למנוסים בבוקינג - שאלה
-
אנחנו יוצאים לטיול של 3 שבועות בספרד שבסופו ברצלונה. לעת עתה, אני לא מצליחה למצוא מקום ראוי במאי ל-6 אנשים בברצלונה
. האם , מנסיונכם, יש חדרים או דירות שמתפנים בבוקניג עם ההתקרבות לתאריכי היעד? [חשבתי שאולי יש אפשרות שההצע יגדל כי יהיו ביטולים של רגע אחרון].
מה דעתכם

-
למנוסים בבוקינג - שאלהתנסי ליצור קשר עם המלונות ,קרה לי כבר שבבוקינג היה מלא והיו חדרים במלון וגם היו מצבים שבוקינג צדק והיה מלא.
-
למנוסים בבוקינג - שאלהלמה שלא תנסו למצוא דירה?
יותר נוח ממלון לכמות כזאת של אנשים.
אפשר דרך האתר: airbab
-
למנוסים בבוקינג - שאלהערב טוב
בוקינג צריך לבדוק כל יום כי לפעמים מישהו מבטל ואז יש לך אפשרות להזמין. מלבד בוקינג את יכולה לבדוק גם ב-HOTELSCOMBINED, גם בגוליבר כיון שמדובר בדירה גדולה תנסי לבדוק גם AIRBNB.
בהצלחה
רחל לבון
-
למנוסים בבוקינג - שאלהשבוע טוב !
המלונות והפנסיונים לא מקצים לבוקינג את כל החדרים, אלה מספר מסוים ובימי חג ובשיא העונה עוד פחות. אולי בתאריכים שלכם ישנה תערוכה בברצלונה ?
ממליץ לחפש ישירות בבתי מלון אפילו התנאים פחות טובים.
-
למנוסים בבוקינג - שאלהאני נוהגת לצלם תגובות שמעניינות אותי אז בין השאר צילמתי את זה...אי לכך לא ניתן להיכנס לקישור.
מקווה שיעזור
-
למנוסים בבוקינג - שאלההיי,
גם לי קרה שבבוקינג לא היה מקום במלון הזה:
ובאתר המלון כן הייתה דירה פנוייה. התארחנו במקום לפני 4 שנים והיה נפלא!
בהצלחה
טל
-
למנוסים בבוקינג - שאלהקודם כל- כן. יש כל הזמן תנודתיות במצב ההזמנות.
יתרה מכך-- מי שמקצה את החדרים הזמינים לבוקינג הוא המלון עצמו. כלומר הוא יכול לבחור להקצות X או Y חדרים מתוך כלל החדרים במלון. לא בהכרח תואם למספר החדרים הפנויים בפועל.
היות ומדובר על חודש מאי , ולא על נובמבר-סביר להניח כי מצב הזמינות באתר דומה למציאות בפועל, אבל צריך לבדוק מול מדיניות הביטולים הכללית של המלון. ככל שהמלון יותר גמיש באופציות ביטול (ביטול עד יממה לפני ההגעה למשל) הסיכוי שיש מצג לא אמיתי של זמינות יותר גבוה (יותר אנשים הזמינו ויבטלו בהמשך). ככל שמדיניות המלון קשיחה יותר (ביטול ללא קנס עד 30 יום לפני, או פיקדון עם ההזמנה) הסיכוי שהמצב כפי שמוצג בבוקינג דומה למציאות בשטח.
-
למנוסים בבוקינג - שאלהתודה רבה לכולם
עזרתם לי