התמצאות בשדה"ת בבריסל
-
יש לי טיסה עם קונקשן של 45 דק' בבריסל, אשמח אם מישהו יוכל לתאר לי פחות או יותר את המסלול / את הנקודה שבה אני מתפצל משאר האנשים בשדה בבריסל מאחר ואין לי זמן פציעות להתברברות.
תודה
-
התמצאות בשדה"ת בבריסלעם מצב הבטחוני שם לא נראה לי ש 45 דקות יספקו.
-
התמצאות בשדה"ת בבריסלהשאלה מתי הטיסה מתוכננת? מחרתיים או במאי?
אישית- לא הייתי לוקחת קונקשיין של פחות משעה פלוס !
גם בלי תקלות שעת הנחיתה של טיסה 1 היא השעה בה נוגעים הגלגלים בקרקע, מספיק שתהליך העצירה בשדה יהיה ממושך יותר, שיחברו את השרוול באיחור קצת, לא משמעותי ליתר הנוסעים-קריטי עבורך.
שנית - שעת הסגירה של טיסת ההמשך? הרי זו אינה השעה של ההמראה בפועל אלא 30 דקות (או יותר) קודם לכך תלוי בחברת התעופה,גודל מטוס וכו.
וזה ללא תקלות.
עכשיו מספיק שבמטוס שלך (1) יש אדם חולה שמורידים אותו קודם, שנתקלתם בעננים בדרך, שההמראה מישראל התעכבה 15 דקות......
השדה של בריסל -אינו שדה ענק, אבל שדה בינלאומי.
ובכל מקרה לא הייתי לוקחת טיסת המשך עם קונקשיין של 45 דקות -גם בשדה תעופה פצפון של עיר בלגית קטנה.
הסיכון גדול מדי.
בגוגל תמונות תוכל למצוא את מבנה שדה התעופה.
-
התמצאות בשדה"ת בבריסלאני אעשה קצת סדר:
א. הטיסה עוד שבועיים.
ב. מדובר בקונקשן קצר - את רוב הבדיקות הביטחוניות אני לא מבצע מאחר ואני כבר בפנים, כנ"ל המזוודה שלי שעוברת לבד.
אם כבר זה אמור לעבוד לטובתי שהמראת הטיסה משם תתעכב בעקבות הבידוק הביטחוני של נוסעים מקומיים.
ג. ה-45 דקות הם עד לסגירת הבורדינג ולא עד ההמראה.
תודה
-
עוד לא טסתי בקונקשן שלא הייתה בו בדיקה בטחוניתאולי צ׳ק אין אתה לא עושה מחדש. בדיקה בטחונית עושים תמיד. אחרת איך יוכלו לזרוק לך בקבוקים עם נוזלים?
אגב, אם זה ״שער הכניסה״ שלך לאירופה אז בד״כ אתה גם עושה ביקורת דרכונים.
-
התמצאות בשדה"ת בבריסלאוקי
45 דקות לסגירת בורדינג זה יותר מרווח.
ועדיין אתה לוקח סיכונים של תקלות,שיבושים (חורף, ערפל, טיסת עננים, כפור על המסלול של הנחיתה... ופספסת את הטיסה הלאה).
-
התמצאות בשדה"ת בבריסלשלום,
היה לי גם קונקשן של כ-50 דקות בבריסל לפני כמה חודשים. הייתה קצת הליכה, אבל הספקתי להגיע בדיוק כשהתחיל הבורדינג. הדבר הנחמד בשדה בבריסל הוא שיש שילוט אלקטרוני בו גם כתוב כמה דקות לוקח להגיע לכל מקום.
-
התמצאות בשדה"ת בבריסלבדיקה ביטחונית כן עושים. לפני חודשיים עשינו קונקט בהית,רו לונדון ואפילו
שטיסת ההמשך הייתה מאותו טרמינל היה צריך לעבור בדיקה בטחונית. לגבי
הזמן הנדרש קונקשין בבריסל עשיתי מזמן אז אני לא זוכר אבל לפחות בהית'רו
מרגע שירדנו מהמטוס ועד שעברנו כל מה שצריך עד לשער טיסת ההמשך
לקח שעה וחצי.