שאלת ויזה
-
יש ויזה לארה"ב - לא רוצה להתעסק בחידוש ...
תוקפה של הויזה עד שבוע לפני תאריך החזרה
היינו, בכניסה הויזה בתוקף ... בחזרה כבר לא ...
ז"א ... שהייה של כשבוע בארה"ב ללא ויזה
בסדר? בעייתי?
מתוך אתר שגריריות ארה"ב ...
האם הויזה שלי צריכה להיות תקפה למשך השהייה שלי בארה"ב? כמה זמן אני רשאי להשאר בארה"ב?
באפשרותך לטוס לארה"ב בכל עת, כל עוד הויזה שלך בתוקף. במילים אחרות, הויזה שלך חייבת להיות תקפה ביום הגעתך לארה"ב. פקיד ההגירה בכניסה לארה"ב יאמר לך כמה זמן מותר לך להישאר בארה"ב. אם בזמן השהייה בארה"ב, מצאת שעליך להישאר תקופה ארוכה יותר ממה שאושר לך בכניסה לארה"ב, עליך ליצור קשר עם משרדי USCIS הקרובים אליך. אם נכנסת לארה"ב תחת תוכנית הפטור הויזה, לא תהיה לך אפשרות להאריך את שהייתך בארה"ב.
-
שאלת ויזהאני חושבת שמה שכתוב באתר ברור לחלוטין ואתה יכול להיכנס
זה גם מה שאמרו לי כשנסעתי בקייץ עם ויזה לזמן קצר ( אבל לא קצר כמו שלך )
מצד שני הייתי פוחדת. אם אין סיבה מיוחדת למה שלא תקבל ויזה שוב אני הייתי עושה ויזה חדשה -
שאלת ויזהאין שום בעיה להכנס עם ויזה קצרה. מה שחשוב זה תוקף דרכון לפחות חצי שנה.
הדבר היחיד זה אם אתה מתכנן לעבור לקנדה אחרי שתוקף הויזה פג לא תוכל להכנס חזרה.
-
שאלת ויזהלפי מה שאני קורא בציטוט - תיערך לכך שפקיד ההגירה יאשר לך להיכנס אבל רק עד יום סיום הויזה... שבוע לפני סוף הטיול.
-
שאלת ויזהאתה טועה.
אין קשר לתאריך סיום הויזה והתוקף שהייה.
הויזה - אישור כניסה.
אישור השהייה תלוי בפקיד ההגירה.
לשיטתך, מי שנכנס ביום האחרון של הויזה, יקבל סיבוב פרסה חזרה למדינה שלו.
-
שאלת ויזהקצת סדר. הויזה היא לא אישור כניסה. הויזה היא אישור להתייצב בפני קצין ההגירה. ברגע שהגעת לאימיגריישן בשדה התעופה הסתיים תפקידה של הויזה (לנסיעה הנוכחית). האם תקבל אשרת שהיה ולכמה זמן - זה תלוי בקצין ההגירה. לרוב מקבלים אשרת שהיה לחצי שנה, אבל לא תמיד. לקצין ההגירה יש גם סמכות לא לאשר כניסה גם למי שמגיע עם ויזה.
-
שאלת ויזהכמו שכתבתי - זה לפי מה שקראתי בציטוט, לא מתוך ידיעה. אבל מה יקרה אם לא יאשרו ביקור עד מועד הטיסה המתוכנן? שווה את הסיכון? או שאולי כדאי לחדש בכל זאת...
-
שאלת ויזהתודה לכולם
אני לא בטוח שהסיכון שווה ...
ננסה להנפיק ויזה חדשה...
נקווה לטוב...
-
שאלת ויזהאתה יכול להסביר לאיזה ציטוט אתה מתייחס ?
כי כפי שכתבו מה שחשוב זה שביום ההגעה לפקיד ההגירה הויזה בתוקף.
סיכון שהאשרת שהייה תהיה עד לפני תאריך החזרה ??!?
פקיד ההגירה לא מטומטם.
הוא שואל כחלק מהשאלות לכמה זמן באים.
אם אין חשד כלפי האדם, אז אין מצב שאם מישהוא אמר שהוא בא לטייל לחודשיים, יקבל אישור שהיה לשבוע.
בכל המקרים שלי, גם שאמרתי שאני בא ל 4 ימים, קיבלתי אישור שהייה לחצי שנה.
-
שאלת ויזהמאי - קראתי קצת על זה, אתה צודק. למדתי משהו.
טכנית, אפשר גם להגיע לארה"ב ביום האחרון של הויזה, ולקבל אישור שהיה של חצי שנה.
עדיין, אני הייתי מעדיף (אישית) להאריך את הויזה. מדוע? ואם יהיה צורך לדחות את הנסיעה בכמה שבועות? ואם יהיה צורך לצאת לקנדה ולחזור? אבל כאמור, זה לא נדרש.