ארוחת בוקר ברומא
-
שלום לכולם.
הזמנתי בית מלון ללא ארוחת בוקר, אפשר להוסיף ארוחת בוקר בתוספת תשלום של 30 יורו. השאלה אם יותר משתלם לאכול בבית קפה מבחינת עלות והאם הארוחה בבית קפה יותר עשירה?
תודה לעונים..
-
ארוחת בוקר ברומאמאחר ולא ציינת את שם המלון לא ניתן לדעת מה כוללת ארוחת הבוקר.
-
ארוחת בוקר ברומא30 יורו ליום ליחיד? נשמע לי הרבה. עם זאת מניסיוני מלפני שנה ארוחת הבוקר
במלון היתה יותר טובה ויותר זולה.
-
ארוחת בוקר ברומאלדעתי זה לזוג. הבעיה שהכותבים לא ציינו פרטים, לא על המחיר ולא על רמת המלון וגם לא על בית הקפה לכן לא ניתן להשיב לשאלה.
כעקרון אם מלון ברמה סבירה מציע ארוחת בוקר קונטיננטלית יתכן שבית הקפה יהיה עדיף אבל במידה ומדובר מדובר על ארוחת בוקר בסגנון בופה ברור שלמלון יתרון ניכר מבחינת המגוון שיהיה בארוחת הבוקר.
-
ארוחת בוקר ברומאנכון. ארוחת בוקר קונטיננטלית זה דבר אחר ופחות שווה. אבל במחיר של 30 יורו
נניח לזוג קשה להאמין שזה קונטיננטלי. בכל אופן אני אכלתי בפה במלון ברומא
לפני שנה במחיר פחות מזה. ארוחות הבוקר בחוץ היו יותר יקרות ולא יותר טובות.
-
ארוחת בוקר ברומאתודה על המענה. לא חשבתי שזה משנה איזה בית מלון כי שאלתי בכלליות אז לא ציינתי..
יותר פרטים: אנחנו נשהה בבית מלון MAJESTIC, המחיר הוא 30 יורו לאדם ולא לזוג, טסים זוג ותינוק בן שנה. המחיר נשמע לי גבוה ולכן שאלתי אם ארוחת בוקר בבית קפה יותר משתלמת מבחינת איכות ועלות.
לפי טריפאדוויזר ארוחת הבוקר בבית המלון טובה ומספקת. בכל זאת מתעניינת על ארוחת בוקר שלא במסגרת בית המלון..
תודה רבה!
-
ארוחת בוקר ברומאארוחות במלון שאינן כלולות במחיר תמיד יהיו יקרות מארוחה במסעדה. תלכו לאכול במסעדה ואז תזמינו מה שאתם רוצים.
בארץ מי שירצה לאכול ארוחת ערב במלון המחיר יהיה לרוב כ200 ש"ח לאדם לפחות ובמחיר זה אפשר לאכול במסעדה (לא פלצנית שמגישים ארוחת לה קמצוץ..)בשפע.
לא חושב שיש ארוחות בוקר בסגנון ישראלי. בד"כ בבתי קפה מגישים בבוקר קפה וקרואסון שוקולד.
אני שומר מצוות ויש מלון דירות ברומא myguestrome כשר שיש להם ארוחת בוקר כשרה בשפע עם גבינות ירקות לחמניות קורנפלקס עוגות ופירות המלון לא קרוב למרכז. אבל במטרו 10 דקות .
-
ארוחת בוקר ברומאנראה מחיר מאוד גבוה לארוחת בוקר.
השאלה אם אתם בטיול צריכים ארוחת בוקר גדולה ומושקעת.
אני בטיולים לא מחפש ארוחת בוקר גדולה. זה בזבוז זמן ואני לא רעב במיוחד שאני קם.
ארוחות הבוקר בבתי המלון שאני הייתי בהן באיטליה היו מושקעות בעיקר בתחום המתוקים: עוגות, מאפים ריבות וכו.
באיטליה חלק מהכיף מבחינתי זה לנסות את האכל המקומי המגוון ולא להיות מוגבל למטבח של בית מלון שמיועד בעיקר לתיירים.
-
ארוחת בוקר ברומאבעקרון גם אנחנו לא משוגעים על ארוחת בוקר אבל הפעם אנחנו נוסעים עם הבן שלנו בן השנה והוא כן צריך לאכול ארוחת בוקר מזינה. תחום המתוקים לא נחוץ בכלל.
אני לא מחפשת ארוחת בוקר כמו בארץ, אני מכירה את ארוחות הבוקר של אירופה והן מצומצמות. השאלה אם ניתן למצוא ארוחת בוקר טובה ולא קפה וקוראסון בבית קפה במחיר זול יותר מ-30 יורו לאדם או שלא כדאי להסתבך עם העניין ולאכול במלון ודי.
מה דעתכם?
-
ארוחת בוקר ברומא30 יורו לארוחת בוקר לאדם זה מחיר שערורייתי
אני הייתי בודק אפשרות אחרת.
ככלל ארוחות הבוקר של מרכז וצפון אירופה עשירות ומגוונות ובדרך כלל טובות יותר ממה שמציעים בארץ -
ארוחת בוקר ברומאבמסעדות ברומא יש את כל סוגי האכל במחירים סבירים. אם אתם עם ילד קטן לדעתי הכי נוח וזול לשכור דירה דרך AIRBNB עם מטבח. זה מה שאנחנו עושים בכל הטיולים עם הילדים.
-
30 אירו לארוחת בוקר לאדם נשמע לי המון כסףבארץ היית משלמת 140 שקלים לארוחת בוקר לאדם?
אין מצב שהייתי משלם מחיר כזה.
נשמע לי שיש לכם טעות וזה המחיר לזוג ואז המחיר יקר אבל לא מאוד.
-
ארוחת בוקר ברומאמחיר 30 יורו לאדם לארוחת בוקר הוא מופרז ביותר. לא ברור מה קשור התינוק
בן השנה. הוא אוכל משהו מזהב?
במחיר מופחת מזה תוכלי למצוא ארוחת בוקר מזינה מחוץ למלון.
-
ארוחת בוקר ברומאבכל מקרה, וגם במלון של 5 כוכבים כפי שבחרתם מחיר של 60€ לזוג לארוחת בוקר נראה לי מופרז מעל ומעבר לכל פרופורציה.
אתם ממוקמים מטרים מברבריני - לא תהיה בעיה למצוא בתי קפה עם קפה ומאפה ללא ספק, ומסעדות קלות עם חביתה אולי.
חפשי בגוגל בתי קפה סמוכים, ראי את האתרים ואת שעות הפעילות.
בכל מקרה נראה לי סכום סחטני להפליא לארוחת בוקר גם אם מגישים ביצי זהב.
-
ארוחת בוקר ברומאזה בהחלט מחיר גבוה ולכן שאלתי לדעתכם.
בדקתי מול המלון ישירות, המחיר הוא 30 יורו לאדם לארוחת בוקר. הזוי.
מקווה למצוא ארוחת בוקר מזינה שהיא לא קפה ומאפה באזור..
תודה לכולם