שלושה שבועות בתאילנד
-
היי,
אני מעוניינת לטוס לתאילנד לשלושה שבועות מקסימום בסביבות חודש דצמבר-ינואר. אני רוצה לשלב מעט טבע, מסלולים יומיים אולי (צפון תאילנד?) וכמובן הרבה מסיבות ונופש באיים.
אשמח להמלצה על מסלול טיול.
תודה,
סיון
-
שלושה שבועות בתאילנדממליץ לך בשלושה שבועות לבקר ב 4 עד 5 מקומות כולל בנגקוק מהמקומות הבאים: בצפון תישקלי את צ'אנג מאי,צ'אנג ראי,פאי , מה הונג סונג. בדרום תישקלי את פוקט, קראבי,קו סאמוי וקו פאנגאן . לסיום יומיים-שלושה בבנגקוק. קחי בחשבון שאת נוסעת בשיא העונה הכל יקר יותר ומאוד עמוס וכדאי לסגור את כל ההזמנות מראש בארץ.
-
שלושה שבועות בתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
לדעתי האישית בתקופה של 3 שבועות רצוי לשהות ב 3-4 יעדים, כמו כן לא ציינת תאריכים מדויקים כדי להתחשב בתאריכי מסיבת הפול מון בתכנון הטיול.
רצוי לציין שרוב המלונות בחוף ההדרין באי קופנגן דורשים מינימום לילות בתקופת מסיבת הפול מון. -
שלושה שבועות בתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
להלן שלד מסלול מומלץ:
צפון - 5 ימים
קופיפי - 4 ימים
קוסמוי - 5 ימים
קופנגאן - 5 ימים
בנגקוק - 2-3 ימים
-
שלושה שבועות בתאילנדהיי, סגרנו היום טיסות לתאילנד - מישראל וחזרה (הלוך 14/12, חזור 05/01), טיסה מבנגקוק לצ'אנג מאי וטיסה מצ'אנג מאי לקוסמוי. כמו כן סגרנו את המלון בקופנגן (6 לילות) בתאריכים 21/12 עד 27/12 (מסיבת הפול מון ב 25/12).
אחרי קופנגן אנחנו ממשיכות לקוסמוי וקופיפי.
השאלה שלי - האם יש צורך לסגור גם את המלונות בקוסמוי וקופיפי? אנחנו לא בטוחות כמה ימים נהיה בכל אחד אז זו קצת בעיה לסגור. מצד שני, אני רואה שזו התקופה הכי עמוסה בשנה. האם יש מצב שלא יהיה מקום לישון ונמצא את עצמנו ישנות על ספסל...? או שאין מה לדאוג מזה?
תודה רבה!
סיון
-
שלושה שבועות בתאילנדהיי אתן נוסעות בכריסמס בשיא העונה להזמין טיסות ומלונות מראש...

-
שלושה שבועות בתאילנדלישון על ספסל אני מניח שלא תישנו אבל מכיוון ומדובר בשיא העונה המקומות המבוקשים והטובים מתמלאים מהר והמחירים עולים בהתאם. סגירה מראש תפגע אולי בספונטניות אבל יכולה להוזיל לכם את עלות השהייה וזה יותר נוח. בקוסמוי במיוחד יש ריזורטים על החוף איכותיים ששווה לשריין שם לינה .
-
מסיבה אמיתיתאם את מחפשת מסיבה אמיתית בלי שיכורים ואלימים וכד' (שזה מה שיש בפולמון)אז פסטיבל The experience בקו טאו(30 בדצמבר עד השני בינואר נידמה לי) זו המסיבה להיות בה.
-
מסיבה אמיתית..מסיבות הכריסמס בקופנגן הכי טובות שייש מכל המסיבות
...שנערכות כל השנה..לא להחמיץ!