לילה לבן ביער השחור
-
שלום. אנו נטוס חזרה לארץ מבאזל (עם איזי ג'ט). שעת הטיסה 06:15 בבוקר.ואשמח לקרוא המלצות איך להעביר את היום האחרון ביער השחור לפני הטיסה. את הרכב אני מתכנן להחזיר בערב שלפני בשעה 17:00 אחרת אצטרך לשלם על יום נוסף. זאת אומרת שנשהה כבר בבאזל משעה זו עד הטיסה ללא רכב. מטעמי חיסכון גם לא הזמנתי לינה לאותו ערב/לילה. האם זו טעות? יש אופציות ? פרט חשוב הוא שאנחנו עם שתי בנות (11,
. והשאלות מופנות בעיקר למי שכבר התנסה בסיטואציה הזו עם הטיסות של איזי ג'ט מוקדם בבוקר מבאזל.
תודה מראש לתגובות. -
לילה לבן ביער השחוריש אפשרויות לינה זולות בעיירה סנט לואיס הסמוכה לשדה...
רוב המשפחות לנות שם ערב לפני הטיסה, לא בעיר באזל שהיא יקרה יחסית.
למה להתענות בשביל כ- 60 יורו ... לסיים ככה את הטיול
ניתן לחסוך בדברים אחרים : )
אם הייתם זוג לבד.. אבל אתם עם שתי בנות
השדה פצפון ואין מה לעשות בו יותר מידיי.
תציב את התאריך במנועי החיפוש המצורפים ובבוקינג.
אפשר להזמין חדר זוגי/טריפל לכולכם... עדיף עם אפשרות ביטול.
ותמשיך לחפש לינה יותר זולה, תבדוק מחיר גם באתרים הרשמיים של המלונות.
תנסה גם ברשת איביס.
-
לילה לבן ביער השחורממש לא לעשות את זה.
אין לך מה לעשות בבאזל לילה שלם בשוטטות ברחובות (?)
אין לך בכלל מה לעשות ביער השחור לילה שלם בנסיעה ושוטטות - גם אם החזרת הרכב תתבצע בבוקר שלמחרת טרום הטיסה.
עוד אופציות-
לא תמיד החזרת הרכב בערב שלפני יותר כלכלית - שווה לבדוק מה העלות הנוספת ,האם באמת מדובר על יום השכרה נוסף? (שישה או שבעה ימי השכרה ברוב החברות המחיר זהה)
האם הלינה שלכם ביער השחור מרוחקת מהשדה? האם ניתן ללון שם לילה נוסף?
-
לילה לבן ביער השחוראנחנו חזרנו עכשיו מהיער השחור בהרכב של זוג+5
טיסה עם איזיג'ט הלוך חזור והמראה לארץ ב 06:15 בבוקר.
מקום המגורים שלנו במשך כל השהות ביער השחור היה כ 20 ק"מ צפונית ל FRIEBURG. את הלילה שלפני הטיסה העדפנו לישון במלון IBIS בסנט לואיס. וטוב שכך.
את שעות הבוקר של היום האחרון הקדשנו לביקור בשטרסבורג ובשעות הצהריים יצאנו לכיוון סנט לואיס.
בכניסה לעיירה יש תחנת דלק בה עשינו השלמות אחרונות של המיכל. הזמנו 2 חדרי משפחה. בכל חדר מיטה זוגית ו 2 מיטות ליחיד. יש מיזוג, טלוויזיה, WI FI חלש מאוד בחדרים אך בלובי חזק יותר. מקלחת. החדרים היו מאוד נקיים. להפתעתנו גילינו שהחדרים בקומות שונות (ידענו מראש שהחדרים ללא דלת מקשרת). אין חדרי משפחה סמוכים. זו לא הייתה בעיה כי בכל חדר היה מבוגר אחראי. מכיוון שאתם 4 חדר משפחה אחד בהחלט מספיק. חדר משפחה לא ניתן להזמין דרך אתר המלון אלא יש לשלוח מייל או להתקשר בטלפון ישירות למלון.
במלון יש מסעדה מאוד נחמדה שם אכלנו ארוחת ערב. למרות שיש למלון הסעה הלוך וחזור לשדה התעופה, החלטנו בסופו של דבר להחזיר את הרכב לפנות בוקר ולהשאיר את המפתחות בתיבה של חברת ההשכרה. מדובר בנסיעה ממש קצרה.
יש מתחת למלון מאפיה של WILSON .ביום שאנחנו היינו (רביעי) היא נסגרת ב 18:30. פספסנו בכמה דקות וכבר היה סגור ומסוגר. סופרמרקט שהיה אמור להיות מעבר לכביש נראה סגור לרגל שיפוצים. כל זה הוביל אותנו לאכול ארוחת ערב במסעדת המלון. יש שם גם תפריט לילדים (המבורגר וציפס או כנפיים )
למלון יש חנייה תת קרקעית ותמורת 8 יורו חונים במתחם חניה סגור של המלון אליו נכנסים עם קוד שמקבלים מהמלון. כך יכולנו להשאיר את המזוודות שלנו ברכב כל הלילה ולקחת לחדר רק תיק קטן עם בגדי החלפה וציוד רחצה.
בסה"כ ישנו כ 6 שעות וזה היה מצוין.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
-
לילה לבן ביער השחורבחרת בשילוב קטלני - גם בלי רכב וגם בלי מלון. באופן אישי ובתנאים דומים אני בחרתי גם ברכב וגם במלון. לוותר על אחד - מילא. לוותר על שניהם? אסון
בוא נחשוב ביחד איך נראות ה-24 שעות האחרונות בטיול שלך
בבוקר היום שלפני הטיסה - קמים מתארגנים, מסיימים לארוז, צ'ק אאוט ויוצאים לדרך מהצימר שבאיזור היער השחור. כל שעה בבוקר תהיה סבירה ותלויה בכם. רק ששים לב שמצפה לכם לילה לבן בהמשך, אז אני לא בטוח שהשכמה ב-5 בבוקר זה דבר חכם.
בבוקר - מטיילים בכיף - ביער, בפרייבורג או אפילו בצרפת או באזל, עד ארוחת צהריים.
כי להחזיר את הרכב עד חמש באיזור באזל או בשדה צריך לכוון להגיע ל-16:30 שלא יהיו איחורים (הקנס על איחור הוא יותר מיום שכירות). אם תבלו באיזור באזל, אז בסביבות 16:00 תצטרכו לצאת לדרך. אבל אם למשל מזרחית לפרייבורג אז כבר באיזור 14:00. ולא לשכוח שלפני זה רציתם לאכול צהריים.
כך שבשעות הצהריים עד הצהריים המאוחרות כבר נגמר לכם היום.
החזרתם את הרכב. עכשיו אתם תקועים עם המזוודות. אולי יש אפשרות לשמירת חפצים בבאזל (בשדה או בתחנת הרכבת). אבל זה עולה כסף, וכל המטרה הייתה לחסוך את עלות הרכב והמלון. ובכל מקרה צריך לוודא שאפשר יהיה למשוך את המזוודות בשעה הרלוונטית.
עכשיו יש לכם את כל הערב לבלות בבאזל. אם זה לא יום ראשון אז סבבה. תשוטטתו ותבלו קצת עד 8-9 בערב. אגב אם תרצו לאכול באחת המסעדות בבאזל תביא בחשבון שבאזל מאד יקרה. מעבר ל-9 בערב לא בטוח שהייתי רוצה להסתובב בחוץ עם הבנות שלי. אגב - זה כמובן בהנחה שלא יורד גשם או סתם פגעי מזג האויר. לא ציינת מתי הטיול. אם יש בעיית מזג אויר, בכלל אני לא יודע מה תעשו.
מה עושים עכשיו? נניח רגע שהטרמינל פתוח. נוסעים ב-9 בלילה לטרמינל והולכים לישון על הספסל 6 שעות עד הבוקר?
ועוד לא דיברנו על זה שהאוטובוס מהשדה לעיר וחזרה מהעיר לשדה (או בתוך העיר) עולה כסף. למי שמתאכסן במלון בבאזל זה חינם, אבל למי שלא זו עלות. סדר גודל של 2 פרנק לאדם לנסיעה. 16 פרנק למשפחה הלוך ושוב מהשדה, יותר עם יש גם
שים לב שהיום האחרון הפך לסיוט, וגם בפועל בזבזתם חצי יום בקלות. לא פרטת ע הטיול כולו, אבל אם תחלק את העלות הכוללת של הטיול במספר הימים, תקבל את השווי של יום טיול (ובהתאמה חצי יום). ככה אתה רוצה לבלות את חצי היום האחרון של הטיול?
אם תוותר על החזרת הרכב אחר הצהרים תוכל לטייל איפה שתרצה כמה שיותר מאוחר ולהגיע לבאזל בלילה. אולי אפילו לנמנם באוטו.
שוב לא פרטת מתי, אבל אפשר למשל לבלות בפארק המים ביער (לא בטוח שאפשר מבחינת הכרטיס האדום שצריך להחזיר כשעוזבים את הצימר), להתקלח שם, וב-9 בלילה להתחיל לנסוע. הנסיעה לא קלה או כייפית, אבל תגיעו לקראת חצות לשדה ויהיה פחות זמן להרוג. אולי גם הבנות ירדמו בדרך. ברור שיש גם אפשרויות בילוי אחרות.
לחילופין תוכלו לקחת מלון. מלון נורמאלי יעלה 70-150 אירו ללילה. מלון עלוב יותר אפשר למצוא גם בפחות. במקרה כזה לפחות תחסכו את עלות אכסנת החפצים, ואולי תוכלו להתרענן ולנוח יותר בנוח מאשר בשדה. אם בוחרים במלון בלי רכב, חשוב לשקלל עלול התניידות מהמלון.
-
לילה לבן ביער השחורלדעתי אתה עושה טעות גדולה.
כמה כבר תחסוך על לינה ונגיד גם רכב?
100 יורו, 150 יורו?
כמה זה ביחס לטיול?
ולמה לסיים טיול עם הלשון בחוץ?
פשוט תהנו מהיום האחרון, תנצלו אותו כאילו היה היום הראשון בחול.
גם אם הייתם זוג לא הייתי ממליץ.
-
לילה לבן ביער השחוראנחנו ישנו לילה שלם ברכב ולחלופין בשדה התעופה, היה מאוד לא נח! מאוד!
הבנתי שיש כאלה שהזמינו מקום במלון קרוב ללילה הזה. זה פתרון מוצלח יותר מלישון בשדה התעופה, אבל אם תבחר בו, עדיין תזדקק לתחבורה בין המלון לשדה התעופה.
-
לילה לבן ביער השחורלחלק מהלינות בסמוך לשדה התעופה
יש סידור הסעות חינם (או בתשלום) עם שאטל מ/אל השדה בתיאום.
-
לילה לבן ביער השחורתודה רבה רבה לכול התגובות אני בהחלט הולך לתכנן מחדש את הלילה האחרון.אני אחפש מקום לינה ללילה האחרון ואשאר עם הרכב יום נוסף. היתה לי תחושה שאני הולך לעשות טעות ואני שמח ששיתפתי כאן. הטיול מתוכנן ליוני כך שיש לי עוד מספיק זמן להערך טוב יותר. שוב תודה.
-
לילה לבן ביער השחורתודה שוב לי. בהחלט אקח בחשבון את המלצותייך.
-
לילה לבן ביער השחורתודה יונית. אני נערך מחדש.
-
לילה לבן ביער השחורתודה יניר. ברשותך יש לי מספר דברים שרציתי לברר. מתי רצוי להיתייצב בשדה התעופה? האם מחזירים את הרכב בשדה התעופה עצמו? את החזרה משטרסבורג עשיתם דרך צרפת או דרך היער? תודה.
-
לילה לבן ביער השחורתודה. אני בהחלט הולך להסיק מסקנות מהנסיון שלכם.

-
לילה לבן ביער השחורתודה
-
לילה לבן ביער השחורתודה. צר לי שסבלתם שם בלילה באוטו. לפחות אחרים יוכלו ללמוד מנסיונכם.
-
לילה לבן ביער השחורתודה. קיבלתי עצתך.
-
לילה לבן ביער השחורתודה. אחל'ה תגובה.
-
לילה לבן ביער השחורהתייצבות בשדה התעופה: ההסעה ממלון איביס יוצאת בשעה 04:00 לפנות בוקר. אנחנו עם הרכב יצאנו בסביבות 04:15 קצת התברברנו בכניסה לשדה (צריך לכוון לשלט F10 )והגענו בסביבות 04:45. מגיעים בדיוק לאותו המקום בו אספנו את הרכב. כנראה שהגענו מאוחר מידי. את המזוודות מסרנו במהירות אבל כל התהליך של הבידוק הביטחוני לקח הרבה זמן. בסוף עלינו אחרונים לטיסה. לא הייתי מגיעה לשדה אחרי השעה 04:00. לשטרסבורג יצאנו מהדירה בסביבות עשר בבוקר. ביקרנו בקתדרלה והלכנו מעט ברחובות. ממש לא מיצינו את העיר אבל זו הייתה טעימה נחמדה. הבנות הצעירות נהנו מאוד מהקרוסלה הגדולה. חזרנו דרך צרפת עד לסנט לואיס הסמוכה לשדה. אגב במלון איביס מחירו של חדר משפחה בספטמבר היה 118 יורו. אשמח לענות לשאלות נוספות.