לונדון עם שתי בנות
-
לונדון עם שתי בנותלונדון,גם במחירי דצמבר וקוקסינג דיי,לא זולה.
אם לא מחפשים מותגים מיוחדים,פרימרק,היא רשת מספיק טובה ותתן מענה כמעט על הכול. יש סני סניפים באוקספורד.
הכי חשוב,לא לשכוח את החגיגות של Winter Wonderland
בהייד פארק. מלא דוכנים של הכולללל.מתקנים שונים וחגיגה אמיתית.כניסה חינם כמובן..
כרטיסים למאדם טוסו,כדאי שתבקש לרכוש לכם מראש .התורים בדצמבר במיוחד ענקייםםםם!
קר,אך הכל עיניין של מזל. היו לנו ימים מאוד נעימים,ללא גשם,חוץ מבוקר אחד וגם הוא לא חזק..
במוזיאון ויקטוריה אלברט,נעים מאוד לעצור בחצר הפנימית להפסקת שוקו..בדרך אפשר לבקר בגני קניגסטון ו/או ארמון דיאנה
-
לונדון עם שתי בנותלונדון,גם במחירי דצמבר וקוקסינג דיי,לא זולה.
אם לא מחפשים מותגים מיוחדים,פרימרק,היא רשת מספיק טובה ותתן מענה כמעט על הכול. יש סני סניפים באוקספורד.
הכי חשוב,לא לשכוח את החגיגות של Winter Wonderland
בהייד פארק. מלא דוכנים של הכולללל.מתקנים שונים וחגיגה אמיתית.כניסה חינם כמובן..
כרטיסים למאדם טוסו,כדאי שתבקש לרכוש לכם מראש .התורים בדצמבר במיוחד ענקייםםםם!
קר,אך הכל עיניין של מזל. היו לנו ימים מאוד נעימים,ללא גשם,חוץ מבוקר אחד וגם הוא לא חזק..
במוזיאון ויקטוריה אלברט,נעים מאוד לעצור בחצר הפנימית להפסקת שוקו..בדרך אפשר לבקר בגני קניגסטון ו/או ארמון דיאנה
-
לונדון עם שתי בנותעוד פעילות ייחודית לחורף זה משטחי החלקה על הקרח שמצויים במקומות שונים בעיר כמו ברחבת מוזיאון הטבע, ב- somerset house. בהחלט חויה נחמדה לימי חורף אם אתם בענין. יתכן וצריך להזמין מקום מראש באינטרנט.
-
לונדון עם שתי בנותבוקר טוב
אנחנו נוסעות באותם תאריכים, אך חוזרות לפניכם לחופשה התלת דורית שלנו
השנה בחרנו בלונדון כיעד לטיול בנות.
כמה שאלות קטנות ברשותכם:
אמה, בדצמבר יש תורים במאדאם טוסו?! היתי בטוחה שאבוא עם ה 1+1 ולא נעמוד בתור...
שירליץ, ראיתי את ההמלצות לשעת התה של הכובען, נראה מקסים, אבל הכל נורא יקר.
גם האוטובוס שלי הזכירה נראה מקסים וגם יקר (40 פאונד לאדם)
או שאולי מדד המחירים שלי קצת לא בכיוון...
כפי שנאמר, אמור להיות שוק גדול ליד האיי ויש פסטיבל חורף בהייד פארק Winter Wonderland
בפסטיבל יש ארמון קרח שאפשר להזמין לו כרטיסים מראש (כ-10 פאונד לאדם), יש קרקס בצהריים ובערב, החלקה על הקרח, בר קרח שצריך להזמין מקום ודוכנים. נראה מקסים
אוליב - האם במוזיאון הילדות הכל וצגים מאחורי זכוכית או שיש גם דברים אינטראקטיביים או שניתן לשחק בהם?
תודה
נעמה
-
לונדון עם שתי בנותבמוזיאון הילדות הרוב מאחורי זכוכית אבל בהחלט יש דברים אינטראקטיבים.
העניין של הילדות הפרטיות שלי במוצגים ההיסטוריים היה נמוך למדי וכמות /רמת הדברים האינטראקטיבים לא היתה כמו במוזיאון מדע (נמו באמסטרדאם למשל). בנוסף, קחו בחשבון שהוא לא קרוב לכלום ודורש נסיעה במיוחד.
בעיני מקום לא אטרקטיבי במיוחד לביקור ראשון בלונדון, יש עשרות דברים יותר מעניינים.
כן ממליצה בחום על מוזיאון לונדון. אפשר לשלב עם כנסיית סט פול.
-
לונדון עם שתי בנותתודה
אני מנסה לתכנן ויש כל כך הרבה דברים לעשות! קשה לי לתכנן כך שכולן ימצאו ענין רוב הזמן... יש לנו ילדה בת 7, בנות נוער 16 ו-19, סטודנטית 23 אני, אחותי ואמי...
נעמה
-
לונדון עם שתי בנותלצערי, עדין לא הספקתי להעלות בפורום את סיכום הטיול שלנו מהקיץ עם בנות 18, 16.
מוזיאון לונדון מאד מומלץ - זהו מוזיאון מעניין שנמצא בלב הסיטי של לונדון.
יכול להתאים לבנות 8, 10 וגם לטיול הרב דורי אם אתם בעניין של עתיקות, היסטוריה והתפתחות טכנולוגית של העולם דרך הופעת הדברים בלונדון.
הכניסה ללא תשלום, אין שם תורים.
-
לונדון עם שתי בנותהבת שלי(15) מאד אהבה את הדאנג'ן
-
תגיד, מה הילדות שלך אוהבות לראות ולעשות? מה אתה?אני מציע להפוך את דרך החשיבה.
למשל אם הילדות מאוד אוהבות תכשיטים ואבנים יקרות אז הייתי שם בעדיפות גבוהה את הטאוור אגף תכשיטי המלכה ואת אגף המינרלים במוזיאון הטבע.
בכלל מוזיאונים יכולים להיות ענקיים וצריך לתכנן את הביקור בהם אחרת אפשר לבלות בהם שעות על שעות בשוטטות לא מעניינת. לא מספיק לכתוב שם של מוזיאון כדאי מאוד לדעת באיזו מחלקה רוצים לבקר.
אם אתה אוהב כלים ימיים הסטוריה ימית וקרבות אז הגולדן היינד והבלפסט הם המקום בשבילך.
יש בלונדון אטרקציות שיכולותלמלא שבועות ארוכים, אני מציע קודם כל לחשוב מה אתם אוהבים ואז לתעדף
-
תגיד, מה הילדות שלך אוהבות לראות ולעשות? מה אתה?צודק
הבעיה מתחילה שיש תעדוף שונה אם אתה בת 16 או אם את בת 70... ואני המתעננת באמצע
יהיה טוב
נעמה
-
תגיד, מה הילדות שלך אוהבות לראות ולעשות? מה אתה?אני מזדהה מאד עם ההודעות האחרונות. מצד אחד, כמו שנעמה כתבה יש כל כך הרבה מה לעשות. מצד שני, כמו שהדרקון כתב צריך לחשוב מה מתאים לבנות שלי. לדוגמא, הדאנג'ן, שהרבה אוהבים, ברור לי שלא מתאים להן.
שירלי - תודה רבה על ההמלצה על מוזיאון לונדון.
ותודה רבה לכל מי שהמליצה על הwinter wonderland!
חזרתי לשולחן השרטוט, אבל מודה שעדיין לא יצא משהו שאני מרוצה ממנו.
-
תגיד, מה הילדות שלך אוהבות לראות ולעשות? מה אתה?אם אתם 2 מבוגרים ניתן גם מידי פעם להתפצל על פי נקודות עיניין.
אם מבוגר אחד אז צריך למצוא את שביל הזהב...
אם תגיעו לגני קנסיגטון ביום יפה , לא לשכוח לבקר בגינה לזכר הנסיכה דיאנה
בכל מקרה לונדון נהדרת, תהנו...
-
לונדון עם שתי בנותואני רוצה להגיד עוד משהו. זו לונדון, עיר שחוזרים אליה שוב. זו לדעתי האישית אחת מהערים שהכי אין חובה "להספיק" הכל, אין חובה למצות ולנצל עד תום.
אפשר גם סתם לשוטט באיזור סבן דייאלז ולהנות מהאוירה, אפשר לשבת בפארק על ספסל ולבהות בעוברים ושבים או לבזבז שלוש שעות בפרימארק בבחירת טישרטים או פיג'מות. כל חוויה מוסיפה למצבור הזכרונות, גם אם היא לא "אטרקציה" רשמית.
אנחנו היינו בלונדון עם הילדות ולא הלכנו למצודת לונדון, ולא היינו בשוק קאמדן ועוד המון דברי "חובה" לא עשינו. וואלה, השמים לא נפלו, וגם לא בית המלוכה. היינו עכשיו בקליפורניה ולא "עשינו את כביש מס' 1". נתנו לנו לצאת מהמדינה גם בלי זה.
רילקס. אנג'וי.אחד מהדברים הכיפים בטיול בעיר שלא חייבים להצמד לאיזה מסלול, אלא פשוט להנות ממנה. תתכנן בכל יום עוגן של דבר אחד שממש חשוב לכם לראות, 2-3 דברים משניים באותו איזור שחביב לכם לעשות, עם אופציות למזג אויר יפה ולגשם.
-
לונדון עם שתי בנותהאם היו תורים למאדם טוסו?כאורך הגלות!
לא רכשנו מראש,באנו עם ה1+1 מודפסים מראש.
לא ראינו את כל התור,עמדנו בחוץ,,נכנסנו ושם עברנו בין הקומןת,החדרים.....עד שראינו כניסה...יצא הנשמה.בערך.אבל...היינו ב24.12.היה רשום שפועל עד 14.00..למעשה נכנסו כולם...יש מלתחה לפני הכניסה אך פחדנו שנצטרך לעמוד עוד שעה לקבל את המעילים אז לא מסרנו.היה די מכביד .מעילים,סריגים,כובע וכפפות,תיק..והמוני אנשים.אנחנו ביקרנו במאדם טוסו באמסטרדם,החברים לא,,אז עמדנו..
הדבר הכי חשוב,,,לא ללבוש 2 זוגות גרביים בתוך מגפיים הרגילות...
תחשבו מה עושות 2 זוגות או גרב עבה במיוחד לרגל 37 במגף 37.
בכי בלילה!
בגדול? היה נחמד.נעליים נוחות,סובלנות,לא לבוא רעבים ולא ב24.12

-
לונדון עם שתי בנותלא מכירה את התורים במדאם טוסו בלונדון כי ביקרנו בו בניו יורק, אבל מניסיון של הדאנג'ן, כשהגענו לשם היה תור כאורך הגלות, כפי שאמה תיארה פה לגבי מדאם טוסו, השומר במקום לחש באוזננו שעדיף שנגיע ביום אחר, כחצי שעה לפני פתיחה ואז נהיה בין הראשונים להיכנס, עשינו זאת והצלחנו להיכנס בין הראשונים, אז אולי זה יעבוד גם פה...
-
לונדון עם שתי בנותיום חמישי :
1. מצעד הפרשים - כדאי לבדוק אם מתקיים בימי חמישי.
החלפת השומרים למשל מתקיימת בסתיו ובחורף בד״כ רק פעם ביומיים (ימים זוגיים)
מצ״ב הפרטים לגבי טקס החלפת השומרים בבקינגהם.
לגבי מצעד הפרשים - הגענו אמנם קצת באיחור. המצעד אמור להתחיל ב 11, והגענו ב 11:05. ראינו פרשים עומדים ולא זזים. אחרי 10 דקות התייאשנו והלכנו דרך פארק גיימס לטקס בבקינגהאם שהיה די מרשים.
2. מחשיך מוקדם, כדאי להתחיל את היום מוקדם יותר מאשר 11.
3. הדרך ממצעד הפרשים לבאקינגהם עוברת בפארק גיימס. אין טעם ללכת ממוזיאון הפרשים לביג בן ובחזרה דרך הפארק לבקינגהאם. כדאי לשנות את הסדר.
4. כיכר טרפלגר - מה תכננת לעשות שם ? הכיכר נחמדה, אבל לא שווה הליכה במיוחד. אנחנו הגענו לכיכר בשביל לעלות על קו 15 המפורסם. (קו של אוטובוס ישן). בסוף הילדים החליטו שלא ממש אכפת להם אוטובוס חדש / ישן ועלינו דווקא על חדש.
יום שני :
ליד מצודת לונדון יש את אוניית בלפסט. מקסים לילדים.
יום שלישי :
עמוס מידי.
במוזיאון הטבע היינו 4 שעות ועברנו על המוצגים די מהר.
מה עוד ?
מוזיאון ריפליי - נחמד מאוד.
פארקים - קפוא בחוץ. לא כיף לבלות בפארקים כשקר.
Changing the Guard - Dates December 2015
Changing the Guard at Buckingham Palace is scheduled to take place on ODD DATES in December unless stated otherwise below:
1th - 3rd - 5th - 7th - 9th - 11th - 13th - 15th- 17th 19th - 21th - 22nd* - 24th* - 27th - 29th - 31st
* Changes to December Schedule *
- 22nd December - Changing the Guard ceremony - Buckingham Palace
- 23rd December - No Guard Mount
- 24th December - Changing the Guard ceremony - Buckingham Palace
- 25th December - No Guard Mount
Regiments and Bands Changing the Guard at Buckingham Palace in December 2015 TBC
Times for Changing of the Guard at Buckingham Palace
- 11:15 - Guards, with band, start to arrive at Buckingham Palace
- 11:30 - Official start time for Changing of the Guard
- 12:00 - Changing of the Guard ceremony ends
-
אני דווקא לא התלהבתי מהדאנג'ןלא בגלל שמפחיד, אולי כי לא מפחיד מספיק, כמבוגר נראה לי די סתמי ולילדים שרגילים לסרטי תלת מימד משחקי מחשב די אלימים (לטעמי, לא לטעמם) ובתי שדים ברמה של דיסני גם כן נראה סתמי.
יש משימה לא פשוטה באיתור מכנה משותף.
האם תחומי העניין של שתי הבנות דומים?
-
לונדון עם שתי בנותמצטרפת לפה עם שאלה על מוזיאון לונדון שהמלצתן שירלי וסמדרולה. האם זה מעניין גם ילד שלא דובר אנגלית? כמובן אני שם ויכולה לתרגם השאלה כמה זה משפיע.
מודה שהופתעתי מההמלצה, הוא בכלל לא היה בתוכנית שלי.
(הילד בן 7.5).
-
לונדון עם שתי בנותשאלה לרחל (ולאחרים):
בהנחה שבחורף זה מטורף לעמוד שעות כדי לתפוס מקום טוב לצפייה בטקס בבאקינגהם. למעשה אפילו לעמוד במקום שעה בשביל לצפות בו בשלמותו נראה לי מוגזם כשקר. אז מה מומלץ לעשות? האם לראות אותם צועדים מארמון סנט ג'יימס לבאקינגהאם או מה barracks לבאקינגהם, עם תזמורת, זה מספיק שווה? אני מנחשת, תקנו אותי אם אני טועה, שאת זה קל לתפוס בכל מקרה כי הם צועדים על מסלול ולא צריך לתפוס נקודת תצפית מיטבית?
-
לונדון עם שתי בנותלגבי מוזיאון לונדון,
המוזיאון עוסק בהיסטוריה של העיר, הבניה וההתפתחות שלה.
הביאו לשם ממצאים ארכיאולוגיים שנמצאו בעיר (סרקופג , פסיפסים), בנו דגמים של מבנה העיר, הגשרים והנהר, בית מרחץ רומאי.
יש שם דגמים של בתים מכל מיני תקופות עד המאה ה-20 שממחישות איך חיו אנשים, איך היו בנויים הבתים , כלים וכו. רחוב עם חנויות. חנות מכולת, בית מרקחת, סרט על השריפה הגדולה.
יש מוצגים על ההתפתחות הטכנולוגית וכיצד יושמה בלונדון/אנגליה (רכבת, טלגרף, צפלין וכו'). לבוש, ומוצגים מאולימפיאדת לונדון האחרונה.
אותי באופן אישי המוזיאון מאד עניין. אם זה יעניין אותך אז אני מניחה שגם ילד בן 7.5 שלא יודע אנגלית יתעניין ויהנה מההסברים שלך.
לא פגשנו ישראלים במוזיאון. בחופש הגדול היו שם הרבה משפחות מקומיות וגם ילדי קייטנות עם דפי הסבר שהפעילו את הילדים לחפש דברים במוזיאון.
מחוץ למוזיאון, ממול, יש קטעים מהחומה העתיקה של לונדון. ולכן הרחוב נקרא WALL.
לאחר המוזיאון עשינו סיור עצמאי ברחובות הסיטי של לונדון. בנינים של אדריכלות מודרנית, חוויה לראות את זרם האנשים בבוקר ובהפסקת הצהרים, לבושים בבגדים מחוייטים.
סיימנו בעליה לתצפית בבניין SKY GARDENS.