ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון

פורום צפון אמריקה
    2
    4
    1885
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shiffra_3378060
      Shiffra_3378060 נערך לאחרונה על ידי

אז ככה כרטיסים לי ולבעלי כבר יש נחיתה במונטריאול ב 24/4 (המשפחה גרה שם) 25 טיסה לאורלנדו ויציאה לקרוז לבהאמס לשבוע לאחר מכן אנו חוזרים למונטריאול יומיים מבקרת את המשפחה ואז רוצה לנסוע לניו יורק וכאן באה השאלה.. איך נוסעים? שוכרים רכב,רכבת,טיסה רוצה בניו יורק קודם כול להסתובב בגרזי גארדנז עם מזוודה ריקה למי שמבין.. ולאחר מכן לנסוע למנהטן לטיול באתרים (סנטרל פארק,אתר ההנצחה וכאלה..) מנסיון עבר עדיף לא להיכנס למנהטן עם רכב לכן לא הכי יודעת מה הדרך הטובה והזולה ביותר לנסוע אודה לעזרתכם וכמובן לטיפים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון

באופן אישי איבדתי אותך לגמרי

טסים למונטריאול ל-24 שעות

טסים לאורלדנו כדי לקחת קרוז

מהקרוז טסים למונטיראול

ממונטריאול מגיעים לאיזור ניו יורק

מבלים בניו יורק

טסים הביתה

הבנתי נכון?

איזה כרטיסי טיסה כבר יש ומה התאריכים והשדות?

האם הקרוז יוצא מפורט קנאוורל? או שמאיזור מיאמי?

כמה זמן יש לכם מהרגע שעוזבים את מונטיראול (בפעם השניה) ועד שטסים לארץ?

כמה מתוך הזמן הזה אתם רוצים לבלות בניו יורק עצמה וכמה אתם מוכנים להקדיש לטיולים ו/או קניות?

• Shiffra_3378060
          Shiffra_3378060 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון

בטיול הזה בסיס האם שלנו הוא במונטריאול כיוון והמשפחה שלי גרה שם. לכן אנו טסים למונטריאול למשפחה ומשם יוצאים לכל מיני טיולים. הרקוז לא היה בתכנית כאשר סגרתי כרטיסי טיסה מהארץ לכן אנו נוחתים במונטריאול ויום אחרי טסים לשייט. אנו נהיה כשלושה שבועות במונטריאול. חשבתי לאחר החזרה מהשייט לנוח יומים ואז לנסוע לכיוון ניו יורק

• אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון

עדיין לא הבנתי אותך מצטער

קודם כל - הערה טכנית קטנה - אם תוכלי להוסיף סימן של שורה חדשה בסוף משפט יעזור לי מאד לקרוא. אני עוד שייך לדור שקורא טקסט בספר או מסך גדול ולא בסלולרי, ואני מצפה לראות אותו עם כל סימני הפיסוק כולל סימן של שורה חדשה. בלי זה קשה לי.

תודה וסליחה

נחזור לעניינינו:

כתבת "אנו נהיה כשלושה שבועות במונטריאול" ובהמשך כתבת "חשבתי לאחר החזרה מהשייט לנוח יומים ואז לנסוע לכיוון ניו יורק". אז לא ברור לי עדיין. חוזרים מהקרוז למונריאול ליומיים או לשלושה שבועות? או שמניו יורק חוזרים למונטריאול לשלושה שבועות? או שיש שלושה שבועות לכל הטיול שמתוכו יורד הקרוז וניו יורק? או משהו אחר?

אולי זה רק אני שקשה תפיסה. אבל אם לא, אולי תכתבי את התוכנית באופן הבא:

24/4 - טיסה למונטריאול (מכורטס)

25/4 - טיסה לאולדנו (מכורטס)

26/4-30/4 - קרוז (מכורטס)

30/4 - טיסה למונטריאול (לא מכורטס)

3/5-10/5 טיול לניו יורק (גמיש)

15/5 - טיסה ממונטריאול לישראל (מכורטס)

סתם כתבתי פה תאריכים שאין לי מושג אם הם נכונים. אבל פירוט כזה יאפשר לי לפחות להבין את המסגרת.

ועוד כמה הערות/שאלות:

אתם זוכרים שבמונטריאול (וגם בניו יורק) עשוי להיות קר בסוף אפריל. מודעים לנושא?

רוצים רק ניו יורק ושופינג או גם טיול? אפשר לעשות טיול ממונטריאול לניו יורק (וחזרה), אבל זה לוקח כמה ימים טובים לצורך הטיול. מעניין אתכם?

הזכרת "נסיון עבר" - מה הייתם/עשיתם, על מה רוצין לחזור ועל מה לא?

אפשר בהחלט להכנס למנהטן עם רכב. זה לא תענוג אבל בהחלט אפשרי ורבים עושים את זה. בייחוד אם כל מה שנדרש הוא להכנס לעיר, לפרוק אחד מבני הזוג במלון ולנסוע להחזרת הרכב. אגב, אם יש לכם קצת גמישות ותוכלו לכוון את זה ליום ראשון אז בכלל זה לא יהיה קשה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון