ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הולנד עם תינוק

פורום טיולי משפחות
    3
    13
    4645
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • OZ1234
      OZ1234 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו זוג עם ילד שיהיה בן שנה וחצי בקיץ, מתכננים טיול להולנד (ידוע שקצת מוקדם להתחיל לתכנן) ל6 לילות. על סמך הפורום וטיפים מלמטייל, בנינו תשתית לטיול.

התכנון לישון בהולידי אין ליידן. ויתרנו על אפלטלינג, חושבים שפחות יתאים עם תינוק.

יום שני  נחיתה באמסטרדם הגעה למלון בליידן בערב.

יום שלישי  מדורדם  (Maduradam) פנורמת מסאדאך Panorama-mesdag Scheveningen  אחה"צ- טיול בליידן

יום רביעי  שוק הגבינות באדאם וולנדהם שייט לעיירה מרקן

יום חמישי  המוזיאון הפתוח בארנהיים פארק הוחא פלואה או גן החיותBurgers 

יום שישי  אלקמר- שוק גבינות זאנסה סחנס כדאי לשלב את וולנדהם באותו היום?

יום שבת חיטהורן אמסטרדם

יום ראשון  טיסה חזרה

-האם תכנון הטיול הגיוני מבחינת מיקומים גיאוגרפיים ולו"ז מרווח בשביל טיול עם תינוק בן שנה וחצי?

-ביום רביעי, האם יש למה ללכת לשוק הגבינות באדאם בהתחשב בעובדה שביום שישי נגיע לאלקמר? האם יש משהו נוסף שאפשר להוסיף ליום, או שמספיק?

-יום חמישי- נתחיל עם המוזיאון הפתוח בארנהיים, האם אפשרי להמשיך לפארק הוחא פלואה אחר כך? גן החיות יהיה כבר עמוס אני מאמין?

-יום שבת שילוב של חיטהורן ואמסטרדם, חשבנו להתחיל בחיטהורן, ואחה"צ להגיע לטיול באמסטרדם? האם הגיוני? 

-האם יש איזשהו אתר חובה שפספסנו בתכנון?

תודה רבה 🙂 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

הולנד עם תינוק

מנסה להבין

אתם זוג עם ילדון אחד בן שנה וחצי?

או שאתם זוג עם כמה ילדים וגם ילדון בן שנה וחצי?

• OZ1234

הולנד עם תינוק

אנחנו זוג עם ילדון אחד שיהיה בן שנה וחצי באוגוסט 🙂 

• OZ1234

הולנד עם תינוק

כמו שאמרתי אנחנו זוג עם תינוק אחד שיהיה בן שנה וחצי באוגוסט.

אני אעשה קצת סדר בתכנון, יצא לי קצת מבולגן כי כתבתי מהסמרטפון.

התכנון לישון בהולידי אין ליידן. ויתרנו על אפלטלינג, חושבים שפחות יתאים עם תינוק.

יום שני 

נחיתה באמסטרדם הגעה למלון בליידן בערב.

יום שלישי 

מדורדם  (Maduradam)

פנורמת מסאדאך Panorama-mesdag

Scheveningen 

אחה"צ- טיול בליידן

יום רביעי 

שוק הגבינות באדאם

וולנדהם

שייט לעיירה מרקן

יום חמישי 

המוזיאון הפתוח בארנהיים

פארק הוחא פלואה או גן החיות Burgers 

יום שישי 

אלקמר- שוק גבינות

זאנסה סחנס

אופציה אחרי זאנסה סחנס ליסוע לוולנדהם במקום ביום רביעי.

יום שבת

חיטהורן

אמסטרדם

יום ראשון 

טיסה חזרה

-האם תכנון הטיול הגיוני מבחינת מיקומים גיאוגרפיים ולו"ז בשביל טיול עם תינוק?

-ביום רביעי, האם יש למה ללכת לשוק הגבינות באדאם בהתחשב בעובדה שביום שישי נגיע לאלקמר? האם יש משהו נוסף שאפשר להוסיף ליום, או שמספיק?

-יום חמישי- נתחיל עם המוזיאון הפתוח בארנהיים, האם אפשרי להמשיך לפארק הוחא פלואה אחר כך? גן החיות יהיה כבר עמוס אני מאמין?

-יום שבת שילוב של חיטהורן ואמסטרדם, חשבנו להתחיל בחיטהורן, ובצהריים להגיע לטיול באמסטרדם? האם הגיוני? 

-האם יש איזשהו אתר חובה שפספסנו בתכנון?

-האם בתוך התכנון הזה יש איזושהי נקודה טובה לעשות קצת שופינג, במחירים סבירים?

תודה רבה 🙂 

• יונית

הולנד עם תינוק

לא סתם שאלתי את השאלה אם זה הילדון היחיד בקבוצה.

בגיל הזה , שווה לכם להינות מאתרים שמעניינים אתכם כמבוגרים ,ובלבד שהילדון לא יסבול.

מכאן האם אלו היעדים שהייתם בוחרים לעצמכם כזוג לטיול בהולנד? (מדורדם?)

יש לא מעט כפילויות

2 שווקי גבינה (אחד מיותר)

2 מוזיאונים פתוחים (אחד מיותר)\

אמסטרדם דלילה ביותר חצי יום ובשבת אחרי הצהרים? 

• OZ1234

הולנד עם תינוק

יונית תודה על התגובה. ההתאמה היחידה שצריך לדעתנו לעובדה שאנחנו מטיילים עם תינוק היא המרווח בלוז הטיול והמרחקי נסיעות. בחרנו את האתרים בגלל עניין שלנו ופחות בגלל הצוציק. אולי באמת נוותר על מיני הולנד. יש משהו שניתן להוסיף לאותו היום? בנוגע לשוק גבינות, איזה מהם עדיף לדעתך? אותה השאלה בנוגע למוזיאונים הפתוחים? מה עדיף? את חושבת שצריך להקדיש לאמסטרדם יום שלם? מה ניתן לשלב עם חיטהורן? יש עוד אתרי חובה שאולי פספסנו לדעתך? מה בנוגע לשאר התכנון? נראה בסדר?

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

הולנד עם תינוק

שנה וחצי זה לא תינוק בעיניי אלא פעוט. ההבדל הוא לא סמנטי אלא מעשי. תינוק בגיל עד 10 חודשים בטיול הוא סוג של מטען. ההנאה שלו בטיול היא פשוט להיות קרוב אליכם, והשאר לא חשוב במיוחד. הוא ישן חלק לא קטן מהטיול, ושאר הזמן הוא בעגלה או במנשא. ברור שצריך לדאוג לו, אבל אין שום בעיה לטייל בשעות שהוא ישן (לא ללכת למועדון, אבל כן להסתובב בחוץ), והרבה דברים אחרים.

בגיל שנה וחצי הפעוט כבר עצמאי יותר, ער רוב השעות, הולך, מדבר, וכו'. הוא לא יושב בעגלה יום שלם, צריך זמן להתפרק ולהשתולל, ועוד. וכמובן שהוא לא הולך לכיוון שאתם רוצים או בקצב שאתם רוצים.

הטיול שבניתם מתאים לילדים קטנים, אבל בעיניי פחות מתאים לפעוט בגיל הזה.

• OZ1234

הולנד עם תינוק

אשמח לקבל הכוונה איך להתאים את הטיול לגיל שלו

• אנשיםטובים

הולנד עם תינוק

האמת - לדעתי מאד קשה לטייל עם פעוט בגיל הזה, ובאופן גס הייתי שוקל להמנע ולבטל / לדחות / לשנות את הטיול

בגיל הזה מאד מתאים להם דברים בסגנון כל כפר נופש וכדומה - מקום שיוכלו לשחק שעות ארוכות, בלי לוחות זמנים נוקשים, ועם גיחות טיול קצרות יחסית.

זה לא אומר שאי אפשר שטייל, זה רק אומר שזה יותר קשה.

אם אני אקח לדוגמא את המוזיאון הפתוח בארנהיים, אתם עשויים לבלות את רוב הזמן בלחלוב פרה מפלסטיק ולשאוב מים במשאבה הישנה

• OZ1234

הולנד עם תינוק

תודה על התשובה, אבל על אף התשובה שלך, אנחנו מאוד אוהבים לטייל ומאמין שנוכל במינון נכון לשלב את הדברים עם הילד שלנו, גם בגיל שנה וחצי. ולכן פנינו לפורום על מנת לקבל המלצות ותיקונים לתכנון שלנו כך שיתאים לצרכינו מבעלי נסיון. אני מכבד את התשובה שלך, אבל אשמח לקבל המלצות ותיקונים לתכנון מכאלה שחושבים שאפשרי לטייל עם פעוט בגיל הזה.

• אנשיםטובים

הולנד עם תינוק

לגיטמי לחלוטין

יש פה מומחי הולנד גדולים ממני בהרבה, אבל אני אתן את הטיפים שלי

אחרי חיטהורן לנסוע לאמסטרדם זה די גבולי. אם בכל זאת כדי לנסות לכוון להגיע לחיטהורן מוקדם יחסית, גם כדי שישאר זמן, וגם כדי שאת הנסיעה מחיטהורן לאמסטרדם תעשו בשעות הצהריים המוקדמות בשמן שהפעוט ישן

ביום רביעי - לטעמי המוזיאון הפתוח יגזול לכם הרבה מאד שעות, בייחוד עם תתנו לו להשתולל ולהנות. אז אני לא הייתי הולך לגן החיות אחרי. גם מאד יקר, וגם סיכוי גבוה שהפעוט כבר לא יחזיר מעמד במהלכה, וישן במקרה הטוב או יהיה קרציה במקרה הרע

חסרה לי אוטראכט. בטיול שהיה לנו זה היה אחד הימים המהנים בטיול. גם מוזיאון הרכבת (כולל גינת המשחקים שהיתה בו) וגם השיטוט בעיר

מה שמזכיר לי - הטיול שלכם לטעמי קצר מדי. אם תוסיפו עוד יום או יומיים תוכלו לרווח, אולי להוסיף יעדים, להיות גמישים יותר, ולהנות יותר

• OZ1234

הולנד עם תינוק

תודה. אני אבדוק את האופציה להוסיף יום נוסף. אשמח לקבל חוות דעת נוספות על התכנון.

• יונית

הולנד עם תינוק

ראשית מזמן לא היה לי ילדון בן שנה וחצי ....

שנית- אני חושבת שאתם צריכים להסתכל על מספר היבטים

- תכנון חכם של שעות שינה (ילד עייף זה ילד מטריד) ולנסות להתביית על נסיעות בצהרים.

- לאפשר מקסימום גמישות ומרחב פיזי לילדון.

מכאן

אין "נכון" ו"לא נכון"

השאלה מה מעניין אתכם-

נקודת המוצא שלי שגם אתרים שלכאורה אמורים להיות לילדים- לא בהכרח הם נהנים ממה שאנחנו מצפים. לא שוכחת שנכנסנו לגן חיות גדול (ויקר) והצאצא התלהב מהדובים . לכאורה תגיד "מה הבעיה? " -אלו היו הדובים שעל שלטי ההכוונה- כל הביקור בגן החיות הלכנו משלט מצויר דובי אחד לאחר wink.

לכן טיול בגיל הזה, לדעתי, צריך להיות "טיול הורים" עם גמישות והתאמה לילדון, אבל לא הייתי הולכת לשום יעד ממוקד ילדים (להלן מדורדם) בשל גילו הצעיר.

היות ויש לכם עוד הרבה זמן עד אוגוסט מציעה כי תתחילו לקרוא - הרבה מידע יש על הולנד, מיינו לכם מה שנראה לכם רלוונטי, בדקו אירועים/שווקים בתקופת הטיול ותרכיבו לעצמכם את הטיול מחדש.

אגב בגיל שלו- לא בטוחה שהייתי נוסעת עד חיטהורן מליידן כדי לשוט בסירה לוחשת, אפשר קל"ב גם באזור אלפן אם ריין.

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון