בריטניה בקיץ ממה להתחיל?
-
הזמנו כרטיסים ללונדון לקיץ (איזיג'ט, לוטן הלוך ושוב). 11 ימים נטו (לא כולל ימי טיסות). משפחה, 3 ילדים שיהיו 11,8,5.
לא אני ולא הילדים היינו אי פעם בבריטניה בכלל.
ברור שצריך להקצות כמה ימים ללונדון, ומצד שני כנראה שלא את כל 11 הימים.
ומצד שלישי, ברגע שנוריד כמה ימים ללונדון לא ישאר כלכך הרבה זמן לטיול רציני.
אגב היות ונוחתים בלוטן בחצות, הרי שמן הסתם נישן בשדה. אז יש גם אפשרות לקחת למחרת על הבוקר טיסה לסקוטלנד (אדינבורו, גלזגו או אפילו אינברנס) - יש טיסות במחירים סבירים יחסית. לא בטוח שזה כדאי (בין היתר כי השכרת הרכב בסקוטלנד עשויה להיות יותר יקרה מאשר בלונדון) אבל זו אפשרות.
כמה ימים כדאי להקדיש ללונדון? ברור שזה עניין אישי, אבל בכל זאת אשמח לדעות
מה לשלב עם לונדון?
רעיונות וכיוונים ראשונים, סיפורים, בלוגים, שרשורים ושאר תובנות יתקבלו בברכה.
תודה
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל? -
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?אם לא הייתם בלונדון הייתי מקדיש לפחות 3 ימים נטו לעיר וגם זה מעט. תאורטית אפשר ללון כל הימים בלונדון וליסוע גם למקומות קרובים יחסית כמו: , המפטון קורט , וונזדור, גריניץ, אוקספורד, סטרטפורד, וורוויק ועוד ועוד. לחילופין אפשר ליסוע לאזורים באנגליה ווילס. אני עשיתי פעם טיול מתגלגל כזה המקיף את כל אנגליה ווילס ויש המון מה לראות. לא חייבים ליסוע לסקוטלנד. אנגליה עצמה נפלאה במיוחד לטעמי- יורקשייר, אזור האגמים, קורנוול. אני נעזרתי מאד בעבר בספר פספורט בריטניה
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?תודה לשניכם.
קובי - אצור קשר בהמשך
צחצח - 3 ימים ללונדון נשמע גם לי מעט:)
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?מה אתם אוהבים?
מה המיקוד שלכם?
אם אתם אוהבים עיר, מוזיאונים, פארקים עירוניים, מיוזיקלס - אז לחלק את הימים כך שיהיו יותר ימים ללונדון, ולדגום את האיזורים הכפריים בסביבה הקרובה של לונדון [או לנסוע כמה שעות ולעשות טיול כוכב של שלושה ימים באיזור שאתם בוחרים].
אם אתם אוהבים טבע, מים, טיולים רגליים, טירות וכד' - אז לחלק את הימים כך שיהיו יותר ימים לאיזורים הכפריים, ובלונדון להחליט מה הכי מתאים לכם מבין שפע האפשרויות, וללכת על זה.
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?ללונדון הייתי מקדישה 5-6 ימים, זו עיר גדולה המרחקים גדולים וההתניידות בתוכה לוקחת זמן.
בזמן שנותר לא הייתי מרחיקה עד סקוטלנד שגם פחות מתאימה לטיול כוכב, הייתי נשארת באזורים שיותר קרובים ללונדון כמו הקוטסוולד או פיק דיסקריקט.
כמו שצחצח אמר יש הרבה אפשרויות במרחק של עד שעה מלונדון אבל זה פחות יעיל לעשות אותם מלינה בלונדון בגלל עלות הלינה הגבוהה שם והבעייתיות בהתניידות ברכב מ/אל לונדון.
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?מה דעתכם על סנטר פארקס? חוויה כשלעצמה או בזבוז זמן?
אנחנו עשינו שבוע בכפר נופש עם גיחות ממנו לטיולים, ושבוע בלונדון עצמה. היה נפלא.
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?תודה לכולם
לגבי מה אוהבים - נופים נטו זה פחות הקטע שלנו. נחמד בשעתיים הראשונות, אבל ממצא מהר יחסית. יותא אטרקציות ו/או נופש. אין לי בעיה עם עיר
אני מניח שמשהו בסגנון חצי חצי בין לונדון למשהו אחר יהיה סביר בעינייץ
חשבתי על סנטר פרקס (דווקא כי זכרתי מהסיפור שלך). אבל כנראה שנוותר הפעם. בין היתר כי זה לא ממש מסתדר עם הטיסות (מוצש עד רביעי). אבל אולי
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?סנטרפארק באנגליה עולה פי שניים מהולנד ובלגיה ולכן לדעתי לא מומלץ
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?היי אנשיםטובים,
לדעתי כדאי להקדיש ללונדון לפחות 4-5 ימים מלאים ויותר
כדי שלא תתרוצצו להספיק, והחופשה תהיה נינוחה..
היינו שבוע עם ילדים ולא הספקנו הרבה דברים שרצינו..
יש את אולפני הארי פוטר, אם יעניינו אתכם (מהלינה בעיר) להקדיש לפחות חצי יום.
בתחשיב הימים בעיר - קח בחשבון שיש כרטיס תחבורה שמעניק 1+1 לאטרקציות שניתן לרכישה במתכונת של שבוע, או כרטיס יומי.
(השבועי משתלם גם אם שוהים אפילו רק 4 ימים, בהנחה שהחסכון באתרים היקרים, מכסה את עלות הכרטיס אחרי האטרקציה השנייה)
ילדים מגיל 11 משלמים חצי מחיר על הכרטיס. בסביבות 16 פאונד במקום 31 פאונד.
את הכרטיס ניתן לרכוש בד"כ בתחנות עילית בקופות הנשיונל רייל.
אבל הילדים קטנים... הנושא משמעותי עם ילדים בגילאי 11 ומעלה.
סיפרו כאן שרכשו כרטיס גם לילדים קטנים מ11 רק לצורך ההנחה באתר.
כשאטרקציה אחת עולה 30-35 פאונד לאדם, ההנחה מאוד משמעותית....
לונדון יקרה יחסית, בלינה, באטרקציות, מסעדות וכו'....
בנוגע ללינה, כדאי לחפש באזור 1-2 של הטיוב, עם תחנת טיוב קרובה.
אל תדחה את חיפוש הלינה בלונדון, אפילו לפני שתתקבע על אזורי הטיול.
תתחיל לסמן לך לינות מתאימות, שתסגור בהמשך...
בקישור האחרון ריכזתי המון סיכומי חופשות לונדון / אנגליה (תרד למטה לסוף הפוסט)
למיטב זיכרוני משפחות מהפורום, התמקדו באזורים הקוטסוולד או פיק דיסקריט.
אנגליה למשפחות + קישור לבלוגים
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?חשוב להוסיף שהנחת 1+1 מותנית בהצגת כרטיס נסיעה בתוקף + קופונים שמדפיסים לפני הנסיעה. (יש גם חוברת קופונים שאפשר לבקש מהקופאי, אם תהיה לו).
לכרטיס שבועי נדרשת תמונת פספורט.
יש גם הופעות מיוזיקלס, סיורים, הטבות במסעדות - שנכללים ב 1+1.
בחודש אוגוסט מתקיים kidsweek
בשבוע הילדים - יש הטבות בתחבורה הציבורית לילדים ונסיעות חינם (אולי לא בטיוב).
במהלך החודש ילדים מתחת לגיל 16 נכנסים בחינם להצגות (מלווים במבוגר שרכש כרטיס במחיר מלא).
עם ילדים כדאי לבחור במופעי צהריים, כשהם לא עייפים.
אם תלכו למלך האריות... להשמיע בבית/באוטו את השירים של אלטון ג'ון מהמחזמר. לצפות בסרט הקלאסי של דיסני ולהשאיל את הספר מהספרייה.
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?מלונות בלונדון עולים הרבה יותר מאשר בבודפשט, אז לונדון לא מומלצת?
-
בריטניה בקיץ ממה להתחיל?בוקר טוב
איזה כיף לכם!
אנחנו עשינו בזמנו טיול של שישה ימים לונדון יומיים ווינדזור ושבוע קוטסוולדס
בלונדון הינו בפרמיר אין יוסטון
בווינדזור במרקיור
בשדה בלוטון ישנו באיביס והיה אחלה
בקוטווסלדס לקחנו בית והיה ממש נחמד
אם תרצה את המסלול תרשום לי פרטי ואשלח לך
תהנו!
נעמה