חושבים על טיול פעם רביעית
-
חושבים על טיול נוסף למדינה הקסומה והפעם מצטרפת תינוקת שתהיה בת שנה חושבים על פסח הבא. שמענו על לאו לאק או הואה הין אנחנו זוג פלוס ילד בן 8 ותינוקת בת שנה חושבים על 10 ימים אשמח להמלצות למסלול שמשלב בטן גב וטבע ויתאים לבעיקר להתנהלות עם תינוקת. תודה
-
חושבים על טיול פעם רביעיתאיפה הייתם בביקורים הקודמים?
10 ימים נטו?
-
חושבים על טיול פעם רביעיתלא החלטנו ממש על תאריכים, התחלנו לגשש היינו בקוסמוי, צאנג מאי, קופיפי , פוקט , בנקוק
-
חושבים על טיול פעם רביעית10 ימים הם מעט מידי זמן לתאילנד גם אם מדובר בפעם העשירית.
נסו להגדיל את הימים או לחליפין לבחור מקום שמתאים יותר לתקופה כזו
בהצלחה
-
חושבים על טיול פעם רביעיתמודה על התשובה אבל זה לא מה ששאלתי גם בפעמיים האחרונות היינו 10 11 ימים ועם ילד זה היה מספיק אנחנו מחפשים מקום אחר בתאילנד שניתן לבלות בו גם עם ילדה בת שנה שמעתי על לאו לאק ורציתי לשמוע חו"ד ממנוסים יותר לעניין טיולים שניתן לעשות באזור, דרכי הגעה וזמני הגעה וכו'. תודה
-
חושבים על טיול פעם רביעיתמה כבר תינוק בן שנה יקח איתו מהטיול הזה....
אני מניח שאת לא מצפה שבעוד כמה שנים היא תשב עם חברות ותספר להם על הטיול המדהים ההוא לתאילנד בשנה הראשונה לחייה

לא שאני מבין גדול בילדים/תינוקות
אני הייתי מציע לכם לחפש מסלולים/אתרי נופש שיעיקו עליה כמה שפחות ויתנו לה כמה שיותר בגוד טיים וכאלה ופחות מסלולים ביערות על ג'פים וכד'
-
הואה אין/צ'ה אםאני לא סגור לגבי מזג האויר בתקופה הזו, הייתי שם בחודשי הקיץ (יולי) עם ילדים הרבה יותר גדולים והיה ממש בסדר.
האזור מלא אופציות ואטרקציות, ניתן להיות בפארקי מים או גני שעשועים, שמורות טבע לא רחוקות, יש קניון וגם מסעדות, חוף ים ובריכות.
מניסיוני, לילדים בגיל שנה אין הרבה הבדל בין ג'ימבורי בחדרה או גן שעשועים בבנגקוק, התעסוקה והביחד זה הכיף ואם לכם כהורים יש את הסבלנות אז בכל מקום זה מתכון מנצח, מה שכן הטיסה עבור הגיל הזה לא תמיד פשוטה.
-
לא הייתי נוסע עם תינוקות ל8ימים נטו-זה לא נופשון