בית מלון בבאנף
-
היי לכולם,
אנחנו מחפשים כעת בית מלון לבאנף. נהיה שם חמישה לילות וזה כולל גם שישי שבת, כך שנעדיף בית מלון עם מטבחון יחסית מצוייד.
תודה רבה,
ליאת.
-
בית מלון בבאנףאני לנתי ב- Bed and Breakfast ב- Canmore, המרוחקת 15 דקות נסיעה מבאנף. החדר היה גדול, אך לא היה בו מטבחון. הוא היה שקול לסוויטה כי היה חלק של סלון וחלק של חדר שינה. למיטב זכרוני יש מסך טלויזיה עם DVD, ויש להם מבחר דיסקים של סרטים בחדר, אבל לטלויזיה אין חיבור לאנטנה/כבלים/לוין.
בעלת הבית גם יכולה לעשות לכם כביסה תמורת תשלום סביר.
ארוחת הבוקר היתה טובה. כל יום הכינו משהו אחר.
החדר באחורי הבית בקומת הקרקע. נתנו לי להחנות את הבית מלפני הגרז' שלהם, 2 מטר מדלת הכניסה החיצונית לחדר.
בעלי הבית אנשים נחמדים וחברותיים. בעלת הבית אף שהתה זמן מה בישראל (כמתנדבת).
העלות לא זולה, גם לאחר הנחה על שהות בת 4 לילות או יותר. אני חושב, אבל, שהיא איננה שונה מהותית מעלות חדרים דומים בקנמור או בבאנף. יש להכיר בכך שמדובר באיזור יקר ללינה מסיבות ברורות.
אם זה מענין אתכם, אשמח לשלוח לכם את פרטי המקום.
-
בית מלון בבאנףאנחנו לנו בביקורנו האחרון לפני מספר שנים בbanff boundary lodge בקנמור, מלון דירות עם מטבח מלא. לא היה זול, אבל המחיר בהחלט כמקובל באזור.
-
בית מלון בבאנףאני לא מכיר מחירים של B&B בבאנף, גם אנחנו ישנו בקאנמור, אבל מה דעתכם על אכסנייה בלייק לואיז?
http://www.hihostels.ca/westerncanada/359/HI-Lake_Louise_Alp ine_Centre.hostel
-
בית מלון בבאנףהיתרון של לייק לואיז שהיא במרכז הפארקים. כלומר, היא קרובה לכל הפארקים הדרומיים וניתן לחסוך שעה נסיעה מבאנף אליה.
מצד שני, באנף היא כבר עיר קטנה, עם יותר מסעדות, חנויות וכו'. מקום יותר חי וגם עם מוקדי ענין בתוכה.
-
בית מלון בבאנףאנחנו מחפשים רק בבאנף עצמה. אנחנו רוצים להיות בתוך העיר עם גישה קלה למסעדות, חנויות וכו'. פשוט לא הצלחנו למצוא שום בית מלון עם חדר שעונה על הצרכים שלנו. אנחנו שומרי שבת ומחפשים חדר עם מטבחון , כי נעביר שם גם את שישי-שבת.
-
בית מלון בבאנףמעניין, כי חיפוש קצרצר בגוגל מעלה לא מעט תוצאות.
האם כבר בדקת את כל אלה ופסלתם אותם? אם כן, מדוע?
Banff hotels with kitchen facilities
-
בית מלון בבאנףבדקתי אותם. כל אחד נפסל ממשהו אחר. בעיקר בגלל מחירים או דברים ספציפים פה ושם/מיקום.
אני מסתכלת בנתיים על מחירים בבוקינג והם משתנים כל פעם ויש מבצעים שכל פעם מבלבלים אותי וגורמים לי שוב לשנות את סדר העדיפויות של בתי המלון שבחרתי.