המלצות דחוףףףףף!!!!
-
אנחנו זוג בגיל 40, טסים ב18/11-29/11
פעם שלישית בתאילנד
מתלבטים לגבי מסלול, נשמח לתגובות
2 לילות בנגקוק
3/4 לילות בפטאיה
2 לילות בקו צאנג
1 לילה בבנגקוק
לא ממש מחפשים חיי לילה סוערים
וגם לא יותר מדי בטן גב
מה דעתכם?
אשמח לתגובות בהקדם חייבים להזמין בתי מלון
-
המלצות דחוףףףףף!!!!למה בנגקוק גם בהתחלה וגם בסוף? מה ההיגיון? רכזו או בהתחלה או בסוף. לטעמי, עדיף בסוף.
-
המלצות דחוףףףףף!!!!עלה רעיון על שינוי יעד לקאו לאק
אשמח לתגובות והמלצות והאם כדאי להחליף מסלול
תודה מראש
-
המלצות דחוףףףףף!!!!אתם רוצים להספיק יותר מדי ב 11 יום . הייתי מחלק : 4 לילות פאטייה 4 לילות קו צ'אנג סיום בבנגקוק
-
המלצות דחוףףףףף!!!!..לפי הנתונים שנתת אני חושב שעדיף לכם להגיע לפאטייה ישירות-ומשם
..לתכנן את ההגעה לקו צ'אנג-או סאמט..
-
המלצות דחוףףףףף!!!!תודה רבה על התגובות
השאלה שלי האם במקום פטאיה וקו צאנג כדאי להחליף יעד לקאו לאק,
תודה
-
המלצות דחוףףףףף!!!!כבר אמרנו לך שלא זה רחוק מדי ואתה מגיע לתקופה קצרה מדי .
-
שאלהמה יש למי שלא מחפש חיי לילה סוערים לחפש בפטאיה? מוזיאונים, מקדשים ומנזרים לא בטוח שתמצא שם...

-
שאלהגם לא חופים טובים או טבע (אפילו גני Nong Nooch זה לא בדיוק טבעי)
בקיצור, מצטרף לתמיהה הנכונה

-
שאלהליאו אני ממש אוהבת את זה שאתה פתוח לדעות של אחרים.
לא כולם נוסעים לתאילנד בשביל חיי לילנ ומין כמוך. יש כאלו מאיתנו שמאוד אוהבים ניתוק, שמש, עיסויים, שופינג ופד תאי גם בלי הלז
-
שנוי מסלול- קאו לאק עזרה!!!!אשמח להמלצות על מלון בקאו לאק- עדיפות למרכזי,
בנובמבר
תודה
-
שנוי מסלול- קאו לאק עזרה!!!!אני כרגע במלון שנקרא פנרי, מלון סביר מזכיר מאד את ללונה בצ'יאנג ראי 2 בריכות, ארוחת בוקר סבירה ומרחק הליכה לחוף (שורה שניה) ולמסעדות\מסאזים. העניין בקאו לאק הוא מיקום. יש בתי מלון נהדרים על חוף הים שצריך רכב כדי להגיע מהם לאיזה משהו ויש על החוף, שורה שניה ושלישית בחוף באנגניאנג בתוך כל איזור התיירות (וחופים נוספים), היום באיסוף לשייט סורין עברנו דרך מספר בתי מלון בקו החוף כמו לה פלורה או רמדה שנראו יפים מבחוץ, בסוף זה מאד חשוב מה אתם רוצים, אם אטרקציות אז המלון הוא משני, אם בטן גב אז מלון טוב על חוף הים, ביולי היינו במלון "אפסרה" על החוף, נהדר אבל צריך רכב.
-
איהאני ממש אוהב שאת קובעת בהחלטיות כזו מה מחפש בתאילנד מישהו שאת לא מכירה....אבל עזבי את זה, ההערה שלך לא קשורה לשרשור , לא לתגובה שלי ולא מוסיפה דבר חוץ מלהגיב רק כדי לצאת מידי חובה
אם גילית בפאטיה נופים מדהימים, מוזיאונים או מנהרות קדמוניות את מוזמנת לשתף...אני מניח שזה יותר יעניין גם את פותח האשכול ואולי גם אותי....
-
שנוי מסלול- קאו לאק עזרה!!!!תודה על ההמלצה
אשמח לקבל טיפים לפעילויות שוות במקום ובאזור
נהיה שם למשך שבוע
מגעים ב20/11
המון תודה