ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פסגה מושלגת באזור ציריך

פורום אירופה
    6
    9
    1888
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meirgal1961
      meirgal1961 נערך לאחרונה על ידי

בסוף מרץ נשהה זמן קצר באיזור ציריץ.

האם יש באזור בתקופה זו פסגה מושלגת שבה הילדים יוכלו לשחק בשלג ואולי גם סקי?

פילאטוס?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • elig99
        elig99 נערך לאחרונה על ידי

פסגה מושלגת באזור ציריך

ראשית תחליט אם פילטוס או סקי. אחד לא הולך עם השני. ומה פירוש זמן קצר? כמה שעות? או כמה ימים?

במרחק של לא יותר מ- 3 שעות רכבת (הלוך בלבד) תוכל למצוא פסגות מספיק גבוהות שימלאו לך את 2 הבקשות באותו מיקום. אבל תחילה תחליט כמה אתה מעוניין ברצינות בסקי וכמה זמן באמת יש לך

• meirgal1961

פסגה מושלגת באזור ציריך

ראיתי שבפילאטוס יש הרבה פעילויות לילדים ולכן שאלתי לגביו. אם הפילאטוס לא אמור להיות מושלג בסוף מרץ נוותר וניסע לפיסגה מושלגת.

אני מבקש המלצה לפסגה מושלגת שניתן לנסוע אליה מאיזור ציריך ולחזור באותו היום.

• ענת69
            ענת69 נערך לאחרונה על ידי

פסגה מושלגת באזור ציריך

יש את הטיטליס, שמושלג גם בקיץ, אבל אין לי מושג לגבי סקי. http://www.titlis.ch/en

• elig99
              elig99 נערך לאחרונה על ידי

פסגה מושלגת באזור ציריך

תהיה ספונטני. בדוק בזמן אמיתי מציריך איפה מושלג ואיפה אין ערפל באותו יום ואז סע לאותו מקום. ושכח מהסקי. לא יודע למה אני מתרשם שהילדים שלך עוד לא גלשו מעולם - אבל אני צודק? אז זה לא בר בצוע בשיטת לנסוע ולחזור באותו יום.

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

פסגה מושלגת באזור ציריך

ראשית אם הנסיעה מאזור ציריך וחזרה אליה באותו יום-הטווח צריך להיות קצר.

שנית- השלג שנדרש כדי לקיים אתר סקי שונה במהותו (רכות,גובה) משלג לשעשוע.

שלישית- אם לא גלשתם מעולם? אז לא המקום להתחיל בחצי יום "התנסות".

רביעית- מזג האוויר של סוף חודש מרץ עדיין לא ידוע - לרוב, עדיין מושלג(ואפילו מאד)

מאידך בטיטליס למשל, היות ועדיין מושלג -הפעילות היא חורפית ואין את מתקני המשחקים (ארינה) של הקיץ.

בפילטוס -פעילויות קיץ אבל פעילות החורף נגמרת ב- 8.3.2015 (נראה מה יהיה ב2016) אפשר להניח שפעילות הקיץ לא תהיה פעילה- כי גם כשהרכבלים בחלקם פעילים ומסלולי הטבע פעילים ויש 7 מעלות (כמו היום) גם המגלשות וגם פארק החבלים לא פעיל.

אבל---הכי נכון זה לא להסתמך על סטטיסטיקה- אלא לחכות לחודש ינואר,פברואר כאשר החורף מתייצב פחות או יותר ולפנות אל שני האתרים במיייל ולקבל התייחסותם.

• meirgal1961

פסגה מושלגת באזור ציריך

תודה לכולם.

אכן, הילדים שלי לא גלשו מעולם וכנראה שאזנח את נושא הסקי.

זמן קצר לפני הנסיעה אברר היכן יש שלג, רק כדי לשחק בו ולבנות בובה.

• נירית
                    נירית נערך לאחרונה על ידי

פסגה מושלגת באזור ציריך

יש רזורט קרוב לציריך-כשעה וחצי נסיעה ברכבת ולפחות נכון לעכשיו פעילויות החורףשם עד תחילת אפריל. שווה לבדוק=Flumserberg

• ח.ג
                      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

פסגה מושלגת באזור ציריך

ליד אגם לוצרן יש את ההר ריגי. יום טיול נחמד שאפשר לשלב בו שייט באגם,  עליה להר ברכבת או רכבל ומשחק בשלג.

כמה שלג יהיה? בהחלט תלוי בחורף שיהיה. אני נהניתי שם באפריל לפני שנים רבות.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון