ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות על יעדי חורף

פורום אירופה
    4
    6
    2134
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • I7210I
      I7210I נערך לאחרונה על ידי

שלום וברכה,

השאלות שלמטה מתייחסות לאדם בודד וכן לשניים (פשוט עוד לא סגור על זה-אין שותפים כרגע)

בכל מקרה לשאלות

1)מחפש יעד לחורף למשך שבוע (מוצ"ש עד שישי-אני אדם דתי) שיהיה יעד חורפי לא בהכרח יעד של קניות אבל אפשרי מה שחשוב שזה יהיה יעד חורפי(אני לא הולך לעשות סקי כי אני לא יודע) שנחווה בו את החורף אבל,קריסמס או משהו בסגנון.
      לכן אשמח לשמוע גם על יעד וגם על תאריכים מומלצים.

2)חשבתי על לפלנד(כבר כמה שנים למען האמת)ואני רואה שפלוס מינוס כל המסלולים כוללים את אותם הדברים בכל החברות,אשמח לדעת מה מומלץ? מתי מומלץ ? וכן אם יש אפשרות לעשות זאת לבד או שצריך חברה בשביל זה(זה כמובן לא פעם ראשונה בחו"ל ככה שאין בעיה להסתדר אני מניח) וההבדל בעלויות לפה ולשם (אוכל זה גם לא הבעיה כי סביר להניח שאקח איתי)

זה בנתיים.

תודה רבה למשיבים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אילי
        אילי נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יעדי חורף

לגבי לפלנד-אין בעיה לנסוע עצמאית ולא מאורגן. רק קח בחשבון שרוב השנה אין טיסה ישירה אז צריך לנסוע להלסינקי ומשם טיסה נוספת  או רכבת לרובינמי . מה שאומר שזה גוזל לא מעט מהיום הלון והיום חזור ולא משאיר לך הרבה זמן נטו. אם אתה יכול לחכות עם הטיול עד שיהיה לך יותר משבוע עדיף. ברגע שמגיעים לא חסר חברות שמציעות פעילויות. 

האמת היא שדצמבר זה לא זמן אידיאלי ללפלנד. זה ממש חורף ושעות האור ממש מוגבלות. 

אם אתה רוצה לחוות כריסטמס יש מקומות אחרים שהרבה יותר קל להגיע אליהם. ואז התקופה המומלצת היא מסוף נובמבר ועד 23 לדצמבר. 

שטרסבורג או קולמר באלזס הן ממש קלאסיות לכריסטמס וכמוהן בעצם כל עיר גרמנית. אבל לא מובטח שלג במקומות אלו. 

• לִי
          לִי נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יעדי חורף

מציעה את לונדון שתוססת מאוד בחורף, ויכולה למלא שבוע שלם

כדאי לסיים את החופשה עד 24.12 לפני כניסת החג.

גם בודפשט יכולה להתאים ויש בה אפשרויות נוחות למטייל הדתי במרכז העיר עם קהילת חבד ומסעדות כשרות. ואפשר לשלב אותה עם לינה של יומיים בוינה (במרחק 3 שעות נסיעה ברכבת). 

בערים הללו יש אווירה מיוחדת ותאורה חגיגית לקראת הכריסמס.

• I7210I
            I7210I נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יעדי חורף

תודה לכם,

אז לגבי לפלנד,אם אין טיסה ישירה אז גם לחברות אין טיסה ישירה אני מניח אם ככה מה ההבדל?

וכן האם יש הבדל במחירים?

ומה האטרקציות העיקריות שאני יכול לתכנן בסיפור של שבוע(אני מבין שזה הזמן המומלץ?)ו..כמה תקציב אני אמור להכין לכזה דבר (לכאן ולכאן)-ויש לי אפשרות כרגע לחכות ..זה לא במיידי..

לגבי שאר המקומות,אני א,בונה על לקחת לעצמי אוכל לשם היות והזמן הוא לא גדול שבוע שבוע וחצי שבועיים זה לא סוף העולם מבחינתי.

ב,לגבי בודפשט(תודה לי ממש מדריך מפורט בלינק) אני חושב אולי לטוס לשם עם הסבתא בכל זאת...הבית שלה Smile

אשמח לדעת מה קורה בלונדון האם יש דברים מיוחדים בתאריכים מיוחדים?

ואו יעדים אחרים,

קולמר עצמה היא עיר קטנה מאוד, כמעט שבקיץ עברתי בה אבל זה לא יצא,השאלה אם שבוע זה לא יותר מידי בשבילה?

תודה רבה

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יעדי חורף

החברות מארגנות טיסת שכר ישירה שאין אפשרות לעלות עליה כנוסע עצמאי אלא רק כחלק מקבוצה.

מי שנוסע לקולמר לקראת חג המולד מטייל בכל האיזור, בין העיירות והכפרים. 

• אילי
                אילי נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות על יעדי חורף

אני חושבת שללפלנד רצוי יותר משבוע , אבל כמובן שלכל אחד האילוצים שלו. 

האטרקצה הכי יקרה זה שייט על שוברת הקרח שמפו. מאוד חוויתי כשבאמצע השייט עוצרים באמצע האוקינוס הקפוא ויוצאים ללכת עליו וגם לובשים בגד מיוחד איתו ניתן לצוף בחור שהאוניה  פוערת בים. זה אטרקציה שעולה הרבה . לא זוכרת כמה אבל בסביבות 200 יורו אם לא יותר .. צריך לבדוק. מאוד חשוב להזמין מקום כמה חודשים מראש שכן זו אטרקציה מאוד פופולרית. 

חוויה נוספת ייחודית היא לינה בארמון הקרח.. שוב, לא זול אבל חוויה של פעם בחיים. 

מעבר לזה יש את כל הפעילויות הרגילות: ספארי כלבי האסקי, ספארי עם אופנועי שלג, דייג באגם קפוא, התנסות בסקי קרוס קאנטרי, ספארי איילים (שלדעתי יותר מתאים עם ילדים קטנים) ועוד... יש באתר כתבות שמפרטות את הפעילויות ומפנה לספקים מקומיים. בכל מקום שבו יש תיירים יש מספר חברות שמפעילות את האטרקציות הנל. צריך פשוט להכנס ביום הראשון להתרשם ולהזמין למשך השבוע. 

תקרא כתבות והמלצות ותתחיל להתרשם .. באתרים גם יש מחירים לכל אטרקציה ואטרקציה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון