נסיעה מאורלנדו לניו יורק
-
שלום,
אני יודעת שלא ממליצים ליסוע ברכב כטיול מאורלנדו לניו יורק, יחד עם זאת אני כן שוקלת לעשות זאת. אנחנו משפחה עם 3 ילדים גיל: 7, 12, 16 . מסלולים שראיתי זה מאורלנדו לאטלנטה, אולי לעצור בג'קסנוויל ? אח"כ להפארק הלאומי הרי הסמוקי (ואח"כ הפארק הלאומי שננדואה ( Shenandoah N.P) משם לווישנגטון , אח"כ לאמיש ליום אחד ומשם לשדה התעופה EWR .
מבקשת עזרה לגבי חלוקת הימים בכל מקום, מלונות , דברים לעשות? אני מקווה שמסגרת טיול כזה תהיה כשבוע וחצי וכמובן נסיעה ברכב.
תודה
-
נסיעה מאורלנדו לניו יורק -
נסיעה מאורלנדו לניו יורקעשינו את זה בהרכב זהה לפני כמה שנים והיה אחלה.
אם נוסעת דרך החוף ממליץ על עצירה במירטל ביץ' - עיר נופש עם המון אפשרויות בילוי כמו המקום הזה.
עצרנו גם בעיר סנט אוגוסטין שבצפון פלורידה ליום טיול שלם והיה אחלה.
עופר
-
נסיעה מאורלנדו לניו יורקשלום
עדיין מחפשת אינפורמציה על חלוקת זמן נכונה של הנסיעה והשהייה מאטלנטה לוושינגטון זה חלק שממש אין לי ידע עליו .
תודה
-
נסיעה מאורלנדו לניו יורקבעיקר אשמח לקבל עזרה לגבי קטע הנסיעה בין הפארק הלאומי הרי הסמוקי לפארק הלאומי שננדואה זה כמעט 9 שעות נסיעה. איך לחלק את הנסיעה האם יש משהו לראות בדרך? תודה
-
נסיעה מאורלנדו לניו יורקלא הייתי באזורים האלו אבל לקראת הנסיעה בשנה הבאה מצאתי כמה סיפורי טיול שמתייחסים לאזור. חלוקת הימים תלויה כמובן בזמן שעומד לרשותכם. יש כאלו שממש טילו באזורים האלו כמו כאן ויש כאלו שהקדישו למעבר בין הסמוקי לוושינגטון פחות זמן כמו כאן. (הקישור השני מביא טיול מעגלי מוושינגטון אז ככה שתוכלי לבחון נסיעה לאורך החוף. תסתכלי בריבוע של דרום מזרח ארה"ב). יש עוד סיפורי טיול עם מסלולים.
אני התלבטתי אם לנסוע מניו יורק עד אורלנדו ברכב, בסוף החלטתי לטוס מניו יורק לאטלנטה ומשם להתחיל את הטיול ברכב. המסלול שלי הוא: אטלנטה, צ'טנוגה, נאשוויל, הרי הסמוקי, צ'רלסטון, סוואנה, סנט אוגוסטין, אורלנדו.