חופשת סקי במאיירהופן
-
אהלן, אנחנו טסים 6 חברים לחופשה במאיירהופן עם הסקי פס המורחב.
כולנו גולשי סנובורד ולרובנו זאת החופשה השנייה(ל-2 יש יותר ניסיון)
אשמח להמלצות לאיך לחלק את השבוע בין האתרים. האם שווה לעלות לאהורן(במיוחד שרובנו בטח נהיה חלודים)? כמה ימים מומלץ לפנקן או לזילרטרל ארנה(אנחנו ללא רכב).
וחוץ משלושת אלה והקרחון יש עוד אתרים ששווה לבקר אותם?
תודה רבה

-
חופשת סקי במאיירהופןאהורן אתר קטן והירידה ממנו לעיירה במסלול שחור. פנקן יכול להספיק ליומיים או שלושה זילרטל ארנה מצויין וגם נמשך לכיוון גרלוס קילומטרים רבים. קלטנבך הוא כנראה הממומלץ ביותר לסנובורד עם כי אם זה השבוע השני של רובכם כנראה שלא תצרכו את כל הקילומטרז. לקלטנבך וצילרטל ארנה יש רכבת קצרה או סקי בס חינם.
-
חופשת סקי במאיירהופןבקר טוב
היתי ממליץ לכם לעלות יום אחד לקרחון הינטרטוקס,ולו רק לצורף הטיול(גלישה גם כמובן). יש לבחור את היום עם הכי פחות רוח ועננים(רוח חזקה מעל 20לא כדאילעלות).יש אוטובוס מהתחנה המרכזית.
אהורן הוא אתר קטן,היתי ממליץ לכם לעלות אליו כשיש לכם יום קצר יחסית(אחרי בילוי למשל)
אל תוותרו על יום אחד לפחות בארנה ויום אחד בקלטנבאך(הגעה ברכבת חינם כלול בסקיפס).
זה משאיר לכם רק יומים ד שלושה באתר המרכזי...לשיקולכם.
-
חופשת סקי במאיירהופןתודה על התגובות!
חשבתי לעלות לאהורן ביום הראשון כי הוא אמור להיות נוח עם מסלולים כחולים נוחים להתחלה כדי להוריד חלודה, אתה חושב שזה מיותר וכדאי ישר לעלות לפנקן?
-
חופשת סקי במאיירהופןןאיפה המלון? זה גם חשוב. אבל עקרונית הייתי מוותר על האהורן. זה מקום לחצי יום גג. המסלולים למעלה בסדר. המסלול שיורד למטה נפלא, ממש יפה [ גם המסלול וגם הנוף של העיירה מלמטה] אבל הוא די קשה .לא בטוח שזה מה שמומלץ להסרת חלודה.
על הקרחון לא יצא לי להיות מכל מיני סיבות אז לא ממליץ לטוב או לרע.
בקשר לשאר [תביא בחשבון זמני התניידות]. הייתי עושה יומיים בצילרטל+ גרלוס. יום קלטנבך, יום פנקן.בגרלוס למיטב זכרוני אין סנו פארק אבל אני מאוד אוהב את המסלולים שם. אם גולשים לשם צריך לתכנן טוב טוב את לוחות הזמנים שלכם.
נשארו לך יומיים שלושה שבהם תוכל להחליט איפה הכי נהנית ופשוט לחזור לשם. אגב, בפנקן יש [די באמצע של האתר] מתקן לסנובורדיסטים עם כל המתקני עינוייים האלה שאתם אוהבים, יש מצב שתבלו שם ימים שלמים אם זה הקטע שלכם. אני ראיתי חבר'ה שלא עוזבים את המסלול הזה בכלל.
-
חופשת סקי במאיירהופןעל האורן לא הייתי מוותר המסלול האדום/שחור שיורד מלמעלה למטה הוא ארוך ונפלא גם לקרחון כדאי להקדיש יום שלם בתנאי שאתם עולים בפנקן וגולשים לכוון הקרחון עד לתחנת אוטובוס (כשעה וחצי גלישה) ומשם נוסעים לקרחון תעלו את שלושת המעליות תגיעו לפסגת הקרחון ותגלשו למטה את כל הדרך ואם נשאר זמן אז עוד הפעם.
תבלו
-
חופשת סקי במאיירהופןהאהורן לא קל ואינו להסרת חלודה.התחילו בפנקן,בחרו מסלולים קלים לחימום.