טיול לרומניה
-
שלום חברים! רציתי לשאול את עזרתכם ונסיונכם. ב.. 6/11/15(חנוכה)בע"ה ניסע לרומניה לטיול בן שבוע . אנו ננחת בבוקרשט בלילה ומן הסתם נשהה שם בהתחלה.אך בעיקר רצינו לשלב גם טיול טבע. וספא תרמו מינרליים . אולי גם לינה בעיירה אחרת(אפ"י טיול בן יום. פתוח להצעות לפי המלצותיכם) שמעתי על עיירה בשם סינייה??? השאלה האם לקחת מלון שמשלב גם ספא שזה יותר יקר. או מלון פשוט יותר וללכת לספא בנפרד? ואשמח לדעת את דרכי ההגעה לסינייה. השכרת רכב? (אם תמליצו על כך) ובכלל אשמח על טיפים.מלונות טובים ומקומות שווים לדעתכם. תודה רבה רבה על הכל.. ויום נעים
-
טיול לרומניהסליחה הטיול ב... 6/12/15
-
טיול לרומניהסיניה נמצאת שעה וחצי נהיגה מבוקרשט
מאוד נח וקל לנהוג ברומניה ממליץ על השכרה דרך חברת CARS4RENT
סיניה היא עיירת נופש לחורף לא זוכר (אולי אני טועה) שיש מלון ספא עם מים טרמו מינרלים
אם כן בודאי שלהזמין מלון עם ספא
תהנו רומניה יפיפיה
-
טיול לרומניהמצורפת רשימת אתרי הספא ברומניה
-
טיול לרומניהלשבוע בהחלט ניתן לפצל לינה בין בוקרשט ואזור ברשוב.
איפה ללון האם בברשוב העיר עצמה(ההעדפה שלי) או באחת העיירות,עניין של טעם אישי.
בכל מקרה אין ספא טרמלי באזור. יש מלונות הכוללים ספא במושגים כמו שלנו-ברכות מחוממות,ג'קוזי,סאונה,טיפולים שונים. מים רגילים.
חברה הייתה במלון רמאדה בברשוב בדצמבר שעבר ונהנתה מאוד מאזור הספא.
מברשוב טיילו בסיניה,בראן, פונדטה-עם רכב ונהג מקומי.
הייתי מבררת במייל במלון ספא, האם ניתן להיכנס למתחם ללא לינה במקום.
יש גם פארק מים מקורה בברשוב.
בחיפוש לינה בבוקינג,תסננו לפי מלונות עם ספא, תראו מה מתאים לכם..
אישית,הייתי מחלקת בין ברשוב 3-4ימים עם ספא ובוקרשט ליומיים שלושה.אפשר גם עם ספא,...רק תבדקו שעות פתיחה של הספא..
-
טיול לרומניהתודה רבה לכולם... אכן אין תרמו מינרליים בבוקרשט. ובעזרת השם נשמע לעצתכם ונחלק את הימים לבוקרשט ולאזור סינאייה... שגם שם לא חושב שיש ספא תרמו מינרליים. אך תקנו אותי אם אני טועה! אשמח לקבל טיפים על האזור ובית מלון בסינאייה.ואם יש למישהו מושג לגבי מחירים של נהג מבוקרשט לסינאייה תודה רבה על הכל