סיוע בתכנון טיול בסיאול
-
אנחנו שני זוגות בני 60 , אמורים לשהות בסוף אוקטובר 2015 כשלושה ימים בסיאול בדרכינו לניו זילנד
מגיעים לסיאול ביום ראשון אחה״צ , יום שני מלא , יום שלישי מלא ויום רביעי עד שעות הצהריים
מבקשים עזרתכם בתכנון הטיול בסיאול , רוצים לראות קצת מכל דבר (הסטוריה, תרבות, אתרים וגם קצת קניות)
תודה מראש לכל המגיבים
-
סיוע בתכנון טיול בסיאולחתימה טובה
כאן באתר הטיפים העלתי פעם כתבת מטיילים תחת הכותרת: "סיאול - העיר שיש בה הכל, המלצות למסלול בעיר" על יומיים סיור בסיאול לא כלל קניות, אבל את זה אוסיף מיד אם תאמרו אם אתם מחפשים מוצרי יוקרה או שווקים.
תודה
-
סיוע בתכנון טיול בסיאולתודה על המענה!!
בינתיים ערכנו מסגרת תוכנית לטיול, הכתבה שלך "הכי סיאול שיש" בהחלט סייעה בקבלת ההחלטה. נשמח לקבל התייחסות עד כמה היא אפשרית.
אנחנו מעדיפים שווקים על מוצרי יוקרה.
נלון באיזור מיונגדונג לא רחוק מה "city hall".
יום א - הגעה לסיאול בשעות אחה"צ : שכונת אינסה דונג ומקדש גיוגה סה , מגדל סיאול (האם אפשרי מבחינת הזמנים??. והעייפות??)
יום ב - על בסיס הכתבה שלך "הכי סיאול שיש" : city hall; ארמון גיאונגבוקגונג (במקום ארמון צ'אנגדקגונג שסגור בימי ב' ) : war memorial' ; תעלת צ'יאונגיצ'ון : שוק נמדמון: מופע nanta בערב
יום ג - גם הוא יום מלא חשבנו לבלות באיזור הדרומי של העיר : שוק הדגים ;
city 63; coex mall; איזור גנגנאם ורחוב garosu - gil ; בערב איזור מיונגדונג הקרוב למלון .
יום ד - עד הצהריים (ואח"כ ממשיכים לניו זילנד) lotte warld ?שכונת איטאוון??
ושוב הרבה תודות על ההתייחסות

-
סיוע בתכנון טיול בסיאולבאם זה על חשבון ימים בניו זילנד חבל בכלל לעצור. עדיף כמה שיותר בניוזילנד
-
סיוע בתכנון טיול בסיאוללא הייתי בסיאול. כמוכם, יש לי עצירה בקוריאה בדרך לניו זילנד (כל כך אהבתי את הטיול הקודם בה שאי אפשר היה שלא לחזור...) באוקטובר.
מה שכן, צריך לזכור שביום הגעה/טיסה הרבה זמן מבוזבז: שדה התעופה לא נמצא בסיאול אלא מחוץ לה, מה שאומר שזה ייקח כשעה נסיעה. בנחיתה יש לכם לקחת מזוודות ולעבור בביקורת גבולות, בחזור צריך להגיע קודם לצ'ק אין ובורדינג. ביום ההגעה צריך לעשות צ'ק אין במלון, להתאפס על עצמכם, ובקיצור - אלו ימים מאוד קצרים. קשה להאמין שתספיקו בהם הרבה כשטסים בצהריים ונוחתים בצהריים. קחו זאת בחשבון. אני החלטתי ביום הנחיתה פשוט לשוטט באזור האכסניה שלי (האנגדה) ולהתרשם מהשכונה, לאכול ולבלות - יום קצר וקל.
לוטה וורלד הוא להבנתי סוג של קומפלקס-פארק שעשועים. נראה לי שזה יותר תיירותי ופחות מייצג את הייחוד של קוריאה, ולכן החלטתי להשמיט אותו מהתוכנית (על אף שיש לי יותר זמן מלכם - 3 שבועות בקוריאה).
-
סיוע בתכנון טיול בסיאולאני נמצא בטיול ביבשת אחרת ולכן העכוב בתשובה.... ביום הראשון (מנסיון עם מטיילים מהארץ ) תספיקו רק את מגדל סיאול שהוא בעיני עדיף על שני המקומות האחרים. כל השאר נראה סביר ומספיק יום טוב
-
סיוע בתכנון טיול בסיאולאני דווקא חושב ש-Insadong הוא אזור שאסור להחמיץ ובטח עדיף על מגדל סיאול. ואם כבר, תשוטטו גם בבוקצ'ון (Bukchon) האזור מצפון לשם שכולו סמטאות מסורתיות ובתים קוריאנים.
-
סיוע בתכנון טיול בסיאולבודאי שלא נחמיץ את שכונת אינסה דונג , מה גם שקראתי שבסוף שבוע רחובות השכונה הופכים למדרחוב ,אנחנו מגיעים ביום ראשון , האם שיטוט של שעתיים שלוש יספיקו לחוות את האיזור??.
נשתדל גם לא להחמיץ גם את מגדל סיאול.
תודה על ההתיחסות והתגובה
-
סיוע בתכנון טיול בסיאולאינסאדונג היא שכונה קוסמופוליטאנית יותר מ"קןריאנית". יש ברחובות הצדדיים כמה וכמה חנויות של 'עתיקות' שבעצם אינן עתיקות וברחוב הראשי הרבה חנויות שמוכרות ביגוד והרבה דוכני )צעיפים,כובעים,חגורות וחולצות טריקו מודפסות לא משהו שהייתי כותב עליו הבייתה. נראה לי שאחרי שעה בצפיפות, כבר תמצו את הרחוב