סיכום טיול :-)
-
שלום לכולם!
חזרתי השבוע מטיול בת מצווה עם הבת שלי ביחד עם אחותי עם ילדה משוחררת מהצבא ורצית לסכם בכמה משפטים את מה שחווינו... כמובן שחווינו יותר ממה שניתן לתאר במילים אבל לפני שאתחיל אני רוצה להגיד תודה רבה רבה לכל מי שמשתף פה, לכל מי שעונה לכל שאלה ואפילו הכי קטנה ומטופשת, תודה על המידע שיש כאן - בזכות הפורום, הטיפים , הכתבות והמלצות בניתי טיול מושלם, טיול חלומות!!
אז נתחיל מהסוף - היה יותר ממושלם!!! הכל היה מעולה, הכל זרם בדיוק כמו שרציתי ואף מעבר לזה...
התחלנו את הטיול עפ"י המלצות בצ'אנג מאי.
* 3 ימים טיול ג'יפים עם טאנה- מושלם,חובה!! נכון שזה טיול של ישראלים, נכון שהנהגים מדברים עברית, שרים אייל גולן ושלמה ארצי ומספרים בדיחות בעברית - זה עדיין מעולה!! הם כל כך משתדלים שיהיה לנו כייף ונוח שזה לא יאמן. במסעדות ממש משתדלים להגיש אוכל שנראה לעין ושניתן לאכול (אני קצת בעייתית עם אוכל בחו"ל, בשר וכו')
יש לי רק בקשה קטנה ממי שכן קורא את הכתבה שלי - התאילנדים קולטים עברית מהר מאד וזה מצחיק לשמוע תאילנדים אומרים "אחותי", "סבבה" "יפה" ועוד המון מילים אבל זה ניהיה מגעיל כשהם למדו גם לקלל בעברית ולשיר שירים על מכבי או הפועל - את זה הם לומדים מהישראלים וזה ממש לא כייף לשמוע את זה באמצע העולם, בג'ונגל הפתוח עם פילים או נחשים או לא יודעת מה... זה בידיים שלנו כל המידע בעברית שיש להם - בבקשה תפיצו ותבקשו שמי שנוסע ומלמד אותם אז שילמדו בכייף ולא מילים גסות או קללות.
עדיין בצ'אנג מאי
* טיול ספארי לילה- חמוד ,לא יותר מזה - יקר קצת ללא הצדקה
* טיול יום לשמורת דוי אינטאנון - גנים מהממים, מפלים מטורפים ו - 2מקדשים מרהיבים ביופיים.
והשוס של צ'אנג מאי - טיול חובה!!!! - יום טיפול בפילים - חוויה יקרה!! אבל שווה כל שקל!!! איזה חוויה להאכיל את הפיל, לקלח אותו ולהתקלח ביחד איתו באגם,לרכב בלי כסא ובלי שרשרת, ובלי כלום, לטפס עליו כשהפיל בעצמו עוזר לך לטפס עליו,לקבל נשיקה מהפיל,לתת נשיקות, לחבק ולקבל בתמורה שפריץ מטורף מהחדק כאות תודה - פשוט מדהים!!!! והחוונ מדהימה והאנשים מקסימים.
מי שרוצה שיפנה אליי אני ימסור פרטים.
ממשיכים לקוסמוי -
טיול 42 איים - חובה! איזה חופים מעלפים, איזה חול, איזה נקיון, איזה נופים... ואיזה כייף לטוס על הים

טיול ג'יפים פתוח - כייף לא נורמלי
שילוב של הכל מהכל בטיול. מופע פילים, קופי, תנינים ונסיעה על הגג של הג'יפ - פתוח רק אני והטבע - זהירות קצת- נפצעתי טיפה מהענפים של העצים בזמן הנסיעה - לא לשכוח להוריד את הראש כשמגיעים לעצים - הם לא זזים לבד 
בנוסף, כמובן חוף ים מהמם, בריכה, מלון מקסים - מה עוד צריך ?
דרך אגב, בקוסמוי יש מסעדה בצ'אוונג לא ממש במרכז אבל ממש מדהימה!! שמה פינוקיו- מסעדה איטלקית, נמצאת מול מלון baan talay (המלון שהיינו גם מומלץ בחום)
ממשיכים לבנגקוק
מלון איסטין מקאסן - מעולה!!! הכל נקי, טעים , ממוקם מצויין.
עולם המים - מדהים ביופיו, מרתק, ממש ממש חוויה (יש שם מלא מלא כרישים בנוסף לאלפי סוגי דגים מדהימים, סוסי ים, כלבי ים, תמנונים ועוד)
באותו היום, 5 דקות הליכה- מוזיאון מאדאם טוסו - חמוד. הייתי בלונדון במוזיאון והיה גדול יותר ומרהיב יותר אבל ממש נחמד בבנגקוק - פתרון מצויין לימי הגשם שהיו לנו

בנוסף - מתחם אסיה טק - כמו מדרחוב עם חנויות פתוחות ומיוחדות. ממש דברים יפים ומיוחדים יש שם ובנוסף יש את מופע קליפסו המושקע- מופע של ליידי בויז -לא זנותי ולא מגעיל - הופעה מרשימה ביותר עם מקומות שייבה ושתיה ראשונה בחינם באולם ממוזג ומהמם!!
ועוד קצת קנינים כמו MBK, פלטינום, שוק פארטונם, שוק סופ"ש צ'אטוצ'אק
וזהו - הביתה...
3 שבועות של שכרון חושים...
וסתם למי ששואל ורוצה לדעת -
עלה לי 26.000 ₪ הכל כולל הכל (טיסות דרך טורקיש איירליין (מעולים), 3 טיסות פנים דרך בנגקוק איירוייז, בתי מלון, אטרקציות, אוכל וים של מתנות לכל המשפחה והחברים.
סעו לשלום, תהנו המון ותחזרו בשלום.
אשמח להעביר תמונות בהמשך ולענות לכל שאלה למי שצריך.
-
סיכום טיול
שמחה שנהניתם:) תודה על הפירוט
-
סיכום טיול
נירית, יופי של סיכום, החזרת אותי אחורה לכל הזכרונות המתוקים, נראה לי כאילו היינו שם מזמן למרות שחזרנו רק לפני חודשיים...
גם אצלנו יום הטיפול בפילים בצפון היה פסגת הטיול.
אבל אני מתגעגעת להכל!

-
סיכום טיול
-
סיכום טיול
היי נירית, תוכלי לפרט יותר על האטרקציה של טיפול בפילים?
-
"טיפול" בפילים - נקודה למחשבהתודה רבה על השיתוף והפירגון - מאד שמח שהצלחתם להפיק את המיטב עבורכם.
רק שאלה קטנה למחשבה עולה במוחי לאור ציטוט דבריך - "איזה חוויה להאכיל את הפיל....לטפס עליו כשהפיל בעצמו עוזר לך לטפס עליו....לקבל נשיקה מהפיל...
לחבק ולקבל בתמורה שפריץ מטורף מהחדק כאות תודה.."
האם באמת נראה לכם שהייתם יכולים לעשות זאת עם כל פיל בטבע?
האם לא ברור כי הפיל אולף במיוחד על מנת שיוכל להרשים אתכם בדרך זו?
כל המחוות הללו של הפיל - עזרה לטפס עליו, נשיקה, ושפריץ של מים - יסודם באילוף מוקדם שקצרה היריעה מלתאר את מסכת העינויים שנלוותה לכך.
שום פיל בטבע לא יעשה זאת מרצונו החופשי - נקודה למחשבה
-
"טיפול" בפילים - נקודה למחשבהסיכום מהנה ונחמד. מדוע תמונות ימסרו רק בהמשך? העלי תמונות לפורום לטובת הנאת כל הגולשים. העם דורש תמונות.

אני חייב להסתייג מהשתתפותכם במופעי בעלי החיים (פילים). ברקע המופע, הפילים חווים התעללות על בסיס יומי.
אני לא מאשים, אני משוכנע שלא הייתן מודעות למתרחש. -
"טיפול" בפילים - נקודה למחשבהנהניתי לקרוא את הסיכום, המעלה זיכרון טרי לנופים הנהדרים.
מזדהה עם אמיר, קראת את המחשבה הראשונה שעלתה במהלך הקריאה.
חיות פרא נועדו להיות חופשיות בטבע. אין דרך ליפות את ההתעללות בהם לצורך הביות, גם אם קוראים למקום "חווה טיפולית". אף פיל לא אוהב שרוכבים עליו.....ההנאה הצרופה היא בספארי, לצפות בטבע במיטבו, במקום שהחיות חופשיות.
לגבי מלון איסטין מקאסן , מיקום המלון די בעייתי ואינו מרכזי. -
עזבו את החיבוקים הטיפוס והרכיבהיש יותר אכזרי מלשיר לך על הגב את 'אל המעין" ??
-
סיכום טיול
רק להבהיר נקודה, אני נגד כל התעללות בכל צורה שהיא בחסרי ישע! קל וחומר בחיות.ראיתי לא מזמן פרסום על חוות פילים שמשקמת את כל הפילים המסכנים שנפלו כקורבנות בתעשייה האכזרית הזו, וכחלק מהפעילויות שלהם הם מעודדים את התיירים להגיע לחווה ולהשתתף בשיקום שלהם. רק רציתי לוודות שהיא מדברת על אותו המקום ולקבל יותר מידע,זה הכל.
ע"מ שתבינו על מה אני מדברת צירפתי את הקישור של האתר שלהם.
www.elephantnaturepark.org
-
עזבו את החיבוקים הטיפוס והרכיבהלא אתה פשוט לא אמיתי עם היציאות האלו. אל המעיין ....
הרגת אותי בשעה מאוחרת זו
אגב פעם אחת עם בעח עם עיניים עצובות הספיקה לי.
-
תמונות קשות. לא לבעלי לב חלש ונטייה להיפוגליקמיה!הצפייה לילדים מתחת לגיל 12 ללא לווי הורים אינה מומלצת ועשויה לגרום לתסמינים קשים
-
סיכום טיול
..LIO הקישור ליוטיוב שנתת-זה לרכיבה על שוורים לא פילים...
-
דן 012....so cute
-
LIO NH..LIO הקישור ליוטיוב שנתת-זה לרכיבה על שוורים לא פילים...
-
O.M.G -
סיכום טיול
הי,
אשמח לקבל את שם המלון בקוסמוי בו שהיתן.
העלות שציינת 26000 ש"ח לכמה אנשים?
תודה
-
"טיפול" בפילים - נקודה למחשבההי\ סליחה שאני עונה רק עכשיו... המחשב השתגע

בכל מקרה, זה ברור שהפילים האלה עברו חיים קשים והתעללות אבל החווה הזאת היא חווה שמטפלת בפילים אחרי שעברו התעללות במקומות אחרים, אחרי שברחו מקרקסים או ממופעים או שהזדקנו והם כבר לא שווים למופעי תיירות.
בחווה הזאת הם גודלים בחופשיות, מטופלים בצורה מדהימה, אוכלים ושותים כמה שרק חשקה נפשם - זה משהו אחר לגמרי.
הייתי לצערי גם במופע פילים פעמיים- ראיתי את מרחב המחייה של הפיל הקשור שמסתיים בצעד קדימה וצעד אחורה. באמת שהחווה שהיתי זה משהו אחר.
-
סיכום טיול
יש די הרבה חוות כאלה בתאילנד כמו שיש הרבה חוות של מופעים.
הקישור ששלחת זה אותו רעיון של מה שאני עשיתי אבל אני הייתי במקום אחר.
אם תרצי אני ימצא את השם שלו. מדהימים!!!
-
סיכום טיול
הי. המלון בקוסמוי נקרא baan talay resort
26000 ש"ח לכל הטיול כולל הכל הכל הכל לזוג.