אקספדיה ביטלו לי את המלון
-
צהריים טובים

קרה לכם ששלחו לכם מייל עם ביטול ההזמנה שלכם?
הזמנתי מלון באוגוסט לניו יורק 5 לילות ..ועכשיו קיבלתי מייל עם נוסח ההודעה:
Unfortunately the hotel is unable to accept your reservation for your upcoming stay. "
יש לציין שהזמנתי אותו כבר לפני חודשיים..במחיר מצוין ואין סיכוי שאמצא מלון במחיר ומיקום כזה..
יש מה לעשות בנידון? הם רשמו בנוסף "we would like to offer you comparable alternate"
האם זה אומר שהאחריות היא עליהם? הם מחויבים למצוא לי באותה רמה ומחיר?
תודה למי שנתקל בתופעה..

-
אקספדיה ביטלו לי את המלוןעשיתי חיפוש קטן,
במקרה אחד פשוט אקספדיה החליטו לבטל התקשרות עם המלון, אז אולי שווה לבדוק מול המלון עצמו האם עדיין מקבלים.
במקרה השני המלון פשוט מחליט על איזה אורח לוותר במקרה ויש לו עודף אורחים,
ואתה נבחרת...
אתה יכול לנסות להתקשר לאקספדיה, אבל אני חושד שזו תהיה שיחת טלפון ארוכה לפיליפינים ובסוף יציעו לך אשראי באותו סכום למלון אחר... -
אקספדיה ביטלו לי את המלוןתודה ...חיפוש קצר בגוגל העלה שסוגרים את המלון והופכים אותו למקלט לנשים מוכות..

מניחה שאין מה לדבר על פיצוי..אחפש מלון אחר.
-
אקספדיה ביטלו לי את המלוןגם לי זה קרה בבוקינג. הם התקשרו להודיע לי שסגרו את המלון ושלחו לי מלונות אופציונליים במקום.. לא נראה לי שיש מה לעשות..
-
אקספדיה ביטלו לי את המלוןאתר אקספדיה, כמו רוב אתרי ההזמנות הגדולים, מבצע אישור מיידי בעת ההזמנה. כלומר, ברגע שאת מקימה את ההזמנה החדר יוצא ממלאי החדרים במערכת ההזמנה של המלון שמקושרת למערכת של אקספדיה.
ביטול הזמנה, כפי שגילית, הוא כמעט תמיד ביוזמת המלון וכמעט תמיד בגלל שהמלון מפסיק לפעול כמלון או מחליף בעלות ומשום מה בוחר להתעלם מהזמנות קיימות.
מניסיוני, וגם מתוך ההודעה שניתנה לך מאקספדיה, אתר ההזמנות יעדיף לשמור על המוניטין שלו וימצא עבורך מלון בסטנדרטים דומים באותו אזור בלי תוספת תשלום. כמובן שאת צריכה לפנות לשירות הלקוחות כדי לוודא את זה ולבחור מלון חלופי.