טיול בר מצווה אוגוסט 2016
-
שלום,
התחלנו לתכנן את הטיול. אנחנו משפחה, זוג 3 ילדים (13,9,6) יש לי כמה שאלות ראשוניות:
1. נסיעה באוגוסט. האם ישנם חסרונות בהגעה לתאילנד בחודש זה
2. כבר עכשיו יש טיסות סדירות עם הטורקים ב 880$ לכרטיס. עם עצירה אחת לשעה באיסטנבול. האם למישהו יש ניסיון עם הטורקים בקו הזה.
3. חיפשתי מלונות משפחתיים בקוסמוי בלמאי ביץ. מישום מה ההמלצות בבוקינג היום ל 3 חדרים זוגיים שני חדרים וכו. האם יש המלצות למלונות על החוף שמתאים למשפחות שיש בהם חדרי משפחה?
מניחה שיהיו לי עוד כל מיני שאלות כי אנחנו רק בתחילת התכנון. אשמח מאד להיעזר ותודה מראש על התשובות.
לילך
-
טיול בר מצווה אוגוסט 2016בתקופת אוגוסט כדאי להימנע מפוקט קופיפי וקראבי. אכן,קוסמוי וקופנגן עדיפים.חוף.למאי מצויין למשפחה. טסתי עם הטיסה הזו לפני כחצי שנה.הטורקים מצויינים.תצטרכו להזדרז מאוד על מנת להספיק את הטיסה לבנגקוק ולא לשכוח לבקש בבן גוריון שהמזוודות ימשיכו לבנגקוק.אחרת תצטרכו לאסוף מזוודות באיסטנבול וזה יגזול זמן יקר.
-
טיול בר מצווה אוגוסט 2016תודה רבה
האם יש לך המלצות על בתי מלון משפחתיים בלמאי, מכיר?
-
טיול בר מצווה אוגוסט 2016Marina villa מלון נהדר.חוף.פרטי.5דקות הליכה מהמרכז. יש גם את lamai inn 99 . אבל בו לא התארחתי.נראה לי מאוד נחמד.
-
טיול בר מצווה אוגוסט 2016איתן תודה על תשובתך,
בדקתי ב BOOKING את המלון הזה ויש בו רק חדרי זוגות ואני צריכה חדר ל5 אנשים. האם התארחת במלון הזה כזוג או משפחה? כי לא נראה לי להזמין 3 חדרים זוגיים, לא הגיוני... אלא אם יש להם חדרי משפחה.
אשמח לשמוע מניסיונך
תודה
-
טיול בר מצווה אוגוסט 2016אנחנו היינו באוגוסט ויהיה לנו בצפון בערך חצי יום גשום, לא משהו שהורס טיול. קנינו מעילי גשם בגרושים (שווים בהתאם...) והמשכנו לטייל.
לגבי מלון למשפחה - למה לא לקחת שני חדרים עם דלת מקשרת?
-
טיול בר מצווה אוגוסט 2016הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו, על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות.
תזמינו 2 חדרים עם דלת מקשרת ומיטה נוספת לילד, הדלת המקשרת יכולה להישאר פתוחה ובלילה אתם יכולים לסגור אותה.
רוב החדרים המקשרים, בחדר אחד יש מיטה זוגית ובחדר הצמוד יש 2 מיטות נפרדות.