המלצה לחדר בבנגלמפו.
-
שלום,מחפש חדר בבנגלמפו.
עד 1000 באט.
נקי,מים חמים,מזגן וחלון.
יכול להיות עד כ-10 דקות הליכה מהקוואסן(בתקווה למחיר יותר זול).
-
המלצה לחדר בבנגלמפו.סתם שאלה, מדוע דווקא שם? אם אתה מחפש קירבה לקאוסאן או רק מחיר זול?
לצורך ההמחשה - תוכל למצוא גם חדרים ב-250 בהט... לא רחוק מסיאם,
מול פארק לומפיני וסמוך מאד לתחנת הרכבת התחתית
-
המלצה לחדר בבנגלמפו.אוהב את הסביבה...מרגיש שם בבית.
סיקרנת אותי,יש קישורים לחדרים ב 250 באט?נשמע לי הזוי...אבל אשמח לראות.
-
המלצה לחדר בבנגלמפו.מבין את התחושה של לחזור למקום מוכר וידוע.
אתה דוקא נשמע לי כאחד שמחפש חוויות שונות מהמסלול הנדוש כל כך בתאילנד.
מדוע דוקא בבנגקוק, כעיר עצומה בגודלה, נתקעת דווקא באיזור הממוסחר והקטן הזה? כל זה מבלי יכולת התניידות מלבד מוניות - דבר שמקבע לך את התודעה לחלוטין
יש לבנגקוק עצמה כל כך הרבה מה להציע, מה שתמצא בכל איזור הקואסן תוכל למצוא בסמטה אחת בודדת באיזור סוקהומויט - נסה לבקר בפארק לומפיני ב-6:00 בבוקר ולראות מה קורה שם

-
המלצה לחדר בבנגלמפו.מת על בנגקוק מסתובב הרבה בעיר רק באוטובוסים(אין לי בעיה של זמן).
אוהב את קוואסן כי חופשי ולא מחייב.
לא תופש אותך במילה אבל באמת אשמח לראות חדרים כמו שהזכרת בתגובה הראשונה שלך.
תודה.
-
המלצה לחדר בבנגלמפו.מעולה, גם זו דרך מעולה להכיר את העיר, אם כי סתם חבל על הזמן
גם אם יש לך זמן בשפע, תוכל לנצלו לביקור במקומות נוספים או למנוחה במידה ותתנייד נכון בבנגקוק - שילוב של רכבת או סירת תעלות כאופציה נוספת.
לגבי המלון אל תדאג, אצלם לך תמונה של המקום, ואעלה עבורך.
באגודה לא תמצא אותם ולא באתרים אחרים, אחרת ממה הם כבר ירויחו?

-
המלצה לחדר בבנגלמפו.סבבה תודה.
ובנתיים,מקווה שעוד יכנסו וימליצו על חדר בבנגלמפו.
תודה.
-
המלצה לחדר בבנגלמפו.מה יש לעשות בלומפיני ב 6 בבוקר?

-
המלצה לחדר בבנגלמפו.רשת הגסטהאוסים והמלונות Sawasdee מציע אירוח זול במגוון אזורים.
קיימים מס' גסטהאוסים של הרשת באזור הקוואסאן ושניים באזור סוקומוויט. -
המלצה לחדר בבנגלמפו.תודה נדב.מכיר שני סניפים של סאוואדי לייד הקוואסן.הם במצב זוועתי(נכון ללפני שנה וחצי)כניראה שלא עברו שום שיפוץ מאז שנפתחו לפני הרבה שנים.
אני רגיל למקומות של 400-500 באט,רוצה טיפה לשפר.
עוד המלצות יתקבלו בברכה.
-
מלון זול מאדכפי שהבטחתי, עברתי עכשיו וצילמתי עבורך את המלון/הוסטל עם השלט המפרסם את מחירו. נמצא בסמטה קטנה בשם Soi Ngam Du Phli, קרוב מאוד לפינת רחוב ראמה 4, ובמרחק הליכה קצר מאד מתחנת לומפיני של הרכבת התחתית.
אמנם השלט בחזית המלון מכריז על מחיר "מופקע" החל מ- 200 בהט ללילה, שהוא אפילו זול יותר. המחירים בו משתנים בהתאם לסוג החדר.
למען הסר ספק, אין בדברי אלו משום המלצה דוקא על מלון זה שאינו מתאים לכל אחד, אולם רציתי להביא לידיעתם של אלו שאינם מכירים את הסביבה ומחפשים מלונות או גסטהאוסים במרכז העיר ובמחירים של עד 1,000 בהט. כאלו קיימים רבים מאד לא רק בקאוסאן אלא גם במרחק הליכה סביב כיכר סיאם, באזור סוקהומויט ופראטונם.
-
המלצה לחדר בבנגלמפו.הפארק הענק של לומפיני, נמצא במרכז העיר לא הרחק מסוקהומויט וכיכר סיאם,
בשעות הבוקר המוקדמות מתמלא הפארק במאות אנשים העורכים אימוני כושר שונים, החל בריצות ג'וגינג, טאי צ'י ומחולות שונים, מצוידים במניפות או בחרבות בתנועות מתוזמנות להפליא.
לעת ערב מתמלא הפארק באנשים רבים הבאים לפעילות ספורטיבית, אימוני כושר ולתפוס מעט שלווה.
-
מלון זול מאדתודה אמיר.
-
רשת הסוואדי אכן הופכת לסלאמסאבל רשת new siam טובה מאד
אני אישית הייתי לפני שבוע ב new siam 2 ומאד ממליץ.
-
רשת הסוואדי אכן הופכת לסלאמסתודה על תגובתך אבי.אני לא כל כך מסכים איתך.הייתי שם לפני שנה וחצי(מדברים על המלון שיש לו סניף נוסף על הנהר ממש מעבר לכביש?בשניהם יש בריכה נכון?),החדר היה די גלומי ,די ידע ימים יותר טובים.כמובן שבריכה זה חלק מהמחיר והמחיר טוב,אבל הייתי רוצה חדר יותר נקי וללא בריכה.
אני אעשה מה שאני עושה תמיד.מסתובב כשעה עד שמחליט
מה גם שאני מגיע בשתיים עשרה בצהריים שזה בכלל זמן טוב.ושוב תודה לכל מי שתרם מעצמו וענה לי.
-
אודסאני מסכים עם דעתך לגבי מצבם המבני של אכסניות Sawasdee, אולם הם בהחלט עונים על הגדרת מקום זול מאוד.
אפרופו ניו סיאם. New Siam 3 הינו גסטהאוס מצויין.