יעוץ כספי
-
הי , בת 20 טיול אחרי צבא בינואר .
טיול בן 25 ימים
כמה כסף לקחת ?
האם כדאי לקחת הכל במזומן או לקחת חלק בכרטיס אשראי או טראוול צק ?
האם בכל בית מלון יש כספת והאם אפשר לסמוך על התאילנדים בקטע הזה ?
אודה לכל העצות שרק אפשר , פעם ראשונה בחול ולבד .....
-
יעוץ כספיכמה כסף לקחת תלוי בהרבה דברים, בעיקר ברמת הטיול - רמה גבוהה? מלונות 4 כוכבים ומעלה? הרבה אטרקציות? מסעדות? הרבה קניות?
או האם זה טיול של גסטהאוסים בכלל? ויותר סתלבט ופחות אטרקציות וטיולים שעולים כסף?
זה גםפ נורא אינדווידואלי,,, החישוב שלי האישי הוא כזה:
בעיקרון לטיול ברמה גבוהה יחסית 100-200$ ליום כולל המלון, לא כולל הטיסות הבינלאומיות / פנימיות.
במלונות הטובים 4-5 כוכים יש כספות בחדרים ואין בעיה להשאיר שם כסף ודרכון. במלונות פחות טובים או גסטהאוסים לא הייתי משאירה בשום אופן.
התאילנדים בעיקרון מאוד נחמדים אבל אנשים רעים וגנבים יש בכל מקום.
מזומן ואשראי - טרוול צ'ק אין מה לעשות איתו בתאילנד.
-
יעוץ כספיקחי בין 1000 ל 2000 יורו או דולר במזומן וכרטיס אשראי בינלאומי ויזה או מאסטר כארד בלבד שאר הכרטיסים פחות מקובלים שם , טראוול צ' ק קשה לפרוט שם היום והעמלות מאוד גבוהות אל תתעסקי עם זה.
-
יעוץ כספי..היי..

..כדאי שבפעם הראשונה שאת נוסעת יהיה לך מסלול טיול מתוכנן
..ואז נדע יותר בצורה ממוקדת..
-
יעוץ כספיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
לקיחת מזומן יורו או דולר לתאילנד היא הדרך הכי משתלמת והחסכונית ביותר, אבל לא מתאימה לכל אחד, לכן רצוי להגיע גם עם כרטיס אשראי בינלאומי כגיבוי, כמו כן בנק הדואר בישראל הפסיק את הנפקת הטרוול צ'ק בישראל. -
מנסיוני הרב במזרח ובחו"ל בכללקחי איתך כמה מאות דולרים במזומן - עד 1000 דולר והשאר בכרטיס אשראי ..
אני באופן אישי לוקח 2 כרטיסים שונים . אחד כגיבוי יחד עם הדרכון .
ופשוט מוציא בכספומט פעם בשבוע סכום של כמה מאות דולרים.
החיסכון בעמלות לעומת להסתובב עם מזומן או טרוול צ'קס לא שווה את הסיכון.
את בתי המלון אני בד"כ סוגר דרך האינטרנט בכרטיס אשראי אז הכסף היחידי שאני מוציא הוא עבור אטרקציות אוכל ובילויים.
בהצלחה