טיול לתאילנד ויעד נוסף
-
נוסעים לתאילנד באוגוסט עם ילדים בגילאי 18 15 ו 12. מעבר לשבוע בצפון שבוע באיים ומספר ימים בבנגקוק שוקלים אופציה נוספת לגיחה של מספר ימים ליעד נוסף. בורמה ? לאוס? נשמח להמלצה לאתרים הקרובים לצפון תאילנד שהמעבר אליהם לא כרוך בנסיעה ארוכה ואינם נגועים במלריה. או שיש לטוס ליעדים אלה ?
משך השהיה כולה באזור תאילנד 23 ימים נטו.
-
טיול לתאילנד ויעד נוסףשקלתם לגוון לגמרי עם טיסה לסינגפור ?
-
טיול לץתאילנד ויעד נוסףאני עומדת לטוס לתאיילנד ל18יום ויש עוד כל כך הרבה מקומות שקראתי עליהם אך לא אספיק מפאת קוצר הזמן. בזמן העומד לרשותכם יהיה לכם מספיק לשהות ולבלות רק בתאיילנד וגם לא תספיקו הכל. לטעמי אין צורך בתשובות ציניות ולגלגניות(וגם מישהו עלול לחשוב שאתה רציני בהמלצה לסינגפור).
-
טיול לץתאילנד ויעד נוסףכדאי שתוותרו על יעד נוסף.
לתאילנד יש הרבה יותר מה להציע מאשר יכול להתקבל הרושם מהשיח השוטף כאן בפורום.
נסו למשל להוסיף כמה ימים לאזור קנצנבורי ולא רק מרוץ סטנדרטי של יום וחצי לאזור.
-
טיול לץתאילנד ויעד נוסףהייתי בתאילנד יותר מפעם אחת . עד היום לא הייתי בקנצ'נבורי . גם לא במקומות רבים אחרים ברחבי תאילנד .
אני לא יודעת איזה שיח יש בפורום אבל מרגישה שקיבלתי קצת שיפוטיות יתר כשניסיתי בסה"כ לעזור ...(ולא , לא לגלגתי ולא הייתי צינית)
נכון שאפשר להיות בתאילנד חודשים ועדיין לא לראות הכל , נכון שאולי עדיף לה לא להתפרס לעוד יעדים , אבל השאלה שלה בכל זאת היתה איזה יעד אפשר לשלב , אז מי אנחנו שנקבע לה שהיא חייבת להישאר בתאילנד לכל התקופה ?
אני הייתי רצינית עם ההצעה של סינגפור .
נכון שזו לא הצעה סטנדרטית , אבל גם להגיע ללאוס מצריך טיסה נוספת נדמה לי ? (לא יודעת ) ואותי אישית לא מעניין להגיע ללאוס , וגם לא לקנצ'נבורי (שכבודן מונח במקומן בהחלט ) אבל כן מעניינת סינגפור .
כשהיינו בקוסמוי ראינו טיסות לא יקרות לשם וזה היה נראה אפשרי . הבטחנו לעצמנו לבדוק בפעם הבאה ...
ממה שאני יודעת , יש בסינגפור המון אטרציות לילדים בוגרים בגילאי הילדים שלה והיא תתן חוויה שונה לחלוטין מזו של תאילנד בטיול .
בעיני , אין נכון ולא נכון ואין רק אמת אחת . הכל עניין של סדרי עדיפויות ותקציב.
-
מסכים בהחלט עם adivelednizkiמבלי לשלול כרגע יעדים אחרים, סינגפור יעד נהדר שמאפשר אליו הגעה ישירה בטיסה גם מבנגקוק גם מצ'אנג מאי וגם מפוקט. זאת אומרת שאפשר נניח לטוס מצ'אנג מאי לסינגפור ואז לחזור לפוקט !
יש שם שלל אטרקטציות וזה יעד מדהים ל3-4 ימים (נדמה לי שלא צריך מעבר לזה)
רק לקחת בחשבון ש3-4 ימים בסינגפור יעלה בערך כמו חודש בלאוס או בורמה
-
טיול לתאילנד ויעד נוסףשלום,
אנחנו נוסעים פעם נוספת לתאילנד בערך מאמצע יולי לחודש לתאילנד עם הילדים. אצלנו הגדולה בת 22 והיא מטיילת עם החבר במדינות באזור ותצטרף אלינו כשנגיע. הבן שלנו בן 18 בקירוב והקטנה בת 10. כבר היינו כמה פעמים בתאילנד, כל פעם בערך חודש ואני חושב שכדאי לבלות בתאילנד את כל הזמן.
צריך לזכור שתאילנד גדולה פי 25 מישראל! יש המון מקומות לראות ואטרקציות. אם זאת פעם ראשונה שלכם בתאילנד, יהיה לכם כלכך הרבה דברים לראות, שבאמת חבל על המעבר בין מדינה למדינה.
כדאי לאסוף מידע ולבנות מסלול מראש. רצוי לזכור שבתקופה זאת יש הרבה גשמים בדרום מזרח אסיה...
שיהיה בהצלחה מה שתעשו
-
טיול לץתאילנד ויעד נוסףאני מצטערת.חשבתי שאת צינית.
קבלי את התנצלותי הכנה.
פשוט לעיתים יש שיפוטיות יתר בפורום וזה מפריע לי.
ובסוף... אני הצטיירתי ככזו. זו לא הייתה הכוונה.
ליאת
-
טיול לץתאילנד ויעד נוסףהתקבלה. הכל טוב.
עדי