תכנון טיול בפלורידה
-
שלום, התחלתי לתכנן את הטיול לפלורידה שיהיה בעוד שבוע.
התכנון כרגע הוא כזה:
ביום הראשון להגיע למיאמי בשעות הערב, לטייל קצת ולנוח.
ביום השני, ללכת לכיוון פלורידה קייז, להגיע עד לקי ווסט ואחרי טיול של יום שלם, לישון שם.
ביום השלישי נוסעים לכיוון האברגליידס, ואחרי טיול של יום שם, להישאר בהומסטד ולמחרת בבוקר לנסוע לכיוון מיאמי.
ביום הרביעי במיאמי ללכת לאאוטלטים ולטייל בחופי מיאמי.
עד לפה הגעתי, ואין לי יותר רעיונות.
יש לי להעביר את היום הרביעי והחמישי במיאמי, כי לאחר מכן מתחיל הקרוז של שבוע.
מה עוד אני יכול לעשות במיאמי?
האם יש מקום לשינוי? יכול להיות שבאברגליידס רצוי יותר מלילה אחד?
רציתי גם ללכת למסלול מירוצים במיאמי, בקישור הבא:
http://www.miamiexoticautoracing.com/
אך התברר שהיום היחיד שהם עובדים בנובמבר, נופל על קרוז.
האם ידוע לכם על מקום אחר של מסלול מירוצים בפלורידה?
לאחר הקרוז, התכנון הוא לנסוע לכיוון אורלנדו, שם ללכת למרכז החלל, לאאוטלטים, ל tom& jeryy's airboat rides ולטייל בשאר הזמן.
דרך אגב, אני עם רכב.
כנראה שלא נלך לפארקים באורלנדו.
ביום האחרון של אורלנדו, חוזרים למיאמי לטיסה שתהיה בערב.
אם אפשר טיפים לשיפור המסלול, אני אשמח.
תודה רבה לעוזרים!
-
תכנון טיול בפלורידהיום של טיסה בינלאומית הוא יום מאד מתיש, עם ג'ט לג ועוד. ואם גם מיאמי זו התחנה הראשונה שלכם בארה"ב (אין נחיתת ביניים בארה"ב) אז גם תצטרכן לעבור הגירה שלוקחת כשעה.
ולא לשכוח שלשכור רככ ולהתרגל אליו לוקח עוד חצי שעה, שצריך לעבור בסופר ואולי בעוד מקומות כדי להתארגן על הטיול וכו'. דברים שלוקחים זמן.
כך שקשה להניח שתספיקו לטייל במיאמי ביום הראשון.
ביום השני עדיין צפויה עייפות וג'ט לג. נכון שאתם עשויים להתעורר מוקדם יחסית ולהתחיל בדרך, אבל אל תניח בילוי עד השעות הקטנות של הלילה. הגעה לקי ווסט בהחלט אפשרית.
ביום השלישי - נסיעה מקי ווסט לאברגליידס תקח את כל הבוקר, כך שלא ישאר הרבה זמן לטייל באברגליידס. אפשרי, אבל לא הרבה.
-
תכנון טיול בפלורידהלפחות התחלת לנסות עם בנית תכנית יומית...
לא כתבת כמה ימים יש לך אחרי הקרוז...
בקיצור כתבת משהו בוסרי מאד בתור תכנית יומית, ועם קצת מאמץ אפשר להצליח יותר. תתכנן מחדש בהקפדה גדולה יותר ויהיה יותר קל לעזור לך.
כל תכנון הנסיעה ממיאמי לקי'ז לקוי.
אין טעם לנסוע לשם ביום השני ולחזור משם ביום השלישי.
אין גם מה לעשות באברגליידס יום שלם.
חבל על בזבוז הזמן בקייפ קנוורל.
אם לא תלכו לפארקים, ואם תוותרו על קייפ קנוורל, בשביל מה לנסוע בכלל לאורלנדו?
אני מצרף לך כאן את תאור טיולנו ובתחילתו מיאמי, אברגליידס והקי'ז, ובסופו הקטע שבין אורלנדו למיאמי.
תוכל להתרשם גם מהתמונות.
יש בתאור אטרקציות נוספות במיאמי וסביבתה וגם חלוקה מוצלחת יותר של הזמן לכיוון הקי'ז.
-
תכנון טיול בפלורידהאם תוכל מה לקוי בלנסוע להקיז ביום השני ולחזור בשלישי אני אשמח. התכוונת שזה מעט מידי או יותר מידי? לגבי האברגליידס, אם אין מה לעשות שם יום שלם, מהי ההמלצה שלך? אפשר המלצה לעוד מקומות במיאמי עד שיגיע הקרוז?? אחרי ההפלגה יש עוד שלושה ימים שבהם מתכנן לנסוע לאורלנדו כפי שאמרתי.
-
תכנון טיול בפלורידהאני מנחש שלא קראת ו/או לא התעמקת בתאור הטיול ששלחתי, אחרת לא היית שואל מה עוד יש לעשות במיאמי (וסביבתה).
מה שלקוי זה שהתכנון שלך עתיר נסיעות וממעט בהנאות מהאטרקציות בדרך.
תאמץ את חלוקת הזמן שלנו (עם קצת פחות ימים במיאמי) ותבנה לך תכנית.
תתאמץ קצת, אל תצפה שיעשו לך את כל העבודה. יש לך בסיס לתכנון, וגם האינטרנט עומד לרשותך למידע נוסף. תשתמש בו.