One world obeservatory
-
מישהו התנסה ?
האם זה עדיף על התצפית ב EMPIRE STATE ?
האם לרכוש כרטיס באינטרנט ?
תודה רבה למשיבים
-
one world obeservatoryבעינינו - לא, אבל חוויה אישית היא תמיד סובייקטיבית.
אוכל לשתף אותך בחוויה שלנו בציטוט מתוך טיוטת סיפור הטיול האחרון שלנו (טרם פרסמתי אותו):
"אני מוכרח להודות, שהביקור כאן די הרגיז אותנו, בהיותו ממוסחר מאוד.
ראשית, העלות של כרטיס כניסה גבוהה, במיוחד לאור התמורה הלא מרשימה בנוף לעומת התצפיות הזכורות לנו מה-Empire State Building והתצפית שהיתה בעבר מהתאומים. אפילו בטיול הרגלי החינמי על גשר ברוקלין, הנוף היה מוצלח הרבה יותר.
לאחר בדיקות בטחון נכנסים למעלית מהירה ומגיעים למעלה תוך פחות מדקה. שם התבקשנו להסתדר ב-3 שורות עורפיות. חשבנו שזה לשם הסבר על המקום, אך זה היה רק כדי לנסות ולשכנע אותנו ואת המבקרים האחרים להוציא עוד כסף. הבזבוז זמן הזה היה כדי לתת לנו הסבר על איך נוכל בעזרת תוכנה על iPad לקבל הסבר על המקום שאליו אנו מביטים. כל זה בעזרת iPads המושכרים למבקרים תמורת $15 נוספים.
מסחטת הכספים כאן לא הסתפקה בזה ומייד כשניסינו להתקדם אל רחבת התצפית, ניסו לעצור אותנו כדי לצלם אותנו על רקע ירוק, שלאחר מכן מוחלף באופן מלאכותי בנוף כלשהו של העיר. כבר יש לנו די נסיון עם תמונות מפוברקות כאלה, שתמיד מגיעות עם תג מחיר מופקע ושתמיד לאחר מכן אין מה לעשות עימן. לא הלך להם איתנו, סרבנו והמשכנו הלאה.
רחבת התצפית סגורה מסביב בקירות זכוכית ובגלל השתקפות של קרני האור, כשמנסים לצלם את הנוף למטה, מצלמים בעצם יותר את השתקפות המבקרים הרבים שמצטופפים מסביב. הצפיפות היתה גבוהה וממש קשה היה למצוא חלון פנוי לתצפית.
כמובן, שיש במקום גם חנות מזכרות יקרה וכדי ש"לא נחמיץ אותה" היא ממוקמת בדרך אל השרותים ואל היציאה.
עלות: Adult $32, Senior $30, Child $26. בעינינו זה היה בזבוז של כסף וזמן."
-
one world obeservatoryאני לא מכיר ספציפית את התצפית הזאת, אבל למה לא לנסות למשל את תצפית top of the rock במרכז רוקפלר?
זוהי אחלה תצפית על העיר, ביום ובלילה. וכדאי לדעתי לרכוש כרטיסים לפני באינטרנט (אם אתם רוצים לעלות בשעה ספציפית) כי התורים בהחלט יכולים להיות ארוכים.
-
one world obeservatoryהיי,
דעתי קצת שונה. היינו לפני 3 שבועות ב-ONE WORLD OBSERVATORY ונהננו מאד.
כשבדקתי המחיר היה דומה למחירים של האמפייר ושל טופ אופ דה רוק.
הזמנו את הכרטיסים באינטרנט באתר הרישמי והתור לעליה לא היה נורא, הזמנו לחצי שעה לפני השקיעה וכך נהנו מתצפית באור ובחושך.
היתרון בעיני ל- ONE WORLD זה החלונות הענקיים והרבים שמאפשרים לילדים קטנים לראות את הנוף בנוחות (הייתי האמפייר לפני הרבה שנים ועד כמה שזכור לי לילדים הצפייה בעייתית).
אנחנו בהחלט סימנו את האתר כאחד המוצלחים וכמובן לא התפתנו לקנות כלום מעבר לעליה לתצפית (טיילנו במשך חודש וכמעט כל מקום מצלם אותך בכניסה ומציע את התמונות במחיר מופקע לא חייבים לקנות).
אפרת
-
one world obeservatoryתודה לכולם
אגב המחיר זהה לחלוטין בשלושתם 32$
-
one world obeservatoryעשיתי את שלשת התצפיות.ממליץ על ה one world.מעלית מיוחדת ומהירה,תור אפקטיבי,כי יש יותר חלל בתצפית מאשר בשאר התצפיות,ויותר מעליות.המקום מרווח,להבדיל מהאמפייר הדחוס.אנשי המכירות עושים את זה בחן ובהומור,ואף אחד לא מנסה לדחוף לך כלום, ולגרום לך אי נעימות אם לא קנית. דווקא בא פייר ניסו לעקוץ אותי ואמרו לי שהתמונה היא חלק מהחבילה הבסיסית...התצפית מדהימה, ולא היו שום השתקפויות.תמונה מצורפת.
-
one world obeservatoryהי,
היינו שם בשבוע שעבר.
לפני כשנתיים היינו באמפייר וברוקפלר
בעיניי משלושתן זו התצפית היפה מכולן.
פוריה
-
כל אחד והחוויה שלומספיק השתקפויות ?
-
one world obeservatoryעשיתי את שלושתם, וה one world. מרשים ביותר. בעקבות הגובה הרב רואים טוב מאוד את כל החלקים בניו יורק ולאופק. החיסרון היחיד, שלא רואים ממנו כמעט את ה central park.
לאחריו, הטוב ביותר הוא ה top of the rock, ובמקום שלישי לטעמי האמפייר.
-
one world obeservatoryכמו שרואים מהדיון כאן - יש הרבה עניין של טעם אישי בדירוג של התצפיות. חזרתי אתמול מני יורק והייתי ב2 תצפיות - ONE WORLD ורוקפלר (אל תשאל איך הגעתי למצב הזה, סיפור ארוך). גם לטעמי האישי רוקפלר הכי מוצלח מכולם, בזכות המיקום במרכז העיר ותצפית על הסנטרל פארק. ONE WORLD אחריו, ואמפייר סטייט (לא הייתי שם השבוע אלא בביקורים קודמים) אחרון.
ONE WORLD - המקום חדש דנדש, מאוד מרווח, יש כמה גימיקים (לא אקלקל את ההפתעה). אכן, כמו שצביקה כתב, יש בעיה קשה של השתקפויות - בעיקר בצד שממנו מגיעה השמש. בשעות בוקר זה מזרח-דרום, בעוד שלכוון ההדסון אין השתקפויות. מאוחר יותר השמש זזה. כדאי לכן לתכנן את זמן הביקור לשעה מתאימה. בעיה נוספת היא שקצת קשה לצלם לכוון אפ-טאון בגלל מן דוכן כזה שמוצב שם. כמו שכתבה אפרת, לילדים זה המקום הכי נוח לתצפית. אין בכלל מרפסת פתוחה, כל התצפית מתבצעת בתוך מבנה זכוכית.
רוקפלר - המקום קצת יותר מיושן ויש סדרה מתישה של תורים. אבל - למבוגרים, זה המקום שיותר נהינתי בו. בעיקר בזכות מרפסת תצפית פתוחה לגמרי (לא להגיע אם גשום או קר מאוד או רוחות חזקות). ההרגשה של העמידה בתצפית בלי זכוכיות מסביב ממש כיפית. גם התמונות הרבה יותר מוצלחות ככה.
אמפייר - בכלל לא עומד בהשוואה ל2 האלה לדעתי, וגם קצת קלסטרופובי עם כלוב הברזל מסביב.
-
one world obeservatoryשלום לכם,
גם אני הייתי בשלושת התצפיות וחושבת בדיוק כמו קודמי שהתצפית של רוקפור היא הטובה ביותר בגלל שרואים את הסנטראל פארק ואת האפייר סטייט ובגלל המרפסת,
אבל הילדים שלי אהבו יותר את one world,
איריס
-
one world obeservatoryהיי.
האם כדאי לעלות לתצפית של רוקפלר בשבוע השני של פברואר?
-
one world obeservatoryלא ברורה לי השאלה. חכי עד למועד הטיול ואז תחליטי.
גשום וסגרירי - לא כדאי לעלות לאף תצפית
בהיר אבל קר - למעלה (רוקפלר) יהיה עוד יותר קר ועוד יותר רוח. אבל אם לבושים היטב, למה לא? ב ONE WORLD בכל מקרה סגור עם זכוכיות (ומחומם).
-
one world obeservatoryהיינו לפני קצת פחות מחודש בתצפית. עמדנו 5 דקות בתור לכניסה אחרי זה עוד 10 דקות לקנות כרטיסים ושם נגמרו כל התורים. עולים לקומה 102 רואים סרט קטן וממשיכים למדרגות לקומה 100. רואים יפה משם, יש השתקפות לפעמים. אני ממליץ