טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעירים
-
מה קורה חבר'ה?
אנחנו מתכננים טיול לבודפשט בחודש דצמבר ממש לפני הקריסמסאנחנו חיילים ואנחנו מתלבטים האם לנסוע לבודפשט בתקופה זו,
יש מקומות בילוי?
אתרי תיירות?
או האם להשקיע מעט יותר וללכת לעיר גדולה אחרת.
אשמח לשמוע המלצות למקומות ששוה לטוס אליהם בקריסמס.
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםברלין?
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםהיינו בברלין שנה שעברה בדיוק
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםהייתי בדצמבר האחרון בבודפשט- העיר מהממת!
יש המון שווקים, מלא אוכל ביתי שמכינים בדוכנים ברחוב, בכל מקום יש קיורטוש על גחלים ויין חם. וכמובן שהכל מקושט ויפה

המרחצאות החמים מדהימים בתקופה הזו- בחץ קפוא ובתוך המים רותח- אחלה של דרך לסיים את היום (כל ערב סיימנו במרחצאות אחרים
)יש שדרת פאבים ממש גדולה ומגניבה, שכחתי איך קוראים לה....
המלונות והאוכל זולים. קניות בערך כמו בארץ.
אני הייתי 4 ימים וממש נהנתי. ממליצה בחום!
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםלינה ברח׳ קיראלי יתאים לכם,מתאים לחברה צעירים.
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםיש המון מועדונים טובים, חלק עולים כניסה וחלק לא.
מלא צעירים. העיר שוקקת בלילה.
אטרקציה מאוד פופלרית שיש עשרות כמוה בבודפשט היא משחקי בריחה מהחדר שמתאימה לקבוצות בדרכ עד 5 אנשים.
ממליצה לנסוע לבודפשט תמורה מאד טובה לעלות במיוחד בדצמבר
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםגם אני הייתי שנה שעברה בכריסמס בבודפשט ואכן החוויה הייתה מדהימה .. העיר יפיפייה הרחובות תוססים .. היינו 2 זוגות וכולנו בגילאי ה24-28 ככה ככה שבתור צעירים לא השתעממנו לרגע
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםבוקר טוב,
באיזה תאריכים היית בשנה שעברה? אני מתכנן טיול בתחילת דצמבר וחשוב לי שכבר תהיה אווירת כריסטמס.
תודה
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםליאור- בודפשט עיר כייפית בכל תקופה ולקראת סוף השנה,היא הופכת למדהימה !
כל העיר מקושטת ונוצצת ושווקי כריסמס הפזורים בעיר,נהדרים .
המקום עם הצע גדול של בילויים גם לגילאים שלכם.
אלעד- בתחילת דצמבר,תמצא את העיר נוצצת וחגיגית. כל העיר מוארת וכל שווקי
כריסמס כבר פועלים.
תהנו !
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעיריםהשנה,נראה לי מתחילים אף מוקדם יותר.. 13. November 2015. – 06. January 2016. http://www.budapestbylocals.com/event/budapest-christmas-fai r/ חופשת דצמבר שלנו בבודפשט http://family.lametayel.co.il/%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%91+%D7%9 3%D7%A6%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9D+%D7%91%D7% 95%D7%93%D7%A4%D7%A9%D7%98+%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%90%D7%A8%D7 %AA
-
טיול לבודפשט בקריסמס חברה צעירים