טיול מאורגן למרוקו בסתיו
-
אנחנו זוג מבוגר מתכננים טיול מאורגן למרוקו בחיפוש באינטרנט ראיתי אינסוף הצעות של חברות טיולים בדקתי מחירים ומסלוללים והגעתי לחברת" אגד תיור" שניראתה לי מתאימה. שאלתי לפורום אם יש לכם חוות דעת על החברה הזו הייתי רוצה להשתמש בנסיונכם וגם כיתבו אם יש חברה שאתם ממליצים. תודה על כל התיחסות!
-
טיול מאורגן למרוקו בסתיוישנו בלוג מצויין על טיול מאורגן למרוקו
נסעתי לחפש מחוזות ילדותי במרוקו/רחל לבון
תוכלי להעזר בו ובה (מניסיון איתה ביעדים אחרים)
בהצלחה
שבת טובה
-
טיול מאורגן למרוקו בסתיוערב טוב לך.
ראשית תודה רבה על הפירגון שלך טובה.
יש לי בת דודה שנסעה עם אגד תיור לסין ומאד נהנתה. איני מכירה את הטיול המוצע לכם על ידה למרוקו אז אם את רוצה שאבחן אנא שילחי לינק לטיול לכאן.
אני לאחר שבחנתי בזמנו את כל ההצעות שהיו קיימות בשוק בחרתי בחברת פגסוס שהיה לה טיול ממצה מאד יפה למרוקו. בנוסף כל הטיול לנו במלונות סופר יפים למעט אחד.
רחל לבון
-
טיול מאורגן למרוקו בסתיוממליץ מאוד לבדוק את הטיולים למרוקו של רימון טיולים, מנהל המחלקה שלהם שמעון עמיר הוא המומחה מספר אחד למרוקו(כתב את הספר "מרוקו הקסומה").
המסלולים של רוב החברות דומים מאוד אך מבדיקה שלי לרימון בתי המלון הכי טובים ולא פחות חשוב הטיסות הכי נוחות.
-
טיול מאורגן למרוקו בסתיוראשית דרור יש לי חדשות בשבילך לא כל המסלולים דומים וצריך לערוך השוואה ביניהם.
שנית אולי אתה מכיר את המלונות של רימון אבל המלונות שקיבלנו בפגסוס היו יוצאים מן הכלל.
גם לפגסוס מדריכים מצויינים שמומחים למרוקו.
רחל לבון
-
טיול מאורגן למרוקו בסתיואני רק מזכירה שישנה אזהרת מסע עדכנית למרוקו.
אמנם לא מוזכר איום קונקרטי גבוה אך מומלץ להמנע מנסיעות שאינן דחופות .
אני באופן אישי ( ולמרות עניין אישי ) בינתיים מוותרת.
-
טיול מאורגן למרוקו בסתיואיריס - אזהרת המסע למרוקו קיימת מזה עשור שנים לפחות.
כשטיילנו שם הרגשנו בטחון מוחלט כי רכב משטרתי היה צמוד אלינו כמעט לאורך כל הטיול. לעיתים זה היה אופנועים ולעיתים רכב.
המקומיים מאד שמחו לבואנו ופנו אלינו בעברית. הם זיהו אותנו מייד כישראלים.
רחל לבון