הגעה לפרימרק מדריד
-
שלום
האם מישהו יודע איך מגיעים משדה התעופה של מדריד לחנות פרימרק בעיר?
תודה
-
הגעה לפרימרק מדרידיש חנות פרימארק בקניון הסמוך לשדה התעופה. אין אליו תחנת מטרו קרובה וכדי להגיע אליו יש לקחת מוניות בעלות של כ-23 יורו משדה התעופה. כדאי לשקול אם כדאי לצאת משדה התעופה בשביל פרימארק כשעלות המוניות הלוך חזור עלולה להגיע לכ-50 יורו.
-
הגעה לפרימרק מדרידתודה האם ניסית זאת בעצמך?
-
הגעה לפרימרק מדרידבעוד 4 ימים נפתח סניף חדש של פרימרק ממש במרכז מדריד, בכתובת:
Gran Via, 32
Madrid, 28013אולי זה יהיה יותר נוח?
-
הגעה לפרימרק מדרידוואו, איזה פיספוס
חזרתי ממדריד בשבוע שעבר...אבל בטיסה חזרה לארץ היה מישהו עם שקית של פרימרק, שכנראה כן הגיע לסניף המרוחק.
אגב, אם יש שאלות אשמח לענות (מהמעט הידוע לי).
שלה
-
הגעה לפרימרק מדרידחזרתי הבוקר ממדריד.
יש חנות פריימרק בקניון ענק שנקרא לה גאויה,יש תחנה בשם זה במטרו.
יש חנות גדולה יותר בקניון קסאנדו,אבל לשם צריך לנסוע עם מטרו ואוטובוס,קצת מורכב יותר.
כמו שכתבו,ראיתי שעובדים ממש במרכז הגראן ויה על חנות פריימרק חדשה,זה הפתרון הכי טוב
-
הגעה לפרימרק מדרידשלום לכולם
ביקשתי לברר פרטים עבור הבן שלי שיהיה מחר במדריד למשך 10 שעות בערך לפני החזרה לארץ כך שלחנות החדשה לא יוכל להגיע. לטייל בעיר הוא כבר הספיק בטיסת הלוך ורוצים לקנח בפרימרק...
כל מידע יכול לעזור .
תודה לכולם.
-
הגעה לפרימרק מדרידמשתפת - אולי יהיה אקטואלי פעם למישהו: שלחתי שאלה לקניון ונאמר לי שכדאי לקחת מונית לנסיעה של 10 דקות.
שוב תודה
-
הגעה לפרימרק מדרידחנות פרימרק נהדרת וגדולה בקניון קסנדו המהמם 23 ק"מ ממדריד. מצרפת את הטיפ שכתבתי עם הסבר איך להגיע. פשוט מאד, לא יקר.
-
הגעה לפרימרק מדרידתודה רבה על הטיפ.
-
הגעה לפרימרק מדרידהקניון שהומלץ ב Arroyomolinos (קסנדו) הוא בדיוק בצד השני משדה התעופה..חבל על הזמן.
יש לך במרחק של 6 דקות נסיעה משדה תעופה קניון PLENILUNIO ובתוכו יש גם פרימאק...
תכניסי את כל השמות ב GOOGLE MAPS ותקבלי את כל האינפורמציה. תכניס לשם שם הקניון ותקבלי את כל החנויות בקניונים נ"ל. גילוי נאות - אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מפרימאק- סחורה לא משובחת במחיר זול שניתן גם למצוא בארץ. אם זה מעניין יש גם במרחק 17 דקות משדה התעופה DECATHALON - חנות ספורט לכל סוגי הציוד וההנעלה זולה ומעולה!!! מומלץ
-
הגעה לפרימרק מדרידהיי נגה
הקניון שאת כתבת הוא באמת זה שאליו הם מתכוונים להגיע.
תודה על שאר המידע ולגבי טעם וריח... זה כבר טעם אישי. אני גם הסתבכתי עם פרימרק ברלין אבל זה מה שהם רוצים... אני רק השליח במקרה זה.
הלוואי ויכולתי להיות עכשיו במדריד או בכלל בטיול בכול מקום שהוא על פני הגלובוס.
תודה
-
הגעה לפרימרק מדרידהיי סמדר,
עשינו זאת באוגוסט האחרון במהלך קונקשיין של 6 וחצי שעות למיאמי.
שם הקניון בו נמצא הפרימארק הסמוך לשדה התעופה - plenilunio.
10 שעות זה המון זמן לצאת למרכז מדריד, ממליץ לעשות זאת.
מישהו פרסם כאן באתר בלוג מאוד יעיל על ביקור קצרצר במדריד במהלך קונקשיין עם מסלולים מובנים, ממליץ לכם לקרוא.
תומר
-
הגעה לפרימרק מדרידתומר תודה
-
הגעה לפרימרק מדרידאכן הקניון שיש בו פרימראק זה פלנילוניו, ניתן להגיע אליו באוטובוס ממרכז מדריד, יש כמה קווים שיוצאים מתחנת אוונידה דה אמריקה.
אם יש 10 שעות, הייתי ממליץ להגיע למרכז העיר לאזור כיכר סול, לטייל ברגל בגראן ויה, בפלאסה מיור ואפילו בפלאסה אוריינטה ואזור ארמון המלוכה. אם תרצו אשרטט לכם מסלול רגלי על מפה. בסיום להגיע במטרו (קו 6 או 4) לתחנת אוונידה דה אמריקה ממנה קו 225 או 226 באוטובוס (אם אני זוכר היטב) יכול להיות גם קו 216, אבל הכי טוב לשאול במודיעין כי זה תלוי בשעות שבהם נוסעים. נסיעה של כ-20 דק' עד לגשר שממנו מגיעים לקניון פלנילוניו.
אפשר להגיע גם בקו 5 לרדת בתחנת El Capricho (תחנה לפני אחרונה לכיוון Almeda De Osuna) אבל ממנה יש כ- 20 דק' הליכה ברגל וחבל על הזמן שמבזבזים. האוטובוס עוצר מרחק כמה דק' הליכה.
-
הגעה לפרימרק מדרידמודה לכולם על המידע. מעבירה לו את המידע.
מניחה שאם יהיה להם די זמן יטיילו מסביב.
מעריכה את העזרה .

-
הגעה לפרימרק מדרידאני ביום שני אהיה בגראן ויה בטוח יפתחו את פרימרק עד אז?? תודה.
-
הגעה לפרימרק מדרידאת פרימרק פתחו לפני כחודש