טיפים לטיול בקרוואן
-
שלום,
אני מחפשת טיפים לגבי טיול בקרוואן זה יכול להיות כל דבר, החל מסדר יום מומלץ, ציוד שחובה להביא וכלה בעלויות שכדאי לקחת בחשבון או איך להתקלח בקרוואן...
אם אתם יכולים להפנות אותי למקומות נוספים עם מידע אשמח גם.
אה אגב זה לטיול חודש בניו זילנד ואחרי זה חודש וחצי אוסטרליה בתקופת הקיץ שלהם, פברואר-אפריל.
תודה!
-
טיפים לטיול בקרוואןאנחנו קיבלנו המון טיפים חיוניים מראלי קראוונים, כולל רשימת ציוד מפורטת מאד והדרכה מדוקדקת על תפעול הקראוון.
ממליצה להיעזר בהם.
אני לא יודעת אם באוסטרליה הקראוונים הם בגוגל ״אירופאי״ או ״אמריקאי״.
הקראוונים האירופאים קטנים יחסית, ומומלץ לקחת קראוון שגודלו מתאים למספר הנפשות במשפחה +1.
לא התקלחנו בקראוון בכלל, כי לפי התחשיב שלנו, כמות המים שיש במיכל היא בערך דלי לאדם. לנו זה לא מספיק למקלחת...
-
טיפים לטיול בקרוואןאת מוזמנת ליצור איתי קשר בפרטי יש לנו ניסיון רב
-
בדיוק אתמול חזרנו מטיול הקרוואנים השני שלנואנסה לעזור לך בגדול.. ואם יהיו לך שאלות את מוזמנת לשאול
1. כדאי לקנות מתאם 220 וולט לרכב ומפצל חשמל, כדי שתוכלו לחבר מטענים למצת הרכב.
2. קחו אתכם אטבי כביסה (לסגור שקיות אורז/פסטה שלא סיימתם וכדי לתלות כביסה מן הסתם), נייר דבק עבה למקרה שאחת מדלתות הארונות לא נסגרת..(בזמן נסיעה זה קריטי), חבל דק (כדי לתלות כביסה או מגבות רטובות)
3. מברשת ויעה קטנים
4. בהנחה ואת לוקחת מצעים מהבית, תקנו שקיות ואקום ללא צורך בשואב. כך את מכניסה את המצעים והכריות ומכווצת אותם והכל נכנס למזוודה. כתבתי ללא שואב כיוון שלפני החזרה הביתה אני מניחה שלא יהיה שואב אבק ואז את מוציאה עת האוויר ידנית. קניתי אותן מחנות גאדגטים באינטרנט וזוג שקיות עלו לי 19 שח בערך. אני משתמשת בהן גם לאחסון בגדי חורף, אז זו אחלה קניה
4. קופסאות פלסטיק לאחסון אוכל שלא מסיימים. עזרו לי כמה פעמים.
5. אני לא יודעת מה המזג אויר שם, אבל כל האירופאים שנתקלנו בהם, פרסו בצמוד לקרוואן משטח פלסטיק דק כדי שמי שנכנס לקרוואן לא ילכלך אותו בחול ובוץ.. אם יש לכם אפשרות, או אפילו להביא משהו דומה, זה אחלה דבר.
עוד דברים שעולים לי... שקיות פלסטיק לזבל, מים כחולים וכמה סמרטוטים לנקיון, כפכפים למקלחות הציבוריות בקמפינג, כלים חד פעמיים והרבה(!!) ומגבות גדולות למקלחת שאין לך בעיה להשאיר שם.
אם ישעוד שאלות, אשמח לעזור בכיף.
תהנו -
בדיוק אתמול חזרנו מטיול הקרוואנים השני שלנומצרפת את הבלוג המושקע של דוד פרנקל. יש בו המון אינפורמציה על טיולי קרוואן באופן כללי, וגם סיפור טיול בקרוואן בניו-זילנד.
-
בדיוק אתמול חזרנו מטיול הקרוואנים השני שלנוהמון תודה! טיפים מעולים שלא הייתי מעלה על דעתי!
האם באמת כדאי להגיע עם כל הדברים מהארץ? כמו מברשת ויעה, חומרי ניקוי, שקיות זבל. הנחתי שנוכל לקנות את הדברים בניו זילנד כשנגיע....
-
בדיוק אתמול חזרנו מטיול הקרוואנים השני שלנומעולם לא לקחנו איתנו מברשת ויעה... בארבעת טיולינו עד היום זה היה חלק מהציוד שמגיע עם הקרוואן.
חומרי ניקוי, שקיות זבל וכו' אנחנו קונים בסופר הראשון שמגיעים אליו (רק הפעם החלטנו להביא איתנו סבון כלים , מכיוון שבבית אין לו כמעט שימוש בגלל המדיח. וראו זה פלא, בקרוואן היה סבון כלים שהשוכרים הקודמים השאירו. עם כתובות בעברית...).
כלים חד פעמיים אנחנו לא לוקחים, זה לא אקולוגי ומיותר - בקרוואן יש צלחות וכוסות רב פעמיים, ורוחצים כלים בסוף כל ארוחה. זה חלק מהקמפינג...
-
בדיוק אתמול חזרנו מטיול הקרוואנים השני שלנושמגיעים לחברת ההשכרה תמיד לבקש מה שאפשר כמו: מברשת, יעה, מטאטא , כל מה שעולה לך...לעיתים קיבלנו ולעיתים קנינו.
בדכ בחברות ההשכרה ישנו חדר של ציוד שאנשים משאירים לאחר סוף הטיול וניתנים לשימוש למי שרוצה, שאנו חזרנו מטיולנו האחרון השארנו שם המון דברים שנשארו לנו, והחברה היו מרוצים, פשוט לשאול ולא להתבייש.
אנו כן מביאים איתנו כלים חד פעמים מטעמי כשרות , סירים וכו מביאים מהבית, אנו גם מביאים מהבית שאר תבלינים ודברים שהילדים רגילים ואוהבים, לדוגא טחינה גולמית, רסק עגבניות (עוד לא מצאנו רסק שהילדים שלנו אהבו בחול...), כל סוגי התבלינים שרגילים מהבית ועוד טעמים כאלה ואחרים.
אנו גם מביאים מפזר חום (המצאה מעולה, בקמפים שיש חיבורי חשמל מפעילים את המפזר חום בלילה וכך לא צריך להפעיל את הגז לשימוש חום).
שוב אנו מטעמי כשרות מביאים המון דברים יבשים מהבית, חוסך התעסקות לחפש את המילה :"כשר" על המוצרים, שאר הדברים קונים בחול.
אני מביאה איתי מהארץ גם סמרטוטי רצפה חד פעמים, בכדי לנקות איתם את הרצפה וכל דבר אחר, דבר נוסף שאני מביאה איתי כי אני לא מצאתי בחול, זה נייר כסף עבה במיוחד לכסות את הגז וכך בסוף השימוש הניקוי קל יותר.
איזה כיף לכם
אין על טיולי קרואנים
תהו