק בתאילנד ולעביר עליו כספים ישירות ? אם כן אפשר להתחמק מתשלום מע''מ ? 

אפשר להפקיד בחשבון סכומים גדולים מבלי דאגות של הקפאת כספים / סגירת חשבון של הרשויות ? 

אשמח לפירוט מעמיק בנושא Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Amir Bangkok
        Amir Bangkok נערך לאחרונה על ידי

פתיחת חשבון בנק בתאילנד

ניתן ורצוי במקרה זה לפתוח חשבון בנק בתאילנד.

המדיניות שונה מבנק לבנק וגם בין סניפים שונים של אותו הבנק. לכל סניף בנק נהלים משלו. בעיקרון, באזורים המתויירים המדיניות לפתיחת חשבון לזרים פשוטה.

במקרים אלו, כל מה שנדרש להציג הוא דרכון ולמסור כתובת למשלוח דואר.

פתיחת החשבון היא מיידית, תוך כדי קבלת כרטיס Visa Debit למשיכת כספים ורכישות באינטרנט - עד לגובה יתרת המזומן בחשבון.

במקביל תקבלי קוד וסיסמה לביצוע פעולות באינטרנט, אפליקציה בסמארטפון ועוד.

לחשבון זה תוכלי להעביר כספים, למשוך ולבצע פעולות רבות ללא עמלה כלל.

בשונה מחשבון בארץ, על יתרת זכות תקבלי ריבית מצטברת.

לגבי ההתנהלות מול שלטונות המס - כל אחד ושיקוליו האישיים.

בהצלחה no

• יוסי ל
          יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

פתיחת חשבון בנק בתאילנד

לגבי תכנון המס שלך, כדאי שתפני לרואה חשבון בארץ, אחד כזה שמבין במיסוי בינ"ל ושיוכל לעשות לך תכנון מס אופטימלי, ושיוכל להדריך אותך איך לא לעשות שטויות שיתקעו אותך בדרכך אל העושר והאושר.

פורום מטיילים הוא לא המקום הנכון לקבלת ייעוץ מסוג זה.

בהצלחה

• איציק 69
            איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

פתיחת חשבון בנק בתאילנד

קשה לי להאמין שרשויות המס בתאילנד יקחו מיסים על עסק אינטרנטי בינלאומי ,אני בדיעה של יוסי שכדאי להתייעץ עם רואה חשבון פה בארץ ואולי גם עם מומחה למיסוי בתאילנד , זה לא בדיוק הפורום פה להתייעץ בנושא הזה.

• חיליק
              חיליק נערך לאחרונה על ידי

פתיחת חשבון בנק בתאילנד- תוספת לדברי אמיר

ראשית את צריכה כתובת קבועה ולא של מלון. אם את משכירה דירה זה מספק. אני השתמשתי בכתובת של חברה.

שנית כדאי לך להוציא בארץ רשיון נהיגה בינלאומי בעלות 16 ש''ח. ממני ביקשו לאשר את הדרכון בשגרירות (עלה 400 באט ). חברי הראה להם רשיון נהיגה ובזה הסתפקו.

שלישית גם תאילנד נלחמת בהון השחור. (ALMO  נמצאים קרוב לסיאם סנטר).

• Eran Pattaya Treves
                Eran Pattaya Treves נערך לאחרונה על ידי

פתיחת חשבון בנק בתאילנד

כיום קשה מאוד לפתוח חשבון בנק בתאילנד, מאז עליית המשטר הצבאי בתאילנד הדרישות הוחמרו ורק מי שבעל ויזה לשנה ובעל אישור עבודה יכול לפתוח חשבון בנק. (כמובן שבתאילנד אין חוק אחיד ולכן אולי תוכלי למצוא סניף בנק אשר לא יקפיד על הדרישות).
                בנוסף גם בעניין הויזה ראן היום מחמירים לכל התיירים מהמזרח התיכון כולל ישראלים לכן לדעתי יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי לקבל 2 כניסות בכל פעם בשגרירות תאילנד במדינות שכינות.
                במידה והצלת לפתוח חשבון בנק אין בעיה להעביר כסף מחשבון אחר בעולם או להפקיד כסף לחשבון, הכסף יתקבל בברכה.

• ccshlomo
                  ccshlomo נערך לאחרונה על ידי

פתיחת חשבון בנק בתאילנד

ויזה לשנה שאינה ויזת תייר אכן צריך, במקום אישור עבודה ניתן להציג אישור מגורים (טביאן באן) בדירה שכורה או דירה בבעלות, לא במלון.

המידע נכון לשבוע שעבר ומתבסס על שלושה סניפי בנק שונים שביקרתי בהם כי החלטתי לפתוח חשבון נוסף בבנק אחר.

• Amir Bangkok
                    Amir Bangkok נערך לאחרונה על ידי

פתיחת חשבון בנק בתאילנד

לכל סניף בנק מדיניות שונה לגבי פתיחת חשבונות ע"י זרים.

מדיניות זו נקבעת על פי שיקול דעתו של מנהל הסניף המקומי ולא מדיניות כללית של הבנק המרכזי. חלק מהסיבות לסירוב נובעות מהסיבה הפשוטה שאין להם חשק להתעסק עם ניירת רבה וחשבונות"רדומים" בהם תפקידו 1,000 בהט ותעלמו...

כמובן שכל הוכחת רצינות כוונות מועילה - ויזה ארוכה או אישור מגורים קבוע, אולם

גם בעצם היום הזה ישנם סניפים רבים המאפשרים פתיחת חשבון מיידי גם עם ויזת תייר, וללא כתובת מגורים קבועה. סניפים אלו נמצאים בעיקר באזורים המתוירים של בנגקוק. 

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון