החזר מס מחוץ לשעות הפתיחה
-
טסה בקרוב לברלין כשההמראה בחזור בשעה 05:00,
ובעוד מס' חודשים לאמסטרדם כשההמראה בחזור ב 06:00.
אני מניחה שמשרדי החזר המס סגורים בשעות כאלה, האם מישהו התנסה בהחזר מס בעיר עצמה (ברלין/ אמסטרדם) והאם יש על כך מגבלות כלשהן? תהליך שונה?
עוד שאלה- האם אני יכולה לקבל החזר מס מהקניות הללו בשדה התעופה של וינה, לשם אני טסה בקיץ? האם יש הגבלה על הסכום הכולל של הקניות בעבורן ניתן לקבל החזר מס?
תודה!
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחה -ברליןהיי ריקי,
בנוגע לברלין, אני גם אשמח לקרוא תשובות שתקבלי.. חוזרים בטיסת חזור מוקדמת.
טיפ שקראתי, לגשת ביום האחרון (עם הקניות והקבלות) לכל בו KDV בקודאם, בקומה 6/7 יש קומת אוכל מרשימה.. שממילא תכננו להגיע
יש שם משרד החזר של "גלובל בלו" בקומה 5, אפשר לקבל החזר במזומן בניכוי העמלה

עיתון ידיעות
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהאז אני ניסיתי ללכת לקבל החזר מס בעיר עצמה, והם אמרו לי שהם יעשו הכל, אבל חייבים את החותמת של המוכס בשדה התעופה שמאשר שהמוצרים יצאו מהאיחוד האירופה. בלי החותמת, אין החזר.
אז זה חסר תועלת לחלוטין.
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהלא הבנתי מה חסר תועלת?
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהללכת עם כל הקבלות לחנות בעיר ולחשוב שתקבל ככה את ההחזר.
בזבוז זמן.
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהאבל ככה את לא מחכה בתור בשדה שיכול להיות מאד ארוך... יש שם רק את המוכס וזהו
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהלא ראיתי שיש תור ארוך במיוחד. הפקידה שם מתקתקת את התור במהירות.
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהיש לכם מושג אם דלפק הגלובל בלו בשונפלד, פתוח בשעה 05:00-06:00 בבוקר?ובאיזה טרמינל הוא נמצא
המכס פתוח בשדה 24 שעות ? באיזה טרמינל
(המוכס צריך לראות את הקניות? במידה והיינו בקה.דה.וה)
כשהולכים לקה.דה.וה - צריך להסחב עם כל שקיות הקניות? בנוסף לקבלות..
(בכתבה הוסבר שב-קה.דה.וה. חוסמים את הסכום באשראי, ובמידה ולא תהיה חותמת מכס, הסכום לא ישוחרר)תודה
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהנכון לנסיעה שלנו בספטמבר 2014 - המכס נפתח בשעה 5, את המעטפה עם הקבלות החתומות השארנו בתיבה הייעודית וקיבלנו את הכסף לכרטיס האשראי.
צריך לעלות לקומה ראשונה מצד ימין (אם זכרוני אינו מטעני).
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהלא ידוע לי התהליך ב-קה דה וה אבל גלובל בלו מעניין אותם רק הקבלות
לעומת זאת המכס מעונין בפריטים אבל לפי הסכום. אם מדובר בפריט יקר הוא עשוי לבקש לראות אבל מבחינה שלי של הנעשה בשטח הוא לא מבקש מאף אחד.
המכס לדעתי פתוח בהתאם לשעות הפתיחה של שדה התעופה.
-
החזר מס מחוץ לשעות הפתיחהhttp://www.berlin-airport.de/en/travellers-sxf/shops-restaur ants-and-services/services/index.php
לי- לפי האתר הזה הדלפק של הגלובל בלו סגור בשעות האלה. כך שכנראה שנפגש בקה. דה. וה...
אני טסה ב easyjet בטיסה שממריאה בחמש בבוקר. לא מצאתי בשום מקום באתר של שדה התעופה מאיזו שעה המכס פתוח. אני מבינה ממה שקראתי שאין אפשרות אחרת מלבד החתמה של המכס בשדה התעופה.
אין כאן מישהו שהמריא גם הוא לפנות בוקר ויכול לעדכן האם המכס אכן פתוח?