טיסות ביולי ללאס וגאס
-
היי לחברי הפורום המכובדים..אנו טסים שוב ביולי לוגאס..האם זה לא מוקדם מידי לרכוש כרטיסים מעכשיו? כדאי לחכות?
-
טיסות ביולי ללאס וגאסאיך אפשר לדעת מה יהיה בעוד כמה חודשים קדימה ?
אני נוהג לרכוש את הכרטיסים זמן רב מראש, אבל צריך לשים לב לתנאי ביטול/שינוי.
יש גם כרטיסים מאוד זולים (לא יודע אם דווקא לחודש אוגוסט) דרך אייר פראנס, אני רכשתי כאלה לוגאס ב-670 דולר (סוף מרץ) אבל אין כל אפשרות לבטל או לשנות. נסעת, הרווחת, לא טסת, הכסף הלך. אלא אם יש ביטוח נסיעות (שלרוב מבטחים חודש-חודשיים לפני הנסיעה) וסיבה מוצדקת לביטול הכרטיס עפ"י התנאים של הביטוח.
חפשי מחירים בגוגל פלייס, אתר זה נכנס לקרביים של אתרי חברות התעופה.
אפשר לבדוק גם טיסות ל-LAX, שלרוב זולות מאלה שללאס וגאס ומשם לנהוג 4 שעות או לחפש טיסת קונקשן זולה.
-
טיסות ביולי ללאס וגאסאנחו רכשנו כרטיסים ללוס אנג'לס לסוף יוני דרך בריטיש. המחירים יהיו בעלייה מתמדת היות והמקומות הזולים נתפסים...עלה לנו כמדומני כ-890$ וחזרה מלאס וגאס..
-
טיסות ביולי ללאס וגאסמה המחיר?
-
טיסות ביולי ללאס וגאסהיי רובן...בבקשה תאכל לשלוח לי לינק..כי אני לא מוצאת בגוגל פלייס.
האם טיסות אלה הם מישראל?
או ישירות מהחברות?תודה מראש
-
גוגל טיסותצריך לשחק וללמוד איך זה עובד. הוא מפנה לאתרים בהם אפשר להזמין את הכרטיסים.
-
גוגל טיסותתודה רובן...מצאתי
-
גוגל טיסותהודות לרובן...סגרנו כרטיסים ביוני..לחודש וחצי...ב- 846 דולר אדם..לא זוכרת שטסתי בכאלה מחירים נמוכים....
-
לאהל'האין בעד מה !!!
באיזה חברה ? כמה זמן קונקשן ואיפה ?
-
לאהל'ההיי רובן..
יציאה מה- 23/6 עם בריטיש לונדון המתנה 3 שעות. לוס אנגלס טיסה 136 עם אמריקאן.
חזרה 29/7 לאס וגאס לונדון .עם אמריקאן. המתנה לצערי בהיתרו 6 שעות..ותל אביב.
-
לאהל'ה - תודה -
לאהל'הלאה,
נראה שרכשת כרטיס טוב מאוד. הטיסות נוחות, אולי למעט הקונקשיין בדרך חזרה, והמחיר בהחלט מצוין לטיסות של בריטיש/אמריקן בעונת הקיץ.
AA136 היא אחת הטיסות האהובות עלי במטוס ה-77W של אמריקן. מטוס נוח מאוד אבל אין הרבה מושבים טובים במחלקת התיירים - לתשומת ליבך, למקרה שיש לכם נגישות למושבים מועדפים. הטיסה מלאס-וגאס ללונדון אולי במספר טיסה של אמריקן אבל היא מופעלת ע״י בריטיש (בואינג 747).
-
יוני זה לא יולי...טיסות ביוני זולות באופן משמעותי מטיסות ביולי. מי שיכול לצאת בסוף יוני במקום ביולי - מרוויח מאות דולרים.
-
יוני זה לא יולי...ההבדל הוא משמעותי בין יולי ליוני....לכן השנה החלטטתי ..להקדים בכמה ימים ..ולהרויח בגדול..וכמובן בהמלצתו של רובן...אנו טסים תמיד עם אמריקאן וכבר צברנו דיי מיילים... גם המקומות בטיסות כבר טופלו...שנים לא טסתי דרך אירופה..אז אם זה חוסך לי..ובהפרש אפנק יותר את הנכדים בוגאס..אז הרווחנו...