ויזה לסטודנטים- ירח דבש
-
ויזה לסטודנטים- ירח דבשהחשש שלהם הוא מזליגת ידע וטכנולוגיה למדינות שהם אינם רוצים שזה יגיע אליהן ולמוצרים ושימושים, שהם אינם רוצים שאחרים יפתחו.
-
ויזה לסטודנטים- ירח דבששקד,
אני לא יודע את ההסבר הרשמי אבל אני מוכן להמר שזה הולך אחורה עד לימי הלק״ם (הגוף שהפעיל את ג׳ונתן פולארד בצורה חובבנית משהו, ללא ידיעת המוסד).
-
ויזה לסטודנטים- ירח דבשוואי עכשיו הלחצתם אותי...אנחנו זוג הורים שיש להם ויזה ויש לנו 2 בנות אחת סטודנטית בת 23 והשניה חיילת , לציין שהשניים סורבו לפני שנה וחצי לא יודעת למה. ואנחנו עכשיו רוצים להוציא להם ויזה ע"מ לקחת אותם לטיול לארה"ב.
האם הם יקבלו ויזה נראה לכם?
-
ויזה לסטודנטים- ירח דבשהבנות שלכם סורבו בפעם הקודמת כנראה מפאת גילן. הנתון הזה לא השתנה נראה. אבל הפעם הן נוסעות אתכם, ההורים, וזה כן משנה את התמונה. נדמה לי שאפילו יש ויזה מיוחדת שמותנית לנסיעה עם ההורים אז ההימור שלי הוא שהן יקבלו ויזה לשנה.
זו כמובן השערה. אין מנוס מלנסות פשוט. תדגישו שהן נוסעות אתכם, במימון שלכם, וכולכם חוזרים יחדיו לישראל.
-
ויזה לסטודנטים- ירח דבשמודה לכם על ההתייחסות. לי הייתה השערה שיש קטגוריה של ״מדענים מהמזה״ת״ ואז ביוכימאיים מישראל זה שווה ערך לבוני פצצות איראניים. מצד שני, גם לחשוב שאני הולכת לגנוב טכנולוגיות זה לא מאוד סביר, ולא איך שהעולם הזה עובד. מילא. תירוץ הנסיעה עם ההורים עבד וקיבלתי ויזה ל-10 שנים.
-
ויזה לסטודנטים- ירח דבשתודה על תשובתך אמנם קצת מעודדת ואים אנחנו רוצים לטוס באוגוסט מתי אנחנו צריכים לקחת אותם להוציא ויזה? והאם נוכל לגשת איתם לראיון?
-
ויזה לסטודנטים- ירח דבשולמה לא להתחיל את התהליך מוקדם ככל האפשר? כך, במקרה של בעיות, לרשותכם יהיה זמן רב יותר לנסות למצוא פתרון.
וכן, ייתכן שהן ידרשו להגיע לראיון יחד אתכם בהיותן מעל גיל 18.