השכרת רכב
-
שלום,
ברצוני להשכיר רכב בקנדה- Calgary ולהחזירו בארהב- Los Angeles.
האם זה אפשרי? ואם לא, האם למשהו יש ניסיון במקרה דומה לזה ויודע איך להסתדר עם המצב?
תודה לכל המגיבים
-
השכרת רכבמאד מאד מורכב, ולרוב גם מאד מאד יקר
באופן כללי אפשר לשכור רכב בקנדה ולהחזיר בארה"ב, אבל:
1. לא מכל מקום ולא לכל מקום
2. לא בכל חברת השכרה או בכל סוכן
3. לא בכל קבוצת רכב (רק ברכבים הרגילים. לא מיניואן או מפואר)
4. לא בהכרח לנהגים צעירים
5. עשויים להיות דמי החזר אסטרונומיים (מאות ואפילו אלפי דולרים)
6. דמי השכירות בקנדה גבוהים בהרבה מאשר בארה"ב, אז כל יום שאתם בארה"ב עם רכב קנדי זה שוב בזבוז.
כך שלרוב כדאי למצוא פתרון יצירתי אחר - החלפת שדות התעופה, החלפת רכב במעבר הגבול ועוד.
-
השכרת רכבאפשר לבדוק לקיחה בקלגרי, החזרה בונקובר, לקיחה נוספת בסיאטל והחזרה ב-LA. נדמה לי שיש חברות שלא גובות דמי החזר בין סיאטל לקליפורניה. גם צריך לבדוק.
-
השכרת רכבתודה,
התיכנון הוא להיות בהרי הרוקיס הקנדיים ומשם דרומה (פארק גליישר, ילוסטון... לוס אנג׳לס).
האם משהו יודע על נקודה טובה של החלפת רכבים באיזור פארק גליישר?
אפשרות אחרת (שאשמח לשמוע את דעתכם)- לעשות מסלול מעגלי מקלגרי (איזור הרוקיס), ומקלקרי לקחת טיסת פנים למיזולה/גרייט פולס (או עיר גדולה אחרת באיזור שתיהיה אפשרות להשכרת רכב). האם משהו יודע על סדר גודל של מחירי טיסה זו בתחילת/אמצע חודש יולי?
-
השכרת רכבבדוק עם חברות ההשכרה השונות מה האפשרות לשכור בקלגרי ולהחזיר ב-KALISPELL במונטנה (בקרבת גליישר) שם יש סניפים של חברות השכרה.
אבל יש בעיה נוספת, ספק אם חברות ההשכרה בקליספל תסכמנה להשכיר רכב להחזרה ב-LA. אז אולי צריך לחשוב על פיצול נוסף: לקיחה בקליספל (אם אכן ניתן לקחת בקלגרי ולהחזיר שם), החזרה סולט לייק סיטי (אם ירשו) ושם כן יש אפשרות לקחת ולהחזיר ב-LA.
אני ממליץ שתתקשר לסוכנויות ההשכרה השונות ותבדוק את האפשרויות הקיימות.
מחירי טיסות אפשר לבדוק באתרים כגון: KAYAK.COM
-
השכרת רכבאולי כדאי להתחיל את הטיול בארה"ב (סיאטל או ספוקיין), לשכור שם רכב, לצאת איתו לקנדה ואז לחזור לארה"ב ולהמשיך ל LA.
כך תהנו ממחירי השכרה אמריקאיים וגם פשוט יותר מבחינת החזרה בין מדינות.
-
השכרת רכבזה אפשרי, אבל כמו שאמרו קודם - לא תהליך סטנדרטי..
תבדוק בעיקר עם חברות גדולות ומוכרות, כאלה שיש להם המון סניפים או שעובדות בשת"פ.
בגלל שזה לא משהו סטנדרטי, הייתי פשוט מרים טלפון ובודק אופציות.
אל תשכח שעלות הנסיעה בדלק לא זולה כמדובר במרחקים ככ גדולים.