שבוע בתאילנד בפברואר- לאן הכי כדאי לנסוע?
-
הי כולם
אנחנו נוסעים לירח דבש בניו-זילנד וחוזרים דרך תאילנד. נוחתים בבנגקוק ב9 בערב ואז יש לנו עוד שישה ימים מלאים עד הטיסה חזרה לישראל, גם היא מבנגקוק.
איפה הייתם ממליצים לבלות אותם?
אנחנו נהיה אחרי חודש וחצי של טרקים והוסטלים אז הרעיון הוא קצת להתפנק- אוכל טוב, ים בריכה ומסאז'ים. מצד שני מעולם לא עשינו נופש בטן גב ואנחנו חוששים שקצת נשתעמם מזה אחרי יומיים, וגם מעדיפים לא להיות מוקפים בישראלים (בכל זאת רוצים קצת לנקות את הראש מהמדינה הזו).
נשמח להמלצות (נ.ב- האם כדאי לסגור כבר מעכשיו?..)
-
שבוע בתאילנד בפברואר- לאן הכי כדאי לנסוע?6 ימים זה מאוד קצר קשה לתת המלצה מקסימום נופש קצר של כמה ימים
בקראבי או פוקט או קו סאמוי , בכל מקרה לא תספיקו יותר מיעד אחד .
-
שבוע בתאילנד בפברואר- לאן הכי כדאי לנסוע?הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
תנסו את קופיפי קוטאו או קראבי
-
שבוע בתאילנד בפברואר- לאן הכי כדאי לנסוע?"אוכל טוב, ים בריכה ומסאז'ים" = אי כלשהו.
"לא להיות מוקפים בישראלים" = מצמצם את האפשרויות
בתור התחלה כדאי לקרוא ולעשות שיעורי בית ולראות מה כל אתר או אי מציעים,
ואז כמובן לעשות את שיטת הצימצום (ע''פ עונה אידיאלית לאיזה אזור...מקומות נטולי ישראלידה וכו'). לדעתי האישית קאו לאק. שעה נסיעה משדה''ת של פוקט.
עיירת חוף איכותית ומקסימה שאידאלית לחודש פברואר, גם חופים וגם פעילויות וגם נטולת ישראלידה. -
שבוע בתאילנד בפברואר- לאן הכי כדאי לנסוע?לדעתי האישית קראבי הכי תתאים אפשר ללון בחוף אאו נאנג הפחות יפה אבל לקפוץ לחופים היפים יותר ריילי ופרא נאנג ואפשר לקחת סיורי הפלגה יומיים לאיים בסביבה מהיפים ביותר בתאילנד מה גם שפחות ישראלים מגיעים לשם יחסית למקומות אחרים.
-
תודה לכולם ועוד שאלותקודם כל תודה- על קאו לאק לא שמעתי (אקרא עכשיו), אבל הבנתי שפוקט פחות מעניינית משאר המקומות... ממה שסיפרו לי חברים עד כה, הבנתי שהאפשרויות הטובות ביותר הן ריילי ביץ' (זה קראבי, נכון?) או קופיפי ל4 לילות, ועוד לילה אחד (כלומר שני ימים מלאים) בבנגקוק. מה דעתכם על אופציה זו? האם יש לכם המלצה למלונות טובים באיזור? האם יש עוד משהו שכדאי להזמין מראש חוץ ממלון?
וזיקו- בקשר ל"שיעורי בית", בגלל שיש לנו גם חודש וחצי בניוזילנד ועוד כמה ימים בהונג קונג, לא נשאר לנו כ"כ הרבה זמן לקרוא על כל יעד ויעד בתאילנד. בגלל שזה יעד כ"כ פופולארי והמטרות שלנו בו בסה"כ הן לנפוש ולנוח, חשבתי להתחיל משאלה בפורום ואז לקרוא ספציפית על היעדים שימליצו לי עליהם... אשר לעונה הבנתי שבפברואר כל תאילנד במז"א יחסית טוב, אז זה לא ממש מצמצם. ולגבי ישראליאדה באמת שאני לא יודעת איך יודעים:) זה לא שמפריע לנו לשמוע עברית, סתם בא לנו להרגיש בחו"ל ולא באילת.
תודה!
-
תודה לכולם ועוד שאלותמבחינת התניידות לאן יותר נוח להגיע מבנגקוק (נוחתים ב9 בערב) - לקראבי/ריילי ביץ' או לקופיפי? כי זה יכול להיות שיקול משמעותי בבחירה בין השניים... ואיך הכי מומלץ להגיע?
-
תודה לכולם ועוד שאלותלקראבי העיר מגיעים בטיסה מבנגקוק וומשם ממשיכים לחופים אני ממליץ דווקא על אאו נאנג שהוא חוף פחות יפה אבל הוא הגדול ביותר שם ויש בו מבחר גדול של בתי מלון וקצת חיי לילה לחופים היפים יותר ריילי-ביץ' ופרא-נאנג אפשר לקפוץ עם הפלגה קצרה מאוד ואת קו פי פי אפשר לראות בסיור יום בהפלגה וחוץ מזה ניתן לארגן הפלגות נוספות לאיים מדהימים בסביבה , קו פי פי אי נחמד ויפה אבל חוץ מבטן גב וצלילות הרבה אין מה לעשות בו והגעה אליו תגזול לכם זמן שאין לכם .