נוחתים בוינה , מה מומלץ ?
-
שלום
אשמח לקבל המלצות לאן מומלץ לנסוע אחרי נחיתה בוינה , לטיול משפחות עם ילדים בטווחים של 2-6
מעוניינת בטיול משולב טבע + עירוני , עדיפות כמובן לטיול בעלות לא גבוהה
הבנתי שאוסטריה מאוד יקרה , האם מישהו יכול לתת לי אומדן בכמה יקרה מישראל?
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?אוסטריה בהחלט לא יקרה, להפך: מנסיוני האישי היא בין היעדים הזולים שניתן למצוא במערב אירופה.
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?לדעתי לכוון זלצבורג קצת נסיעה 3.5 שעות אבל לא נורא. אפשר להתמקם באזור הכביש המרכזי או אזור גולינג או פלאכו
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?אנחנו נוסעים ל 11 לילות טיסה חזור גם מוינה , יספיק לאזור ? ומה עדיף ומותאם יותר לילדים ? איזה אזור
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?שלום לכולםםם
במידה ואנחנו עושים את חבל טירול , עם מה עדיף לשלב ?
או שעדיף להיות כל 11 לילות באזור ?
חשבנו בהתחלה לשלב עם צפון צ'כיה
או יש אופציה יותר מפתה באוסטריה
מראש תודה לכל העונים
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?מתי נוסעים?
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?באוגוסט , אומנם יש עוד מלא זמן
אבל חשוב לי להזמין מקומות לינה מראש
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?אנא כנסו להודעת הפתיחה - עם הטיפים לגולשים חדשים.
פרטו גילאים, איפה הייתם בעבר, מה מחפשים, וכל המידע שיכול לעזור לתת לכם ייעוץ חכם לגבי הטיול.
בגדול- משפחות רבות נוחתות בוינה- נוסעות לכוון זלצבורלגנד והאגמים -ומבלות (או שלא) יום (או יומיים-שלשה) בוינה בימים האחרונים (או הראשונים) של הטיול.
-
נוחתים בוינה , מה מומלץ ?זלצבורגלנד עדיף מטירול בגלל המרחק מוינה. לטירול זו נסיעה מאד ארוכה עם ילדים קטנים.
אוסטריה ממש לא יקרה, כמו שאמרו לך אחד היעדים הזולים במערה אירופה. יתכן שבמזרח אירופה יותר זול, לא הייתי. גם בהיבט העלויות יש יתרון לזלצבורגלנד כי יש כרטיס הנחות אזורי לאטרקציות שונות.
ממליצה לך לעבור לפורום טיולי משפחות ולקרוא קצת בפורום ובבלוגים, יש מלא חומר פה באתר על אוסטריה.