הגעה מליון לול טורנס
-
האם מישהו נסע משדה התעופה של ליון לול טורנס עם שרות מוניות או ראטל כלשהו שהוא יכול להמליץ עליו?
אנחנו אמורים לנחות ב 11 בלילה שזה גבולי מאוד להשכרת רכב כי הדוכנים נסגרים בחצות. אז החלטנו לבדוק אופצייה של הסעה הלוך חזור אולם מה שנתקלנו בו יקר להחריד
-
למה לא תיקח מלון ללילה בשדה התעופה?תישן כמו בן אדם, תקום בבוקר ואז תיקח את המכונית.
לפי גוגל בשעתיים ורבע אתה מגיע לול טורן.
-
הגעה מליון לול טורנסשנה שעברה הזמנו הסעה מ-
themountainrescue.com
הם יצאו הכי זולים (היינו קבוצה של 8 אנשים) והיו מאוד מקצועיים, הגיעו בזמן, הנהג היה מקצועי ודובר אנגלית, סיפר שהם עוברים הדרכות מיוחדות לנהיגת חורף והרכב היה מצוייד בצמיגי שלג מעולים כך שאפילו לא היינו צריכים לעצור לשים שרשראות בזמן שהמון רכבים שראינו בדרך נתקעו. ממליץ.
-
הגעה מליון לול טורנסאנחנו חמישה, נוחתים בליון לקראת 23. בחצות נסגרים דלפקי ההשכרה ולכן חשבנו לבדוק אופצייה של הסעה, בתנאי שזה לא יהיה המון המון יותר יקר מהשכרה. כרגע , לא ממש.
לגבי לינה במקום. בדקנו ומסתבר שדלפקי ההשכרה נפתחים גם בבוקר בשבע או שמונה. קח 30-45 דקות לפרוצדורות, עוד שעתיים וחצי נסיעה. עוד 30 דק' להתארגנות בחדר, אח"כ ירידה לחנות ציוד + השכרת ציוד. בקיצור. "שרפנו" חצי יום גלישה. אנחנו מעדיפים להגיע בלילה. אפילו בשלוש בבוקר. לישון 4-5 שעות. להתארגן על הבוקר ולהיות על המסלולים כמה שיותר מוקדם.