מעבורת מגרמניה לדנמרק
-
מבקש לדעת האם יש צורך להזמין מראש מקום במעבורות של FERRY TO
בחודש אוגוסט/ספטמבר, מעבר מPUTTERGARDEN ל RODBY ובחזרה
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקהאם מישהוא יודע על חברת השכרת רכב שנותנת ביטוח לנסיעה במעבורת ?
ביטוח מול המעבורת ?
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקאם אתה שט במעבורת ציבורית באותה המדינה הם לא מתנגדים בתנאי שלא רשום במפורש בהסכם שאסור.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקבבירור מול מספר חברות השכרת רכב נודע לי כי אין ביטוח על מעבורת , האם אתה מכיר חברה ספיציפית שנותנת ?
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקגם אני לא מכיר חברת השכרה שמבטחת רכב על מעבורת. אשמח לקבל שם של חברה שכן מבטחת.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקלא מדויק.
מאד תלוי בחברת ההשכרה.
חלקן הגדול באופן אוטומטי בהסכם כתוב שאין ביטוח לנסיעה במעבורות.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקבאוגוסט המעבורת מאד עמוסה, בספטמבר הרבה פחות.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקעכשיו השכרתי רכב באוויס פרנקפורט ושאלתי את הפקידה הנחמדה (שנתנה לי מרצדס) מה בנוגע מעבר עם הרכב במעבורות.
הם לא מתנגדים שתעביר את הרכב במעבורות ציבוריות באותה המדינה.
נתתי לה לדוגמא את המעבורת באגם קונסטאנץ והיא אמרה שהם לא מתנגדים להעברה בגרמניה. אבל לא במדינות אחרות.
צריך לשאול כמו שאני שאלתי.
בטיול הזה לא הייתי זקוק למעבורת אבל עניין אותי בגלל שהנושא עולה כל הזמן בפורום.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקעם כל הכבוד לפקידה של אויס, הקובע זה מה שרשום בהסכם שלך עם חברת השכרת הרכב ו/או עם חברת הביטוח.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקלמה לא? הרי היא נציגת החברה ודוברת בשמה.
הואיל ולא השתכנעת נכנסתי לאתר של חברת ההשכרה, למשל הרץ, ויש שם היתרים והגבלות להשכרת הרכב בכל מדינה.
רשמתי הגבלות למעבורות בגרמניה וקיבלתי תשובה
- You are allowed to travel on all ferries as long as the destination country/vehicle is allowed in the driving restrictions.
- Any damage to the vehicle, either in transit or in the destination country will be covered by CDW/TP/SuperCover (if purchased) in accordance with the rental agreement.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקזה נראה בסדר. האם זה תקף גם בארצות אחרות?
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקכל מקום זה משהו אחר צריך לבדוק
בדקתי עבור איטליה
You are allowed to travel on all ferries as long as the destination country/vehicle is allowed in the driving restrictions.
For the following minor islands you need to contact the local authority directly as there are a limited number of vehicles allowed on the islands during the peak season: Elba, Giglio, Ponza, Capri, Ischia, Eolie.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקלכל חברה
לכל יעד
יש מדיניות משל עצמה.
לא כדאי להכליל מהאחד לשני
ומאד כדאי לבדוק בציציות במקרה שמתוכננת נסיעת מעבורת.
-
מעבורת מגרמניה לדנמרקאם לא יסתדר- יש גם אפשרות לנסוע ברכבת או באוטובוס מהמבורג ועד רודבי ושם לשכור רכב.