טיסה לניו יורק עם איבריה
-
שלום לכל הגולשים.
בחיפוש טיסות לניו יורק בתאריך 28/9 או27/9 נמצא שטיסה הועלה כ500 דולר עם חזור בתאריך 21/10 האם משהו טס איתם לאחרונה תודה .
-
טיסה לניו יורק עם איבריהלך על זה.
אני טס עם איבריה לעיתים יחסית תכופות וסה״כ מרוצה. אם כי מעולם לא טסתי עם החברה לניו-יורק.
איבריה מפעילה כיום מטוסי רחבי-גוף גם בקו לת״א, שזה יתרון ענק מול הרבה חברות אחרות, וכמובן מטוסים רחבי-גוף בקו לניו-יורק. בניגוד לדעה נפוצה צי המטוסים של איבריה הוא אחד הצעירים באירופה. שדה הבית של החברה, ברחאס (מדריד, MAD), הוא בעיניי אחד השדות הטובים ביותר באירופה.
-
טיסה לניו יורק עם איבריהליאור תודה על התשובה אני כנראה אקנה את כרטיסי הטיסה מהם. זה בהחלט זול ומאוד משמעותי ברכישת 4 כרטיסי טיסה .
-
טיסה לניו יורק עם איבריהמצוין, בהצלחה.
נסה למצוא כרטיס שכולל טיסות עם ה-A330 בין ת״א למדריד וקונקשיין קצר יחסית במדריד (תן לעצמך מינימום של שעה וחצי לקונקשיין, למרות שבדר״כ שעה תספיק).
וכמובן, בבוא העת, אל תשכח לצבור מיילים מהטיסות. החל מסוף פברואר כרטיסים מוזלים של איבריה יצברו רק 25% או 50% ממרחק הטיסה במועדון AAdvantage.
-
טיסה לניו יורק עם איבריהליאור שוב תודה על האינפורמציה . יש לך מושג האם אני יכולה דרכם להזמין גם טיסות פנים? אני צריכה ניו יורק אורלנדו. אורלנדו בוסטון . או להזמין באופן נפרד דרך החברות האמריקאיות . תודה על העזרה .
-
טיסה לניו יורק עם איבריהאיבריה היא שותפה קרובה של אמריקן אז ככלל התשובה לשאלה שלך חיובית.
אבל כאן נכנסים לעניין של תעריפים, תמחור וכו׳. ייתכן שהוספת הטיסות הפנימיות אפשרית אבל לא כדאית. נסה לתמחר את הכרטיס הרצוי לך דרך האתרים של אמריקן ואיבריה בנפרד, בתור התחלה. נסה גם להשתמש באתר ITA Matrix. אם מצאת בו תוצאות מעניינות - רשום את קוד תעריף הבסיס שמופיע, ובקש מסוכן לתמחר.
ובלי קשר למחיר - מומלץ לכלול את הטיסות הפנימיות בכרטיס הבינ״ל. כך אומנם יש לך גמישות נמוכה יותר אבל יתרונות רבים מנגד כמו פטור מעמלה על כבודה, תמחור אטרקטיבי בדר״כ, הבטחת הקונקשיינים בשני הכיוונים אם יש צורך ועוד.
-
טיסה לניו יורק עם איבריהתודה מקרב לב על מידע