חוות דעת על בית מלון בפטאיה
-
אהלן , סגרתי 4 לילות במלון אוזו בחודש נובמבר עלה לי 7440 בהט כולל ארוחת בוקר המחיר בסדר ? רציתי לדעת גם קצת על המלון מיקום , שירות ?
-
חוות דעת על בית מלון בפטאיהלא מכיר את המלון.מכיר את המיקום. לא טוב. הכניסה אליו בהליכה דרך הרחוב השני.מרחק של 10 דקות עד לכביש הראשי. אמנם יש שאטלים למלון מהכביש הראשי אבל קשה לסמוך על הלוח זמנים התאילנדי.. אס אולי המלון טוב אבל הגישה אליו וממנו לא נוחה. חבל שלא שאלת ל פ נ י שהזמנת.
-
באמת לא ברור מה ההיגיון לבקש חוו"ד אחרי שסגרת -
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב? -
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?אני יכול לבטל רק סגרתי חדר באתר וביטול חינם , אז מה לעשות לנחות בבנקוק ואז להגיע לפטיה ולחפש מלון ישלכם המלצות שיהיה קרוב לים, ברים מסעדות
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?צא מההיסטריה
תגיע ותחפש במקום...לא תישן ברחוב
או שתכנס לגוגל מאפס ותבדוק מיקום...תוכל לקבל שם מרחקים בהליכה..בתחבורה ציבורית וברכב... מדויק כמו שעון שוויצרי !!! באחריות!
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?...לא ציינת דרך איזה אתר סגרת?..אגודה?...בוקינג?..
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?דרך בוקינג
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?מלון מצויין.צמוד לקניון רויאל פלאזה. מול הים.דקה נסיעה לברים. aya resort
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?ביטלתי את אוזו הוא באמת מרוחק ובשביל פעם ראשונה בתאילנד לא רוצה להסתבך ,אבדוק את משאיתן הציע לי תודה רבה לכם
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?עוד מלון במיקום טוב מאוד מבחינת בילויים הוא זה. Pasadena lodge
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?אפשר המלצות בתי מלון בפוקט ?להמשך הטיול , שיהיה גם קרוב להכל
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?מה התקציב ללילה?
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?50 $ נגיד
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?Sea cono hotel
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?תודה , אחלה בתי מלון ,עוד שאלה יוצא לי 4 בפטאיה וישאר לי שבוע ימים זה הרבה לפוקט ? אני חושב לחלק את השבוע ישלכם רעיונות ?
-
אולי יכול לבטל עדיין ללא חיוב?אני הייתי פעם חצי שנה (!) בפוקט ונהנתי תאמין לי ששבוע זה לא הרבה יש הרבה סיורי הפלגה יומיים שתוכל לקחת כולל לאי קו פי פי , יש חופים יפים, יש חיי לילה מצויינים וקניונים טובים השבוע יחלוף לך במהירות שם אל תדאג.